Trygg Helse Bewertungen 434

Das sagen Bewerter

Unternehmensdetails

1. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte

Vom Unternehmen geschrieben

Vi i Trygg Helse har som mål å tilby god kvalitet til konkurransedyktige priser. Teamet bak Trygg Helse har vært i netthandel-bransjen i over 15 år, og streber for å gi deg den beste brukeropplevelsen. I vår nettbutikk finner du innovative trenings- og helseprodukter som forbedrer din hverdag. Vi praktiserer innkjøp i store kvanta sikrer lave priser for våre kunder uten at dette går på bekostning av kvaliteten! Firmaet bak nettbutikken heter Trygg Helse AS, og vårt lager og kontor holder til i Øvre Eiker, Viken. Vi har dedikerte kundeservicemedarbeidere som gjerne hjelper deg med alt av spørsmål du måtte ha om produktene, gjennomføring av kjøp, support etter salg osv. Vår filosofi er basert på at trening skal være lett tilgjengelig for alle, og vi ønsker å bidra for å gi våre kunder en bedre hverdag!

Kontaktinformationen

Hat 71 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Massasjepistol

Jeg kjøpte en massasjepistol, som dessverre ble delvis ødelagt. Jeg reklamerte og fikk straks hyggelig tilbakemelding. Få dager etter fikk jeg ny del til min pistol og nå fungerer den perfekt. Veldig rask og fin service.

20. April 2026

I ordered 4 massage pistol 16th March

I ordered 4 massage pistol 16th March. Received one, without any comments. Contacted you several times but nothing happened. After several weekend I received feedback that it was out of stock but should send when item came back. Now it’s 15th April. Still not received the order and no update when I will Get it.

16. März 2026

Antwort von Trygg Helse

Takk for at du tar kontakt, og beklager at dette fortsatt oppleves som uoversiktlig.

Vi har fulgt opp saken fortløpende etter beste evne, og informert deg om at varen dessverre var utsolgt på tidspunktet. Vi avklarte da at restordre skulle sendes så snart varen kom inn igjen, noe som også ble bekreftet og akseptert fra din side. Du har i tillegg fått kompensasjon i forbindelse med dette.

Dersom du likevel ønsker en annen løsning nå, eller har ombestemt deg, ber vi deg ta kontakt med oss på e-post igjen, så ser vi gjerne på saken sammen og finner en løsning 😊

Trygg Helse - Kunseservice

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Massasjepistolen var aldri på lager

Bestilte en massasjepistol 23.3. Purret opp ordre 7.4, da det ikke kom noen oppdatering om leverig på "Min side". Fikk svar på mail at det hadde skjedd en feil og at ordre ikke var på lager lenger. Dette har de tydeligvis ingen kontrollrutiner på.

7. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fikk feil på apparat god service

Fikk feil på apparat, en mail med beskrivelse av feilen så fikk man nytt batteri å kjapt svar ifra en meget hyggelig dame.

21. März 2026

Antwort von Trygg Helse

Tusen takk for hyggelgi tilbakemelding!
Vi setter stor pris på det.

Bare ta kontakt om det skulle være noe - vi hjelper mer enn gjerne.

Raskt og effektivt

Har en massassjepistol som ikke ville lade. Grunnen var dårlig batteri. Susann fra Trygg Helse ordnet dette ganske kjapt og effektivt! Og nå kan man igjen, nyte en god massassje hjemme. Tusen takk for raske svar og rask løsning på problemet. Slikt settes pris på!

4. März 2026

Antwort von Trygg Helse

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Vi setter stor pris på at du deler din opplevelse og er veldig glade for at vi fikk hjulpet deg raskt.

Enkel og grei nettside

Enkel og grei nettside. Greit å finne produkt som også hadde betydelig prisreduksjon!
Godt fornøyd!

2. März 2026

Antwort von Trygg Helse

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Veldig kjekt å høre at du opplevde nettsiden som enkel å bruke og at du fant et godt tilbud. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen og håper du blir fornøyd med produktet!

Med vennlig Hilsen,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sendte en mail om maskinen ikke…

Sendte en mail om maskinen ikke virket.. tok ikke lange tiden før jeg fikk svar. Sendte en kort video om problemet.. bare på noen dager så løste alt seg.. maken til god service skal vi lete lenge etter. Nå virker alt dom det skal. Takk for god hjelp.. Er tryggere å handle der. En mange andre plasser. Takk for god service og hjelp..

5. März 2026

Så hyggelig å høre!

Tusen takk for at du deler erfaringen din. Vi blir utrolig glade når vi kan hjelpe så raskt og at alt fungerer som det skal. Velkommen tilbake, og takk for tilliten!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rask tilbakemelding etter henvendelse.

Rask tilbakemelding etter henvendelse.

4. März 2026

Antwort von Trygg Helse

Takk for hyggelig tilbakemelding!

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding, og det er fint å høre at du opplevde rask respons fra oss. Vi jobber alltid for å følge opp henvendelser så effektivt som mulig 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil gjerne takke for god service

Jeg vil gjerne takke for god service. Jeg ble møtt med vennlighet og profesjonalitet, og saken min ble håndtert raskt og effektivt.

Veldig fornøyd med opplevelsen!

27. Februar 2026

Antwort von Trygg Helse

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive dette. Det er veldig godt å høre at du opplevde både service og håndtering som positiv.

Vi gleder oss til å fortsette å gi deg god oppfølging fremover.

Antwort von Trygg Helse

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.
Vi takker også for tilbakemelding på pris og tar det videre.

Hei!
Så utrolig leit å høre at du har denne opplevelsen.

Vi kan ikke se å ha mottatt noen reklamasjon fra deg, men ønsker selvsagt veldig gjerne å rette opp dersom det er feil på produktet.

Vi har sendt deg en mail for ser frem til å hjelpe deg med å få dette i orden :)

Med vennlig hilsen,
Trygg Helse - Kundeservice.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Produktet stod til forventningen og det…

Produktet stod til forventningen og det var rask levert. Supert😊

23. Januar 2026

Tusen takk for tilbakemeldingen! 😊

Så bra å høre at produktet sto til forventningene og at leveringen gikk raskt. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din!

Kundeservice

Rask levering, produkt som forventet, dog problemer med display, Susann på kundeservice helt suveren på akkurat det ( Kundeservice ), rask og uproblematisk løst på mail og nytt display. Veldig fornøyd

28. Januar 2026

Antwort von Trygg Helse

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 😊

Det er flott å høre at leveringen gikk raskt, og at produktet lever opp til forventningene dine. Vi setter også stor pris på at du nevner Susann – vi er glade for å kunne hjelpe raskt og løse utfordringer som oppstår. Det er alltid vårt mål at kundene våre skal få en enkel og problemfri opplevelse, og det er veldig gøy å høre at du er fornøyd med både service og løsning.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkel måte å bestille og betale varen…

Enkel måte å bestille og betale varen på. Er leveransen like rask og sikker som snnonsert, så er jo dette prima.

25. Januar 2026

Antwort von Trygg Helse

Takk for at du gir oss tilbakemelding, og beklager opplevelsen du har hatt hos oss – dette er selvsagt ikke slik det skal være.

Butikken i Tønsberg har forsøkt å kontakte deg flere ganger i etterkant, men har dessverre ikke fått svar. Send oss gjerne en e-post, så finner vi sammen et passende tidspunkt for en prat og en god løsning. Vi setter pris på at du sier ifra, da det hjelper oss å bli bedre.

Kajakk & Fritid, Kundeservice

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fordi det gikk helt jæ....

Fordi det gikk helt jæ..... greit med både bestilling, levering[2 dager) og varen er helt etter hva jeg forventet🙂

20. Januar 2026

Antwort von Trygg Helse

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi pris på.
Vi er her for å hjelpe, så bare ta kontakt 🙂

Trygg Helse

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Alle gjør feil iblant, viktig med service etterpå

Alle gjør feil iblant og Trygg Helse gjorde en kjedelig feil før jul. jeg bestilte 3 stk av en massasjepistol for å bruke dem til julegaver, fikk kun en. fikk raskt svar på min klage, men måtte skrive flere eposter før alt ble oppklart, og jeg ble lovet ny forsendelse av de manglende to. Det fikk jeg også, men 14 dager etter denn første. Raske svar på henvendelser gir pluss fra meg, men tok veldig lang tid å ordne opp, kunne kanskje sendt ekspress? . totalt 4 stjerner for raske svar og vilje til å ordne opp.

22. Dezember 2025

Antwort von Trygg Helse

Tusen takk for tilbakemeldingen og at du deler din opplevelse!

Vi beklager at det tok lengre tid enn ønsket å få sendt de manglende massasjepistolene, og forstår at dette kunne vært frustrerende, spesielt før jul. Vi setter stor pris på at du fremhever at vi ga raske svar og var villige til å ordne opp – det betyr mye for oss.

Vi tar til oss kommentaren om leveringstid og vurderer hvordan vi kan gjøre dette raskere i fremtiden, slik at opplevelsen blir smidigere for våre kunder.

God og rask hjelp

Veldig fornøyd med kundebehandler Susann som både har besvart mine henvendelser raskt og vært til stor hjelp.

14. Januar 2026

Hei Grethe,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! 😊 Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med hjelpen du har fått, og vi setter stor pris på at du trekker frem Susann. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss.

Ikke nøl med å ta kontakt dersom det skulle være noe mer vi kan hjelpe deg med.

Ønsker deg en riktig fin dag!

Trygg Helse Kundeservice

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ble feil med et hjul under setet

Ble feil med et hjul under setet. Dette er ordnet, fått nytt sete. Takk for hjelpen.

14. November 2025

Hei Kari,

Tusen takk for tilbakemeldingen og fem stjerner, det setter vi stor pris på! 😊
Så fint å høre at feilen ble ordnet, og at du har mottatt nytt sete. Ikke nøl med å ta kontakt igjen dersom det skulle være noe mer vi kan hjelpe deg med.

Vi ønsker deg en riktig fin dag!

Med vennlig hilsen
Kundeservice - Trygg Helse

Antwort von Trygg Helse

Tusen takk for tilbakemeldingen, det setter vi stor pris på 😊

Vi er her for å hjelpe, så bare ta kontakt om det skulle være noe.

Enkelt og greit

7. Januar 2026

Antwort von Trygg Helse

Tusen takk for en fin tilbakemelding, det setter vi pris på.

Bare ta kontakt om det skulle være noe :)

Trygg Helse Kundeservice

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr