Truenorthefterskole Bewertungen 19

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Varm anbefaling af True North Efterskole/ Spir

Jeg kan varmt anbefale True North Efterskole!
Det siger vist alt, at jeg har haft fem børn – tre egne og to bonusdøtre – på skolen fra 2016/17 til 2024/25. De har alle haft et fantastisk år fyldt med personlig udvikling, stærkt fællesskab og nærværende lærere, der virkelig har set og udfordret dem. Skolen skaber trygge rammer med sunde værdier og lækker mad, og jeg har som forælder følt mig helt tryg, fordi regler og konsekvenser er klare og tydeligt kommunikeret fra start. Jeg kan kun give True North min allerbedste anbefaling – og jeg er dybt taknemmelig for alt, skolen har gjort for mine børn. Tak for nu og tak for i alt fem forrygende år 🙏

6. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

"Lærere uden ansvar, mad uden smag, liv uden mening"

“Denne efterskole er seriøst den største joke i Danmark. Lærerne er komplet ligeglade med eleverne – medmindre du er deres yndling, selvfølgelig, så kan du få alt serveret på et sølvfad. Resten bliver bare ignoreret som skrald. Maden smager som om den er blevet lavet i 1983 og derefter genoplivet med mikroovn og dårlig vilje. Idrætsrummet? Glem det. Det er hermetisk lukket, medmindre lærerne lige tilfældigvis gider åbne – og det sker aldrig, for de er alt for optaget af at sidde i personalerummet og snakke om deres næste kaffepause. Og hvis du tror, du kan få hjælp eller støtte, så håber du forgæves – det her sted er som et sort hul af manglende ansvar og fake smil. Jeg ville seriøst få mere menneskelig kontakt og forståelse ved at tale med en trafik-kegle. 0/10, kan ikke anbefales, medmindre du vil spilde et år af dit liv i slow motion.”

3. Juni 2025

Tak for samarbejdet

Jeg ønsker at udtrykke min dybeste taknemmelighed for samarbejdet med TNE. Jeres engagement i at skabe et inspirerende og inkluderende læringsmiljø er en stor kilde til inspiration. Det er tydeligt, at jeres indsats bidrager til at forme unge mennesker og give dem vigtige værktøjer til livet og jeg er glad for at Play Your Talent er en understøttende faktor og værdsætter muligheden for fortsætte dette meningsfulde partnerskab.

9. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hej jeg går på skolen True North…

Hej jeg går på skolen True North Efterskole det er ikke det vær jeg er blevet omskårret mod min vilje mit forhud blev efter brugt til at lave en jule gialande sammen med de andre ofrer forhud jeg så en 10 klasse og en 8 klasse have ubeskyttet samleje i engelsk 1 det var også en dårlig behandling da køkknet druggede mig ved at putte lsd i min tomatsuppe

31. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De varmeste anbefalinger til True North Efterskole (TNE).

TAKNEMLIGHED, er hvad man står tilbage med, har lige sat mig ved tastaturet fordi jeg synes det skylder man, (ikke for sig selv, ikke for ens kone, ikke for ens egen datter, ikke for lærerne på TNE, ikke for alle de andre medarbejdere på selvsamme Efterskole. Og IKKE for alle de elever som har gået på TNE årgang 23/24, fordi vi har jo ALLE været en lille eller STOR del af skole året 2023/2024 på TNE). - NEJ, det er for ALLE dem som ikke kender til denne Efterskole i Snaptun, dette opslag er primært skrevet til jer. Starter lige med en metafor: ”Fordi denne skole, er stadigvæk den lille stille pige i klassen, som ikke mange kender, og det er en skam for de fleste, fordi det stille vand mange gange er det farligste og dybeste vand, hvis man tør springe ud, hvor man ikke altid kan bunde, ligger der oftest berigelse som man ikke havde forventet”. Mener med dette, at man skylder sig selv som forældre og for ens teenager at undersøge mulighederne ved denne Efterskole.

Ved godt, at mange forældre til et ungt menneske som lige har været på et Efterskole ophold kunne lave et tilsvarende opslag. Det er ikke skrevet som nogen former for konkurrence eller et ønske om at fremstå bedre, flottere eller større end andre, det er ene og alene skrevet fordi VI synes at så mange som mulig skal have muligheden som vi fik det, at kende til dette fantastiske sted for unge mennesker.
Vi kendte ikke til dette sted, men var så heldig at begge vores børn har/haft skolegang på Hammerum Friskole, og her var der en lærer som fortalte hjertelig om True North Efterskole, dels fordi hun selv havde haft en datter som havde gået på skolen året tidligere, men også fordi hun kendte til, forstod vores datters og hendes behov… - Tak for det… DT.

Hvorfor bør man så give sig selv og ens teenager muligheden for at kende til dette sted, lige fra starten bliver man som forældre og kommende elever bekendt med rammerne og reglerne på denne bane som hedder TNE. Oplevelsen var for os, at man fik et menukort af muligheder man kunne have og holde fokus på, og jo mere man vil bidrage til fællesskabet, jo mere vil fællesskabet give igen, det bliver skåret og hugget ud i granit for de kommende elever hvad man kunne, og lige så vigtigt, hvad man IKKE kunne. Kan godt lide det var skrevet med en meget kærlig & varm hånd, hvor man kunne mærke at stenhuggeren har kløvet bogstaverne fast med en sikkerhed som om det var grundstenen for denne skolen.

Dernæst er ambitionen at have de bedste lærere, og jeg lover jer, man kan se i øjnene på dem ALLE, at de brænder for de unge mennesker. Man siger at øjne aldrig lyver, hvis man har modet til at kigge godt efter, ser man en indre ild som ikke kan skjules en sand interesse, samt nærvær for de unge mennesker. De har en vis ydmyghed og respekt for at have fået lov til at tilbringe de næste 11 mdr. sammen med de unge mennesker, krydret med det, at de har ansvaret for dem og deres læring, i et miljø hvor fællesskab, respekt og forståelse er nogle store pæle i det fyrtårn som TNE er.

Dernæst tager man udgangspunkt i forskningens logik, de unge elever skal have deres søvn, så undervisningen starter først kl. 10.00, klasselokalerne er indrettet efter at læreren er i øjenhøjde med eleverne, indeklimaet har fuld fokus, man anvender musik, og små øvelser i undervisningen, man sidder ikke stille en hel time, det betyder man er aktiv, man gentager tingene i undervisningen, og jeg kunne blive ved at rose, men som i alt er der også forbedringer og fokusområder, som jeg helt personligt synes man kunne have fokus på for fremtiden.

De fleste forældre kan nok som os, stå tilbage herefter med tankerne om at den pige vi sendte afsted den 13. aug. 2023, ikke er den samme som vi har fået hjem igen her den 29. jun. 2024. Hvad er der sket og hvad har de dog gjort ved hende? - Så hvis man IKKE ønsker at ens guld skal udvikle sig til at blive et selvstændigt, forstående, empatisk individ, kan jeg på ingen måde anbefale True North Efterskole, (Håber det giver mening), fordi her tager de udgangspunkt i hvert enkelt menneske, de ser det positive, og på, hvordan man kan bygge videre, giver dem værktøjerne i form af True North Kompasset.

Skolen har visse principper, man har anstændigheden, ved at stå ved dem, også selv om det kan være svære beslutninger, bøjer man sig IKKE hverken moralsk eller økonomisk for dette. – man har r.. nok i bukserne til at stå ved det man siger, bliver til det man gør. Og årgang 23/24 har været som en bjergbestigers største udfordring, man har virkelig formået at teste disse principper og fastheden ved dem. Men som forældre til en elev på denne årgang har vi følt os informeret og aldrig været i tvivl om at de rigtige beslutninger blev taget af skolen og dens ledelse. Noget man ikke alting kan forvente, så det siger VI TAK for.

Thomas alias ”Torben”.
PS. Skulle hilse fra ”Ulla”, og sige GOD SOMMER til ALLE..

29. Juni 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fantastisk efterskole med virkelig god profil

Fantastisk efterskole med virkelig god profil
TNE efterskole er et dejligt sted hvor der opbygges gode fællesskaber og relationer. Der er fokus på personligt lederskab og via kompasset får de unge selvindsigt i deres egne evner. Der er opfølgning på indlæring via lærens vurdering og elevens egen vurdering. Der er mulighed for ikke at skulle være god til alt men sætte fokus på det man gerne vil være bedre til. Gode valg fra Gastromi, ketcher sport til vandsport. Den eneste grund til det ikke er 5 stjerne at ved henvendelser efter løbende skole hjem samtaler er det meget op til den unge teenager selv at få fuldt op på det aftalte. Kan varmt anbefale TNE efterskolen

2. Mai 2024

True North Efterskole

True North Efterskole: Ikke den Oplevelse, Jeg Håbede På
Jeg gik på True North Efterskole. Desværre var min oplevelse præget af udfordrende situationer, hvor jeg oplevede både racisme og homofobi. Under mine gåture med skolens hunde blev jeg gentagne gange konfronteret med nedladende kommentarer, som "nå, lufter du lige morgenmad?" eller latterliggørende bemærkninger som "man må ikke lege med maden." Trods min frustration og henvendelse til min Navi-lærer blev der ikke taget hånd om situationen, og jeg blev blot fortalt, at den slags ting desværre skete.

Desuden stødte jeg på ubehagelige situationer relateret til min seksualitet, hvor jeg blev stillet upassende spørgsmål. Trods mine henvendelser blev der ikke truffet foranstaltninger, og det blev endda gjort til et underholdningsemne blandt drenge. Selv når lærerne observerede mine tårer eller tilbagetrækning, blev der kun lejlighedsvis givet en mundtlig advarsel.

Erfaringen på True North Efterskole blev desværre forværret af konstante lærerskift og ineffektiv ledelse. Jeg følte mig ikke støttet. De ovennævnte situationer påvirkede min mentale sundhed negativt og resulterede i en markant forringelse af mine sociale trivsel. Skolens erklærede mål om at forbedre den faglige præstation harmonerede ikke med mine personlige erfaringer.

Det blev yderligere kompliceret af skolens instruktioner om, hvad man skulle have på under rundvisningerne. Selv påklædningen blev nøje styret, og kun udvalgte elever, der matchede skolens ønskede image, fik lov til at rundvise og repræsentere efterskolen udenfor. Den selektive tilgang til præsentationen af skolen bidrog til den kunstige facade, der desværre prægede min tid der. Under åbent hus virkede rundvisninger nærmest iscenesat med klare retningslinjer for at præsentere og fremhæve bestemte ting. Jeg blev instrueret i at undlade at vise mit enkeltmands værelse ,som faktisk var et gammelt kosteskab. Det hele skabte en kunstig facade og gav et skævt indtryk af skolens virkelighed

30. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Løfter af ledelsen og lærer blev ikke…

Løfter af ledelsen og lærer blev ikke mødt. Jeg gik på true North og det er ikke noget jeg kan anbefale. Skolen har ofte kamerahold ude, for at filme og skolen, den kødfri mad osv. Her oplevede jeg samtlige gange at mine venner blev tvunget til eksempelvis at rose maden og sige ting om skolen der ikke passede. Jeg havde valgt ikke at give samtykke til at blive fotograferet og det blev samtlige gange ikke overholdt som de var forpligtede til. Flere af mine veninder, der skulle give rundvisninger til kommende elever, er blevet bedt om at tage noget andet tøj på, da det “ikke var sådan man skulle repræsentere skolen”. Der blev gjort enormt meget ud af skolen og maden når der var forældrebesøg, men det afspejlede på ingen måde realiteten af at gå der. Konceptet lød fedt inden jeg startede men det levede på ingen måde op til forventningerne.

1. August 2022

Det er hjernevaskeri

Det er hjernevaskeri. Lederne er syge i hovedet. Fik en dybt traumatisk oplevelse derfra. Spild af penge. Hvis du elsker dit barn så hold dem fra Camp true north

20. Oktober 2022

FANTASTISK OPLEVELSE.

FANTASTISK OPLEVELSE.
Min søn, gik der sidste år og kom hjem mega glad,med mange gode oplevelser. Lever 100% op til forventningerne. Water life var fantastisk vh Stine

1. Mai 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Saftig bøf.

Jeg har lagt mærke til at der forsvinder elever... der kommer skrig fra kælderen om aften? Men ellers er her fint. Maden er fantastisk og vi får tit saftige bøffer.

10. November 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man var alt for god til at oversælge skolen

Vores barn kom på True north efterskole. Skolen blev virkelig oversolgt, der var ikke det skolen ikke var i stand til, der gik ikke længe før, man hørte at der ikke var hold og styr på rat meget, samt stor udskiftning i lærer og afdelingsleder, skuespil for galleriet, alt skulle virke så fint og cool, men der var elever som optog en samtaler en fra en leder som var så meget over stregen, der var alt for lidt tid til alting, planlægningen var dårlig. elev der delte et såkaldt let sovepille ud til flere elever...(det viste sig at han fik morfinpiller for sit knæ) efter alle forskrifter skulle dette ikke kunne ske, men der skete! og rigtig mange andre ting, har talt med mange af mit barn venner og forældre derfra, en fik ikke tildelt den støtte hun var blevet lovet, et barn som kom hjem og var skuffet over flere ting, mange mente den blev så oversolgt...og mange andre ting.... Håber virkelig der er kommet mere styr på tingene!!!! Skolen igangsætter tidligere jægerpilot eller hvad det nu hedder, skal også have for øje at det stadig kun er store børn og ikke soldater.

25. September 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Skuffelse

Vi fik at vide, at vores datter helt sikkert ville komme derfra i bedre form. Hun var til at begynde med i god form, men morgen motion er en gåtur og der er ikke meget sport. Grillen ligger tæt på og Vi har fået en 10kg tungere datter retur.
Fagligheden har vist været fin, men hun har savnet fremlæggelser og har haft det nemt.
Der har været problemer, som skolen har taklet dårligt.

2. Juli 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Et år på efterskole med de største forventninger.

Et år på efterskole med de største forventninger, desværre kunne de ikke indfries som lovet af ledelse og lærere.

Efter flere emails, møder og telefon opringninger blev vi som forældre forsikret om at der var styr på vores knægt. “Hvis ikke i hører fra os er det fordi det går godt” fik vi at vide flere gange.

Det viste sig at være helt forkert, der var ikke styr på noget og vores søn faldt adskillige karakterer ifht. hans tidligere skole.

Lidt ærgerligt at det her bagefter føles som betalt ophold for unge.

Vi har skrevet til skolen om problemet, men de har ikke reageret på henvendelsen.

Der er sikkert mange der er glade for opholdet, og det er jo godt, men en dårlig oplevelse er jo en dårlig oplevelse.

31. Januar 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr