Tuinonderhoud Emmen Bewertungen 40

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij ons twee terrassen en meerdere voetpaden aan laten leggen. Goed advies kwa stenen, kleuren en het legpatroon , werk uitvoering volgens afspraken, extra werk in overleg geen probleem. Medewerker... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze tuin is helemaal aangepakt. De gesprekken met de eigenaar gingen soepel en hij wou ons niet op de kosten jagen. We voelde ons begrepen en gehoord. Na akkoord konden we snel op de planning zoals v... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Na een goed gesprek over wat de wensen waren is er een mooi ontwerp gemaakt door de Tuinonderhoud Emmen ingeschakelde architect. De stratenmakers hebben aan de hand van het ontwerp een mooi strak ter... Mehr ansehen

1. Garten- und Landschaftsgestalter

Vom Unternehmen geschrieben

Voor de volledige ontzorging van uw tuin

4,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bestrating

We hebben ervaren dat we met echte vakmensen te maken hebben, die plezier in hun werk hebben en tevens goede en praktische oplossingen geven. Niet alleen waardevol maar waar we blij van worden.

18. Juni 2025
Tuinonderhoud Emmen-Logo

Antwort von Tuinonderhoud Emmen

Bedankt voor deze positieve feedback, Rob! Het was ook een mooie klus waar we geluk hebben gehad met de weersomstandigheden!

Tuin renovatie

Mooie tuin opgeleverd. Het team dacht goed mee aan oplossingen voor de renovatie van de tuin waardoor we nu een mooie strakke tuin hebben voor een eerlijke prijs. Ook goede nazorg, bedankt Sjoerd.

25. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nette prijsopgave vooraf en goed…

Nette prijsopgave vooraf en goed vooroverleg. Zoals altijd weer snel en uitstekend werk afgeleverd. Strakke schutting geplaatst door vakkundige medewerkers. Al het oude materiaal keurig afgevoerd en daarna alles weer piekfijn opgeruimd. Dat zijn we inmiddels van hen gewend, dus ook nu weer heel tevreden!

24. September 2024

Tevreden klant

Fijn en duidelijk contact en offerte. Snelle service. Mooie schutting. Harde werkers. Dankjewel!

23. September 2024

Zeer tevreden

In 2 dagen is er een schutting geplaatst en ik was aangenaam verrast. Zeer vriendelijk personeel die ook nog meedenken in oplossingen. Ze hebben zeer vakkundig gewerkt en alles echt supernetjes achter gelaten. Ik zou dit bedrijf en hun mensen zeer aanbevelen, ze krijgen van mij een dikke 10

6. September 2024

Plaatsen schuur

Wij hebben een schuur laten plaatsen en dit is naar tevredenheid gedaan.

Duidelijk in communicatie en komt gemaakte afspraken na

30. Juli 2024

Terrassen en voetpaden aanleggen

Bij ons twee terrassen en meerdere voetpaden aan laten leggen.
Goed advies kwa stenen, kleuren en het legpatroon , werk uitvoering volgens afspraken, extra werk in overleg geen probleem. Medewerkers zeer vriendelijk en zeer precies, weten waar ze mee bezig zijn.
Puin en afval netjes opgeruimd en meegenomen.
Volgende keer zeker weer bij Tuinonderhoud Emmen.

27. Juni 2024

Grasmatten en border

Wij hebben door Tuinonderhoud Emmen 2 grasmatten laten leggen plus een verhoogde border. Na een prettig gesprek met Sjoerd kregen wij de offerte en na goedkeuring en de snelle plaatsing mag het eindresultaat er absoluut zijn. Wij zijn heel blij met het werk wat de mannen hebben geleverd en bevelen Tuinonderhoud Emmen dan ook ten zeerste aan.

Er wordt met je meegedacht en de communicatie verliep prettig. Als er weer tuinwerkzaamheden gedaan moeten worden weten we wie we moeten bellen.

13. Mai 2024

Nieuwe oprit

Tuinonderhoud Emmen heeft bij ons een super mooie oprit gelegd. Alles netjes volgens afspraak. Vriendelijke medewerkers, en zeer vakbekwaam.
Wij bevelen tuinonderhoud Emmen ten zeerste aan.

23. April 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Top bedrijf

Bij ons is een schutting door Tuinonderhoud Emmen geplaatst en straatwerk gedaan. Vakwerk geleverd en alles in overleg . Vader en zoon zijn nooit te beroerd om even wat extra dingetjes te doen en leveren perfect werk af. Dit bedrijf krijgt van mij een 9.5 en is echt een aanrader. A.Noordhoek zwartemeer

6. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedrijf werkt volgens afspraak.

We hebben een goede offerte gekregen
Het werk werd netjes gedaan en ook goed kwaliteit van de materialen. We zullen zeker nog eens gebruik maken van de diensten van dit bedrijf.

5. März 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr