Unternehmen hat geantwortet
Het aangekochte product voldeed geheel aan de verwachting. Het enige minpunt is de transporteur die wel op tijd leverde, maar het product ergens in de straat heeft afgeleverd, zonder een briefje in d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Er was wel e.e.a. mis met mijn bestelling (Leverancier VIDA XL), maar bij Trendy werd ik enorm goed geholpen. Er werd meegedacht, meegepraat, zeer snel gereageerd en het is gewoon super netjes afgeh... Mehr ansehen
Over Trendy.nl - Jouw Bestemming voor een Trendy Thuis Welkom bij Trendy.nl, waar jouw visie van een stijlvol en modern huis tot leven komt. Ons verhaal begon met een eenvoudige droom: het transformeren van gewone huizen in eigentijdse oases. We geloven dat jouw huis meer is dan alleen een plek om te wonen; het is een weerspiegeling van jouw unieke stijl en persoonlijkheid. Onze Missie Bij Trendy.nl is het onze missie om je niet alleen producten van topkwaliteit te bieden, maar ook inspiratie. We hebben een breed scala aan collecties die elk aspect van je huis bedekken: Meubels: Van elegante zitbanken tot stijlvolle eettafels, ontdek onze uitgebreide selectie. Tuin: Transformeer je buitenruimte met onze trendy tuinmeubelcollectie en decoratieve accenten. Kantoor: Creëer een productieve werkplek met onze kantoormeubelen en accessoires. Slaapkamer: Rust en ontspanning wachten op je met onze slaapkamermeubels en accessoires. Keuken: Van innovatieve keukenaccessoires tot moderne apparatuur, maak koken en entertainen een plezier.
Wormerveerstraat 150, 2547XW, Den Haag, Niederlande
Wij hadden een product gekocht, die je zelf in elkaar moest zetten. De onderdelen pasten niet en dus was het product niet te gebruiken.
Onze klacht werd direct opgepakt. We zijn snel en adequaat geholpen.
Dat was in een woord "Geweldig", alle lof voor de afwikkeling. We zijn dus erg tevreden over trendy.nl
2 nachtkastjes gekocht maar dacht eigenlijk dat ze al in elkaar zaten.Dus niet ..kwam er een heel bouwpakket binnen.
Dat viel erg tegen .
Uiteindelijk zijn ze in elkaar gezet en staan ze mooi naast t bed.Mooie hoogte ook.
Al met al toch blij der mee

Antwort von Trendy
Kastje besteld maar kreeg het verkeerde kastje geleverd. VidaXL, waar het kastje uiteindelijk vandaan kwam deed moeilijk terwijl het hun fout was. Meneer heeft het heel netjes opgelost, zelf de verzendkosten op zich genomen en alles prima afgehandeld! Dank je wel Dries, voor de goede service!!!

Antwort von Trendy
Super service en heel goede communicatie! Wij gaan lekker genieten van t buiten koken met onze mooie driepoot!

Antwort von Trendy
Prima product en binnen drie dagen geleverd.
Kwalitatief top

Antwort von Trendy
Zojuist ontzettend vriendelijk geholpen nadat het vervoersbedrijf de bestelling had geannuleerd. Snel, aardig en meedenkend. Dank Dries!

Antwort von Trendy
De set is erg mooi en snel geleverd. De bouten waren iets te lang, dit hebben we zelf met ringetjes opgelost. Er waren twee beschadigingen, hierover gemaild en we mochten de onderdelen terug sturen. Zelf gekozen om dit niet te doen En daardoor kregen we een bedrag terug gestort. Erg fijn contact en samen gedacht over oplossingen.

Antwort von Trendy
Het aangekochte product voldeed geheel aan de verwachting.
Het enige minpunt is de transporteur die wel op tijd leverde, maar het product ergens in de straat heeft afgeleverd, zonder een briefje in de bus te doen met op welk niummer het lag. Dus heb bij 7 of 8 buren moeten aanbellen met de vraag of er iets bezorgd was.

Antwort von Trendy
Er was wel e.e.a. mis met mijn bestelling (Leverancier VIDA XL), maar bij Trendy werd ik enorm goed geholpen. Er werd meegedacht, meegepraat, zeer snel gereageerd en het is gewoon super netjes afgehandeld.
Over VIDA XL genoeg te zeuren, maar over Trendy helemaal niets.
Omdat het van een zaak afkwam dat in niet meer wilde bestellen ik vind dit ons in de zijk nemen. De mensen die dit hebben geleverd doen het goed ze hebben me gebeld . Ik ben daar wel tevreden over. En als ze producten van een anderen leverancier hebben dan besteld ik bij hun.

Antwort von Trendy
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.