Trimove Bewertungen 1.057

TrustScore 3.5 von 5

3,5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Lasten "tekemis-salkuissa" on todella hyvä idea. Paljon kehittävää toimintaa. Ainoa kritiikki koskee sitä, että monet tehtävät ovat englanninkielisiä. Salkkuja ei ole kehitetty suomalaisille laps... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Tuote on hyvä mutta väärä meille. Olen pettynyt etten voi sitä palautta vaikka sitä ei ole käytetty. Tietenkin se on avattu pakkauksista . Olin tilannut sen yllätyksenä eikä saaja tietänyt mikä se o... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tilaamani tuote vastasi tarkoitusta, lähes. Vika ei ollut yrityksen vaan minä en tarkistanut repun kokoa ennen tilausta. Reppu on hyvä, mutta tuli vähäneri tarkoitukseen. Ehkä tilaan jossain vaihees... Mehr ansehen

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Kytkentä

Olin odottanut, että laitteessa olisi ollut kytkentävalmius painepesuriin.

22. August 2025

Tuotteen laatu/hinta

Kaikki meni siihen asti hyvin, paitsi tuote tuotti pettymyksen hinta/laatusuhteesta, 30e on liikaa tällaisesta pienestä kangasrepusta. Eikä minua tiedotettu palautuskäytännöstä, enkä saanut tilaukseni numero tietooni, vaikka sitä kyselin ja sitä olisi ohjeittenne mukaan tarvittu tilauksen seurannassa?

21. August 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Minulla on vanhana ihmisenä ongelma ymmärtää

Minulla omi vanhana ihmisenä ongelmia tilauksen ymmärtämisen kanssa. Yrityksestä vastattiin hyvin ja nopeasti. Vastaus oli selkeä heifän kannaltaan.Vaikka en ymmärrä palautus sääntöä 14 vrk niin kunnioitan sitä. Tuon palautus säännön vuoksi en suosittele yritystä aknakaan vanhemmalle väestölle jos ei hmmärrä mitä tilaa. Kiitos teille ja hyvää syksyä. P Mäkelä

27. August 2025

Tuote ei vastannut mainosvideota

Tuote ei vastannut mainosvideota. Oli paljon lyhyempi kuin mainos antoi ymmärtää. Maksoi lisäksi n. 5 kertaa enemmän kuin paljon pidempi ja toimivampi Temusta.
Temun toimitusaika lisäksi huomattavasti nopeampi.

8. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tuote on aivan eri mitä mukana…

Tuote on aivan eri mitä mukana tulleessa ohjekirjassa kerrotaan. Jotain nappulaa pitäisi painaa, eikä mitään nappulaa ole. Tuotetta ei voi kuulemma palauttaa, koska pakkaus on avattu ja tuote käytetty. No mitenpä olisimme havainnet ettei laite ole se mitä piti, jos emme olisi avanneet pakettia ja kokeilleet laitetta? Pyydettiin lähettämään kuvia ja videota ongelmasta. Lähetin, ei vastattu. En tilaa koskaan mitään täältä.

25. Juli 2025

Kannattaisi miettiä logistiikkaketjun…

Kannattaisi miettiä logistiikkaketjun osallisia. Minun tapauksessani kaikki mennyt pieleen ja esim. tarvittavia tullausdokunetteja ette osaa toimittaa. Ostaja joutuu itse tekemään tullauksen. Naurettavaa toimintaa. Yritin purkaakin kauppaa, mutta ei kuulemma ole mahdollista. Voisitte esimerkiksi tullata sen paketin itse ja myydä sitten tuotteen uudelleen ja palauttaa alkuperäiselle ostajalle rahat.

26. August 2025

SIMPUTTAJA koko firma! Pyöreä NOLLA, jos olisi mahdollista antaa

SUOSITTELEN: * Lue jokainen 1 pisteen palaute! Tajuat millaisen firman kanssa olet tekemisissä! *

Arvosanaksi pitäisi voida antaa NOLLA! Ykkönen Trimove.fi:stä liian positiivisen kuvan! Fi-päätteestä huolimatta, kyseessä EI ole suomalainen firma! Trimove.fi on KIINAKAUPPOJEN BULVAANI Hollannissa!

Oma kokemukseni Trimove.fi:n kanssa oli hirveä!! Pystyn tässä vain kertomaa osan kokemuksesta. Toivon, että sinä luet palautteet ja kierrät Trimoven Facebookissa ja muualla somessa olevat hunaja-ansat kaukaa! <3

Reklamaation syy:
Tuote ei ollut tilatun kaltainen, vaan tuotteesta puuttui olennaisia ominaisuuksia kokonaan! Lisäksi tuote oli paketissa painunut huonoon kuntoon.

Reklamoinnin jälkeen alkoi ahdistava simputus:
"Kuvaa video!" Kun kuvasin ja lähetin vastaus "Emme näe mitään vikaa". Olisivat aivan varmasti nähneet vian, jos olisivat katsoneet videon! Sen sijaan tuli seuraava tekoälymeili, jossa vaaditiin taas uudelleen videota! Ilmoitin, että katsokaa ensimmäinen video! Uutta EN ala kuvaamaan ja tuhlaamaan aikaani!

Meilisirkus jatkui kaksi viikkoa! Toinen toistaan järjettömämpiä meilejä ja uusia, puskista vedettyjä "sääntöjä"!

"Alennettua tuotetta ei voi palauttaa" vastasi tekoäly-kiira, mutta missään palautusehdoissa ei lukenut sanallakaan, että alennettua tuotetta ei voisi palauttaa! Seuraavassa meilissä minua kuitenkin vaadittiin palauttamaan sama alennettu tuote, jotta edellisen meilin mukaan ei edes voisi palauttaa!

Kysyin oudosta "sääntömuutoksesta" kesken kaiken: Ensin alennettua EI voi palauttaa ja seuraavana käsketään palauttamaan, alennettu, reklamoitu tuote asiakkaan(!) maksaessa kulut! Mitään vastausta tuohon kysymykseen en saanut! Firma pelaa aikaa ja yrittää väsyttää asiakaansa!

Fiksu, suomalainen, elävän ihmisen harjoittama asiakaspalvelu olisi hetkessä katsonut videon, myöntänyt sen, ettei tuote todellakaan ollut tilatun kaltainen vaan ERI malli. Tilalle olisi toimitettu kurantti tuote! Mutta Trimove.fi:n tekoälymeilit ovat yhtä sanahelinää, syyttelyä ja silkkaa kiusaamista ja ajan varastamista! Firman viestintä kokonaisuutena vastuutonta simputusta!

Ensimmäinen ja viimeinen kerta kun ostan Trimove.fi:stä mitään! Trimove.fi myy kolmella kympillä "alennuksella" ja "puoleen hintaan" kiinankamaa, jota Temusta suoraan saa kympillä.

VAKAVA VAROITUS Trimove.fi:stä!

Sitkeän kahden viikon meilisirkuksen ja kuluttajaviranomaisilla uhkaamisen jälkeen palauttivat ensin puolet hinnasta, lopulta koko hinnan. Palkkaa olisi pitänyt saada kahden viikon taistelusta!

KIERTÄKÄÄ TRIMOVE.FI KAUKAA!

Kiitos!

18. August 2025

Minireppu

Tuote saapui luvattuna aikana ja vastasi melko hyvin odotuksiani, mutta oli ehkä liian kallis kaatuun nähden.

26. August 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Tuote on hyvä mutta väärä meille

Tuote on hyvä mutta väärä meille. Olen pettynyt etten voi sitä palautta vaikka sitä ei ole käytetty. Tietenkin se on avattu pakkauksista . Olin tilannut sen yllätyksenä eikä saaja tietänyt mikä se oli.
En huomanut missään kohtaa mainoksessa että avattua tavaraa ei voi palauttaa.
Mielestäni ostajalla pitää olla kaikki tieto palautuksest sekä palauuksen osoiteä

21. August 2025

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr