I received a working product which I'm happy with but the description of why the product was originally returned was not accurate. It said in the description the base was missing, so I ordered a new o... Mehr ansehen
Lang gezocht naar een afzuigkap die wij mooi vonden, uiteindelijk bij Triple J Online gevonden en besteld. Was een showmodel maar daar zie je niets van. Keurig netjes verpakt en geheel in nieuwstaat!... Mehr ansehen
Onze vaatwasser was stuk gegaan en daarom hebben wij op internet gezocht naar een goede en betaalbare vervanger. We kwamen uit bij TrippleJonline.nl en dat bleek een schot in de roos. De machine werd... Mehr ansehen
LET OP: SCAMMERS! — Niet bestellen hier! Ik heb een televisie besteld via triplejonline.nl en dit is de ergste online aankoop die ik ooit heb gedaan. De televisie werd geleverd met een kapot... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Voor al uw Triple J merkartikelen!
Wooldriksweg, 26, 7512 AS, Enschede, Niederlande
- 0641790902
- info@triplejonline.nl
- triplejonline.nl
Hat 54 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Goeie service en kwaliteit
Na het bezoeken van de website vind ik het altijd erg spannend om een onbekende website te bezoeken en hier iets te bestellen. Na het bestellen van product kwam ik erachter dat het product ergens anders goedkoper was. Na contact te hebben gezocht met TripleJonline werd mij een goeie service geboden en kreeg ik een gedeelte van mijn aankoopbedrag terug. Het product (DJI Power 1000) werd heelhuids geleverd en ziet er goed uit. Deze website is betrouwbaar en levert kwaliteit en goeie service. Een aanrader!
Gisteren wederom een bestelling gedaan…
Gisteren wederom een bestelling gedaan bij deze shop en hoewel niet alles klopte ben ik nog steeds zeer tevreden met mijn 2e aankoop hier.
Het word direct geregeld als je niet tevreden bent.
De black friday korting was echt geweldig en ik heb weer wat heerlijke philps hue producten in huis…👍
Voor weinig perfect product.
Voor weinig perfect product.
Snel geleverd
Top !!!
Speakers stage 2 jbl
Boxen jbl bestelt en opgehaald.
Super geholpen zal er zeker vaker komen 👍👍
Telefoon besteld voor mijn moeder
Telefoon besteld voor mijn moeder, werkt goed ziet er uit als nieuw! communicatie was ook top en achteraf betalen is ook goed geregeld! :)
service is beneden alle peil
aan gekochte darts: een paar punten van van ontevredenheid het ontbreken van de punthouder - gebruikte flights los in de doosje - darts niet netjes terug geplaatst in het doosje door het ontbreken van punthouder het niet reageren op e-mail jammer deze service is beneden alle peil

Antwort von Triplejonline
Hun moeten 23-05-2024 bezorgen.Nu is…
Hun moeten 23-05-2024 bezorgen.Nu is 27-05-2024.İk heb nog steeds niks gekregen.Ik heb email opgestuurd.Maar ik krijg ook geen antwoord.
Vandaag een demo Lenovo tablet bij…
Vandaag een demo 'Lenovo tab(let) P11 plus' bij Triple J online gekocht en e'm persoonlijk afgehaald. Het apparaat kwam precies overeen met de omschrijving op Marktplaats, zag er keurig netjes uit en werkt perfect. En dat alles tegen een nette prijs. Daarbij kreeg ik ook nog eens de nodige vriendelijkheid en de uitleg hoe zij werken. Niets op aan te merken dus.
Verkeerde product ontvangen
Verkeerde product ontvangen. Gebeld, moest foto's via WhatsApp sturen. Hierop geen enkele reactie!!!
Wel n product betaald wat ik dus niet heb ontvangen
Kapotte producten, trage retourservice
Verkoopt niet alleen reeds gebruikte, maar ook kapotte producten. Had een ledstrip bij hen besteld, en deze was overduidelijk niet nieuw en kapot bij aankomst. Daarnaast duurt het inmiddels langer dan een week voordat mijn geld is teruggestort.
Mooie Thermos beker
Mooie Thermos beker. Snel geleverd. Alleen beetje jammer dat de verkeerde kleur is geleverd ;-)
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.