Tui Thaimassage Bewertungen 13

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan kun bekræfte alle andres…

Jeg kan kun bekræfte alle andres positive udsagn af en meget dybdegående massage på et professionelt plan. Jeg har fået massage i Egå et par år men ønskede en massør lidt tættere på min del af byen.
Læste anmeldelser og bestilte tid idag. Det var meget professionelt og utrolig behageligt selvom det naturligvis er pga smerter man får massage. Jeg kommer helt sikkert igen og kan kun give top stjerner her.

6. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super kompetente massører hos Tui…

Super kompetente massører hos Tui Thaimassage. Massagen er kraftfuld, men på en blid måde, der giver kroppen mulighed for at slappe af. Man bliver altid mødt af et smil og venlighed hos Tui. Lokalerne er rene og pænt indrettet. Det er en fornøjelse at komme i klinikken og jeg kommer der jævnligt. Det er nemt at få tid, hvis man står med akutte smerter. Varme anbefalinger herfra. 💜

21. Juni 2025

Anmeldelse af Tui Thaimassage i Aarhus

Anmeldelse af Tui Thaimassage i Aarhus

Jeg har netop haft en fantastisk oplevelse hos Tui Thaimassage i Aarhus. Det var ikke bare en god massage – det var en af de bedste, jeg nogensinde har fået. Tui, som både er ejer og massør, har virkelig hænder med erfaring og omsorg.

Massagen gav mig en følelse af indre ro og balance, som jeg sjældent oplever. Som veteran med PTSD er det ikke altid nemt at finde steder, hvor kroppen og sindet kan slappe helt af, men her fandt jeg netop det: fred og fordybelse.

Stedet er super rent, roligt og smagfuldt indrettet – man føler sig tryg og velkommen med det samme. Jeg kan varmt anbefale Tui Thaimassage til alle, der har brug for ægte velvære og professionel behandling. Hun har i hvert fald fået en ny stamkunde i mig.

2. Juni 2025

Bedste massage i byen 👍🏽

Den bedste massage man kan forestille sig. Altid professionel tilgang til sit fag.
Der er altid styr på hvor og hvordan kroppen skal behandles.
Jeg har gået der hver måned de sidste 2 år, og er SÅ glad på min krops vegne
De bedste anbefalinger fra mig
Else
Kunne man gi 10 stjerner 🌟 ville jeg bestemt vælge det

23. April 2025

Min bedste anbefaling 👍

Første gang jeg har været til thaimassage, og det var bestemt en god oplevelse, både selve stedet og Tui selv. Jeg kunne tydelig mærke at hun havde helt styr på hvad hun gjorde, og hun fandt med det samme mine skavanker og arbejdede med dem. Jeg bøvler med flere ting i min krop, og får normalt behandling af min kiropraktor, der også giver massage og kranio sekral massage, men denne gang havde jeg akut brug for en behandling en fredag eftermiddag i Århus, så jeg var heldig at lande hos Tui. Hendes behandling er langt mere end normal massage, og en god behandling til mig, som godt kan lide at der bliver taget ved. Min bedste anbefaling 👍

20. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse tryghed i…

Fantastisk oplevelse- tryghed i kompetente hænder. Fik løsnet noget op for smertefulde spændinger,skal have flere behandlinger. Smilende og imødekommende personale. Tui er nem at tale med. Ligger godt på briksen i rene varme håndklæder. Rent overalt.

21. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan kun anbefale dette seriøse…

Jeg kan kun anbefale dette seriøse sted. Har haft bøvl med muskelspændinger, som fysioterapi ikke kunne fjerne. Efter 3 behandlinger her er de nu væk.
Flotte lokaler, kompetent og venlig massør.

30. August 2022

Super oplevelse

Super oplevelse, behagelig og seriøs massage. Altid glad og imødekommende, måske den bedste massør i Aarhus :-)
/Andreas

2. Mai 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr