Meget hurtig levering
Meget hurtig levering. Jeg havde et problem, fordi jeg havde skrevet min e-mail forkert og derfor ikke kunne se nogen oplysninger om leveringen, og de hjalp mig med det samme.
Hos tumle tilbyder vi et nøje udvalgt sortiment af kvalitetsprodukter til børn. Vi fokuserer på funktionalitet, æstetik og ansvarlige valg, så du kan handle trygt og med omtanke. Vores mål er at gøre det nemt at finde produkter, der kombinerer godt design, høj kvalitet og praktisk anvendelighed i hverdagen. Vi prioriterer hurtig levering, nem retur og en professionel kundeservice, der altid står klar til at hjælpe dig. Hos tumle handler du med tillid – for os betyder god service og kundetilfredshed alt.
4400, Kalundborg, Dänemark
Hurtig levering og top kvalitet -
Vil 100 procent anbefale til andre 🌟

Antwort von tumle
Har de fineste og lidt anderledes ting til baby, gode til gaver også. Hurtig leveret. Tak.

Antwort von tumle
Fantastisk service og dialog, synes det er fantastisk med en virksomhed der har øjne i retning af deres kunder. Jeg er typen der altid tjekker trustpilot, så derfor var jeg positiv over de allerede gode anmeldelser. Men jeg kan anbefale at handle hos Tumle. Både det gode arbejde og flotte ting! Levering var ekstrem hurtig, og med vedlagt besked. Kanon oplevelse! Jeg handler her igen. ❤️

Antwort von tumle
God service og gode vare!
Jeg bestilte søndag aften, og havde varerne efter den lovet leveringstid.
Jeg bestilte nogle sæt med DIY som jeg kunne bruge til hygge i påskeferien. Fantastisk oplevelse!
Det er ikke sidste gang jeg bestiller fra Tumle!

Antwort von tumle
Super fine priser i forhold til resten af markedet og dejligt med hurtig levering.
Alt i alt skøn oplevelse 🙏

Antwort von tumle
Gode produkter, af god kvalitet. Jeg er meget tilfreds med mine vare.
Rigtig god service 🤩

Antwort von tumle
Lagde ordren tirsdag aften - onsdag var pakken på vej. Skønne produkter og god service.

Antwort von tumle
De har nogle super lækkert ting til børnene