Trendy Bewertungen 35

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het aangekochte product voldeed geheel aan de verwachting. Het enige minpunt is de transporteur die wel op tijd leverde, maar het product ergens in de straat heeft afgeleverd, zonder een briefje in d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er was wel e.e.a. mis met mijn bestelling (Leverancier VIDA XL), maar bij Trendy werd ik enorm goed geholpen. Er werd meegedacht, meegepraat, zeer snel gereageerd en het is gewoon super netjes afgeh... Mehr ansehen

1. Möbelgeschäft
  2. Heimwerkerfachhandel
  3. Möbelzubehör
  4. Küchenmöbelgeschäft
  5. Geschäft für Gartenmöbel
  6. Geschäft für Heimtierbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

Over Trendy.nl - Jouw Bestemming voor een Trendy Thuis Welkom bij Trendy.nl, waar jouw visie van een stijlvol en modern huis tot leven komt. Ons verhaal begon met een eenvoudige droom: het transformeren van gewone huizen in eigentijdse oases. We geloven dat jouw huis meer is dan alleen een plek om te wonen; het is een weerspiegeling van jouw unieke stijl en persoonlijkheid. Onze Missie Bij Trendy.nl is het onze missie om je niet alleen producten van topkwaliteit te bieden, maar ook inspiratie. We hebben een breed scala aan collecties die elk aspect van je huis bedekken: Meubels: Van elegante zitbanken tot stijlvolle eettafels, ontdek onze uitgebreide selectie. Tuin: Transformeer je buitenruimte met onze trendy tuinmeubelcollectie en decoratieve accenten. Kantoor: Creëer een productieve werkplek met onze kantoormeubelen en accessoires. Slaapkamer: Rust en ontspanning wachten op je met onze slaapkamermeubels en accessoires. Keuken: Van innovatieve keukenaccessoires tot moderne apparatuur, maak koken en entertainen een plezier.

4,4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Goede afwikkeling bij problemen

Wij hadden een product gekocht, die je zelf in elkaar moest zetten. De onderdelen pasten niet en dus was het product niet te gebruiken.
Onze klacht werd direct opgepakt. We zijn snel en adequaat geholpen.
Dat was in een woord "Geweldig", alle lof voor de afwikkeling. We zijn dus erg tevreden over trendy.nl

27. November 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

2 nachtkastjes gekocht maar dacht…

2 nachtkastjes gekocht maar dacht eigenlijk dat ze al in elkaar zaten.Dus niet ..kwam er een heel bouwpakket binnen.
Dat viel erg tegen .
Uiteindelijk zijn ze in elkaar gezet en staan ze mooi naast t bed.Mooie hoogte ook.
Al met al toch blij der mee

4. November 2024

Hallo Jessica,

Wat jammer dat je dit niet van te voren wist. Dan hebben we dat niet duidelijk op de website vermeld.

Echter zijn 80% van de online meubels die je besteld op Trendy.nl bouwpakketten, dit om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden voor onze klanten. Daarbij neemt het ook veel minder ruimte in beslag en is het een stuk duurzamer.

Jammer dat je niet even contact hebt opgenomen (kan nog steeds). Dan hadden we wellicht iets kunnen oplossen.

Nogmaals sorry voor het ongemak en veel plezier met de nachtkastjes.

Cheers Team Trendy.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kastje besteld maar kreeg het verkeerde…

Kastje besteld maar kreeg het verkeerde kastje geleverd. VidaXL, waar het kastje uiteindelijk vandaan kwam deed moeilijk terwijl het hun fout was. Meneer heeft het heel netjes opgelost, zelf de verzendkosten op zich genomen en alles prima afgehandeld! Dank je wel Dries, voor de goede service!!!

28. Oktober 2024

Hallo Gerda,

Jammer dat het zo moest lopen. Gelukkig hebben we het samen kunnen oplossen.

Cheers Team trendy

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service en heel goede…

Super service en heel goede communicatie! Wij gaan lekker genieten van t buiten koken met onze mooie driepoot!

22. September 2024

Hoi Tanja,

Lekker stoken met deze temperaturen. Veel plezier met de BBQ.

Cheers Team Trendy

Mooi kastje

Mooi kastje! Snel bezorgd!

16. September 2024

Dank je Christian,

Veel plezier met je kast.

Cheers Team trendy

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima product en snel geleverd

Prima product en binnen drie dagen geleverd.
Kwalitatief top

25. August 2024

Antwort von Trendy

Dank u wel! Veel plezier met de Parasol.

Dat er nog maar veel mooi weer zal komen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zojuist ontzettend vriendelijk geholpen…

Zojuist ontzettend vriendelijk geholpen nadat het vervoersbedrijf de bestelling had geannuleerd. Snel, aardig en meedenkend. Dank Dries!

12. August 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Trendy

Bedankt voor de goeie review.
Trendy.nl staat voor zijn klanten.

Artikel gererourneerd.

Artikel gererourneerd.
Alles keurig afgehandeld.

15. Juli 2024

Antwort von Trendy

Jammer dat het artikel niet voldeed. Gelukkig alles netjes en snel kunnen afhandelen. Hopelijk tot snel.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De set is erg mooi en snel geleverd

De set is erg mooi en snel geleverd. De bouten waren iets te lang, dit hebben we zelf met ringetjes opgelost. Er waren twee beschadigingen, hierover gemaild en we mochten de onderdelen terug sturen. Zelf gekozen om dit niet te doen En daardoor kregen we een bedrag terug gestort. Erg fijn contact en samen gedacht over oplossingen.

7. Juli 2024

Hallo Patricia,

Het contact was zeker fijn. We komen niet altijd zulke begripvolle klanten tegen als u.
Nogmaals bedankt voor de bestelling en geniet van de set.

Groetjes Team Trendy.nl

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het aangekochte product voldeed geheel…

Het aangekochte product voldeed geheel aan de verwachting.
Het enige minpunt is de transporteur die wel op tijd leverde, maar het product ergens in de straat heeft afgeleverd, zonder een briefje in de bus te doen met op welk niummer het lag. Dus heb bij 7 of 8 buren moeten aanbellen met de vraag of er iets bezorgd was.

11. Juni 2024

Bedank voor uw Review.
Echter kan Trendy.nl vrij weinig doen aan de problematiek van de Transporteur.
U zou daar een eigen review kunnen plaatsen.

U kunt een review achter laten op de site zelf: https://www.packs.nl/track-trace/?zendingnr=A0060204597941&pc6hnr=2691xl

Of hier https://nl.trustpilot.com/review/www.packs.nl

Groetjes Team Trendy.

Trendy is geweldig, Vida XL minder

Er was wel e.e.a. mis met mijn bestelling (Leverancier VIDA XL), maar bij Trendy werd ik enorm goed geholpen. Er werd meegedacht, meegepraat, zeer snel gereageerd en het is gewoon super netjes afgehandeld.

Over VIDA XL genoeg te zeuren, maar over Trendy helemaal niets.

9. Juni 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Goede en snelle service!!

Service is top!!!

28. Mai 2024

Hallo Nikita of Debbie,

Ik heb u een mail gestuurd en u geprobeerd te bellen over dit probleem. We willen het graag met u oplossen.

Je kan ons bellen of mailen voor een oplossing.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Omdat het van een zaak afkwam dat in…

Omdat het van een zaak afkwam dat in niet meer wilde bestellen ik vind dit ons in de zijk nemen. De mensen die dit hebben geleverd doen het goed ze hebben me gebeld . Ik ben daar wel tevreden over. En als ze producten van een anderen leverancier hebben dan besteld ik bij hun.

4. Juni 2024

Dank je wel Meneer Balk,

Leuk u even gesproken te hebben. Wat jammer dat u niet tevreden bent over deze fabrikant. Dit kan ik helaas niet voor u veranderen.

Wel fijn dat u uw review heeft aangepast na ons telefoontje.
Dank u wel.

We gaan zeker iets doen met uw feedback.

Kattenkrabton

Ik ben erg tevreden met de kattenkrabton
Goede service en snelle levering

28. Mai 2024

Hallo Paula,

Leuk om te horen. Ik heb begrepen dat het om een zeer unieke kattenkrabtoren gaat.

Bedankt voor je review. Tot de volgende bestelling.

Groeten Team Trendy

Alles snel en netjes

Alles snel en netjes

21. Mai 2024

Nu nog mooi weer.
Bedankt voor je review. Tot de volgende bestelling.

Groeten Team Trendy

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr