Das sagen Bewerter
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Vi i Trygg Helse har som mål å tilby god kvalitet til konkurransedyktige priser. Teamet bak Trygg Helse har vært i netthandel-bransjen i over 15 år, og streber for å gi deg den beste brukeropplevelsen. I vår nettbutikk finner du innovative trenings- og helseprodukter som forbedrer din hverdag. Vi praktiserer innkjøp i store kvanta sikrer lave priser for våre kunder uten at dette går på bekostning av kvaliteten! Firmaet bak nettbutikken heter Trygg Helse AS, og vårt lager og kontor holder til i Øvre Eiker, Viken. Vi har dedikerte kundeservicemedarbeidere som gjerne hjelper deg med alt av spørsmål du måtte ha om produktene, gjennomføring av kjøp, support etter salg osv. Vår filosofi er basert på at trening skal være lett tilgjengelig for alle, og vi ønsker å bidra for å gi våre kunder en bedre hverdag!
Kontaktinformationen
Betongveien12, Hokksund, 3302, Norwegen
- mail@trygg-helse.no
- trygg-helse.no
Hat 71 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Massasjepistol
Jeg kjøpte en massasjepistol, som dessverre ble delvis ødelagt. Jeg reklamerte og fikk straks hyggelig tilbakemelding. Få dager etter fikk jeg ny del til min pistol og nå fungerer den perfekt. Veldig rask og fin service.
I ordered 4 massage pistol 16th March
I ordered 4 massage pistol 16th March. Received one, without any comments. Contacted you several times but nothing happened. After several weekend I received feedback that it was out of stock but should send when item came back. Now it’s 15th April. Still not received the order and no update when I will Get it.

Antwort von Trygg Helse
Massasjepistolen var aldri på lager
Bestilte en massasjepistol 23.3. Purret opp ordre 7.4, da det ikke kom noen oppdatering om leverig på "Min side". Fikk svar på mail at det hadde skjedd en feil og at ordre ikke var på lager lenger. Dette har de tydeligvis ingen kontrollrutiner på.
Fikk feil på apparat god service
Fikk feil på apparat, en mail med beskrivelse av feilen så fikk man nytt batteri å kjapt svar ifra en meget hyggelig dame.

Raskt og effektivt
Har en massassjepistol som ikke ville lade. Grunnen var dårlig batteri. Susann fra Trygg Helse ordnet dette ganske kjapt og effektivt! Og nå kan man igjen, nyte en god massassje hjemme. Tusen takk for raske svar og rask løsning på problemet. Slikt settes pris på!

Enkel og grei nettside
Enkel og grei nettside. Greit å finne produkt som også hadde betydelig prisreduksjon!
Godt fornøyd!

Antwort von Trygg Helse
Sendte en mail om maskinen ikke…
Sendte en mail om maskinen ikke virket.. tok ikke lange tiden før jeg fikk svar. Sendte en kort video om problemet.. bare på noen dager så løste alt seg.. maken til god service skal vi lete lenge etter. Nå virker alt dom det skal. Takk for god hjelp.. Er tryggere å handle der. En mange andre plasser. Takk for god service og hjelp..

Antwort von Trygg Helse
Jeg vil gjerne takke for god service
Jeg vil gjerne takke for god service. Jeg ble møtt med vennlighet og profesjonalitet, og saken min ble håndtert raskt og effektivt.
Veldig fornøyd med opplevelsen!

Antwort von Trygg Helse
Produktet stod til forventningen og det…
Produktet stod til forventningen og det var rask levert. Supert😊

Kundeservice
Rask levering, produkt som forventet, dog problemer med display, Susann på kundeservice helt suveren på akkurat det ( Kundeservice ), rask og uproblematisk løst på mail og nytt display. Veldig fornøyd

Antwort von Trygg Helse
Enkel måte å bestille og betale varen…
Enkel måte å bestille og betale varen på. Er leveransen like rask og sikker som snnonsert, så er jo dette prima.

Antwort von Trygg Helse
Fordi det gikk helt jæ....
Fordi det gikk helt jæ..... greit med både bestilling, levering[2 dager) og varen er helt etter hva jeg forventet🙂

Antwort von Trygg Helse
Alle gjør feil iblant, viktig med service etterpå
Alle gjør feil iblant og Trygg Helse gjorde en kjedelig feil før jul. jeg bestilte 3 stk av en massasjepistol for å bruke dem til julegaver, fikk kun en. fikk raskt svar på min klage, men måtte skrive flere eposter før alt ble oppklart, og jeg ble lovet ny forsendelse av de manglende to. Det fikk jeg også, men 14 dager etter denn første. Raske svar på henvendelser gir pluss fra meg, men tok veldig lang tid å ordne opp, kunne kanskje sendt ekspress? . totalt 4 stjerner for raske svar og vilje til å ordne opp.

God og rask hjelp
Veldig fornøyd med kundebehandler Susann som både har besvart mine henvendelser raskt og vært til stor hjelp.

Antwort von Trygg Helse
Ble feil med et hjul under setet
Ble feil med et hjul under setet. Dette er ordnet, fått nytt sete. Takk for hjelpen.

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.