Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Triatand og vil klart anbefale klinikken til andre. Jeg var inde hos tandplejeren Dominika, som jeg må sige er utrolig dygtig og professionel i sit f... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Fantastisk behandling og modtagelse. Dygtig medarbejder, som fik fjernet al tandsten grundigt samt gav god vejledning. Jeg ankom med min lille datter, som var urolig og også her fik jeg hjælp fra pers... Mehr ansehen
Venlig tandlæge/klinikassistenter. Straight forward. Forklarer hvad han gør. Fortæller hvorfor div. behandlinger/ydelser er nødvendige. Priser kan forhandles. Mine forældre er tidl. praktiserende... Mehr ansehen
Oplevede at komme ind i en stue hvor der var rust på instrumenterne inklusive bor, støv i holderen til de forskellige bor, og instrumenter der lå omkring håndvasken som om de lige var vasket af der.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Tip top behandling
Personalet er super flinke og alle sammen meget professionelle. Helt klart en klinik, hvor jeg vil komme igen.
Venlighed og kompetance
Gennem flere år har jeg fået bekræftet, at servicen starter bag skranken med søde yngre kvinder. Min tandbehandling har været tilfredsstillende og jeg håber min tandbehandler bliver fastansat tandlæge, når hun har overstået mange eksamener i løbet af første halvdel af 2024
god behandling
nem tidsbestilling og ingen ventetid inden behandlingen. kompetent rådgivning samt behandling. man føler sig virkelig i trygge hænder.
God stemning fra man kommer ind ad…
God stemning fra man kommer ind ad døren. De er alle meget imødekommende.
Har gået der i rigtig mange år og er stadig glad for Triatand/ Ibsen- Bjerget.
Har anbefalet det til flere gennem årene.
Joan.
Fantastisk behandling af Louis-Marie
God behandling
Den 13/7 fik jeg en tandrensning hos…
Den 13/7 fik jeg en tandrensning hos Triatand med en total pris inkl. forebyggelse + røntgen til 923,80 kr. Ved afslutningen af min behandling af tandplejeren fik jeg en anbefaling om at benytte mig af flour tandpasta. Da regningen kom efter behandlingen, stod det klart, at Triatand fik anbefalet flourtandpastaen, dog uden at oplyse mig om at en henvisning til apoteket ville koste mig 122 kr. (dette kan gøres gratis udenom Triatand).
Jeg valgte efterfølgende at ringe dem op for at høre nærmere om det kunne være rigtigt. Jeg oplyste bl.a. tandplejeren at jeg var studerende, og at den totale pris for behandlingen havde en betydning for mig. En receptionist nævnte over vores telefoniske dialog, at jeg skulle vente med at betale regningen, indtil jeg fik svar tilbage (om det kunne slettes eller ej). Efter ca. måned, hvor jeg stadigvæk ikke har hørt fra dem, modtager jeg en 1. rykker og ringer til Triatand igen. På samme vis, bliver det oplyst, at der vil blive vendt tilbage til mig, og at jeg skal vente med betalingen.
Dette sker ikke, og jeg modtager derfor 2. rykker 07-11-2023. I dag d. 08-11-2023 ringer jeg til dem for 3. gang, hvor jeg ender med at få en rigtig dårlig oplevelse. En receptionist nævner, at det er min fejl ikke at tage kontakt (selvom jeg nævner tidligere dialog), og at man under behandlingen ikke kan forvente at få alle priser oplyst, medmindre man selv spørger ind til det. Jeg forklarer situationen, og der bliver udvist ingen forståelse. Jeg har på intet tidspunkt været interesseret i at løbe fra regningen, men blot få oplyst, hvorfor jeg er blevet faktureret 122 kr. uden at blive oplyst og/eller fået godkendt at det er noget jeg kunne været interesseret i. Receptionisten vender tilbage med, at jeg både skal betale den oprindelige regning inkl. recepthenvisningen + rykkeren fra Triatand. Det er helt ved siden af, og i det jeg modsætter mig vælger receptionisten at tage fat i chefen, som nævner, at jeg kan blive fratrukket beløbene, hvis jeg kommer forbi til næste behandling, hvilket jeg ingen interesse har i.
Så tak til hele teamet hos Triatand for en rigtig dårlig og ukoordineret oplevelse af en meget simpel kundesag.
Perfektion og kompetance giver tryghed…
Perfektion og kompetance giver tryghed for et godt resultat !
Professionelt og rart sted.
Imødekommende og venlig betjening. God information før og efter behandling.
Meget professionelt.
Virkelig et godt sted med de sødeste…
Virkelig et godt sted med de sødeste kompetente behandlere.
Kæmpe anbefaling herfra. 👍👍👍
Nu har jeg været kunde/patient i 3 år…
Nu har jeg været kunde/patient i 3 år og er absolut glad hver gang jeg skal til tandlægen. Dejlige medarbejdere, god atmosfære, professionel service, rimelige priser.
En troværdig tandlæge og imødekommende personale
En opmærksom tandlæge og en omhyggelig tandlæge
Super behagelig og prof
Super behagelig og prof. Behandling
Rigtig god service
Rigtig god service. Jeg er yderst tilfreds.
Dygtige og venlige gennem et helt år
Dygtige og venlge tandlæger og assistenter
Professionelt og god service
Professionelt og god service. Ingen smerter overhovedet. Det har ‘kureret’ min tandlægeskræk 😁
🤫Det er faktisk en fornøjelse at komme…
🤫Det er faktisk en fornøjelse at komme til tandlægen 😉
Som sædvanlig en god og positiv…
Som sædvanlig en god og positiv behandling. VH Niller 🇩🇰
Bliver altid godt behandlet
Bliver altid godt behandlet. Er tryk og altid tilfreds med det jeg får lavet. Smilene og søde medarbejder. Kan varmt anbefale dem.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.