Jeg snakkede med Thomas Hansen, virkelig en behagelig samtale 💪🏼 Så må vi se om Tryg Energi, lever op til aftalen. 5 stjerner får de i hvert fald nu, baseret ud fra samtalen med Thomas ☺️
Das sagen Bewerter
Jeg havde en rigtig dejlig oplevelse (telefonsamtale) med Felix Nielsen flink, rar og sjov. Han gjord sig rigtig forståelig over for mig. Felix ved vad han snakker om god sælger. Kan varmt anbefale Tr... Mehr ansehen
Frederik forklarede mig i enkle ord hvad el-aftalen med trygenergi indebærer, og hvorfor den vil være god for mig og min økonomi. Meget ordentligt og redeligt 5 stjerner.
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
TrygEnergi Danmark vil være Danmarks mest pålidelige elselskab ved at levere billig, gennemsigtig og ærlig strøm. Sammen med vores kunder skaber skaber vi god energi, omsorg og tager et socialt ansvar for mennesker, der har brug for en hjælpende hånd. Gør os bedre ved, at give os din feedback - på forhånd mange tak.
Kontaktinformationen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Sofie Jensen og jeg havde en fin…
Sofie Jensen og jeg havde en fin samtale jeg er ellers svær at overtale over telefonen
Behagelig samtale
Behagelig samtale. Dog blev der ikke talt om at jeg skulle betale abonnement før jeg havde underskrevet aftalen. Det er self ikke i orden. Og der blev også sagt at jeg ikke skulle betale a'conto men kun det reelle forbrug. Håber I kigger tilbage og ser hvad jeg har betalt tidligere. Vh Tina
Havde en god samtale med Frederik
Havde en god samtale med Frederik, og jeg fik et overblik og en god aftale på plads.
martin var en behagelig mand at tale med
Klar vejledning og god tone
Klar vejledning og god tone
Hej med jer
Hej, en yderst behagelig samtale med Cecilia Loft, hvor jeg samtidig sparer penge hver måned.
Frederik skal have 5 stjerner
Frederik skal have 5 stjerner, han var hjælpsom, imødekommende og kommunikativ.
Det var en meget god oplevelse
Det var en meget god oplevelse
Klæd jeres caller på
En caller ringede Jeg spurgte hvem der ejede selskabet?
det vidste han ikke. Spurgte hvem der var direktør? Det vidste han heller ikke.
Skal I forstyrre mig med opkald om el-aftale, skal ovennævnte kunne besvares med den kreativitet der udfoldes i el markedet
Virkelig en god oplevelse.
Virkelig en god oplevelse.
Meget tålmodige medarbejdere
Ærlig konsulent
Jeg blev mødt blidt og ærligt. Tak for behagelig samtale.
De gave mig en god oplevelse og tog sig…
De gave mig en god oplevelse og tog sig tid
Jeg sparede bl.a penge
høflig ung mand der var let at tale med
En fantastisk sød og venlig oplevelse
En fantastisk sød og venlig oplevelse . Sofie Nielsen er en fantastisk sød og venlig person 👍👏🥰
Snakkede med Marie Heinz
Snakkede med Marie Heinz. Piv sød pige. Ik ligesom alle de andre telefonsælgere 😴😴 Hun virkede lidt ny, men den tog hun sgu hjem på charmen. Så håber jeg bare resten af tryk er ligeså god service 💃🏼💃🏼
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.