Trend24 Bewertungen 60

TrustScore 2.5 von 5

2,3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bij Trend24.nl een infrarood-heater besteld, deze kwam beschadigd/onbruikbaar aan. Na 4 mails naar hun klantenservice met de vraag naar een retourlabel nog steeds geen respons. Merk op dat ze o... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hondenbench voor de auto aangekocht. Het rug paneel kan niet worden bevestigd om er geen schroefdraad in de voorziene opening zit. Ze zouden het defect onderdeel vervangen, ondertussen moeten ze film... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben altijd sceptisch bij dit soort (sorry) webshops. De stellingkast die zij hadden wilde ik echter graag hebben. Ondanks dat ik het een dramatische keuze vind om je klantenservice uit te besteden... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb op deze site een waterornament besteld en krijg een hondenkussen geleverd. Volgens mij lijken die 2 dingen totaal niet op elkaar. Nu ben ik bezig om het te retourneren en mijn geld terug te kri... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Möbelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Trend24 is dé online winkel die jou voorziet van alles voor in en om je huis! Door middel van goede service, het aanbieden van een trendy assortiment en dat voor betaalbare prijzen. Wij bieden verschillende woonstijlen aan en helpen jou bij het inrichten van je huis! Bij Trend24 ontvang je gratis verzending bij een bestelling vanaf € 50,-, heb je een retourtermijn van 30 dagen en betaal je veilig achteraf met Klarna!

2,3

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Waardeloze website en waardeloze…

Waardeloze website en waardeloze service. Er is op hun website de mogelijkheid om te chatten. Ik heb in deze chat een aantal malen gevraagd om een update over mijn bestelling. In de chat wordt aangegeven dat de wachttijd minder dan een minuut is: na een half uur wachten nog steeds geen antwoord. Op de website zelf kan ik niet eens mijn bestelling bekijken; die optie is er wel, maar werkt voor geen meter

Alsnog opgelost door de klantenservice; schijnbaar is het pakket zoekgeraakt bij de vervoerder. Hetzelfde item was niet meer leverbaar, dus er werd een alternatief aangeboden, of het geld terug. Ik heb het alternatief geaccepteerd omdat dit dicht in de buurt kwam van wat ik oorspronkelijk had besteld. Wel jammer dat ik eerst een negatieve reactie hier moest plaatsen daarvoor. Maar het is opgelost 🤗

30. September 2024

Beste MS,

Bedankt voor je review.
Wat vervelend om te horen dat we je niet te woord hebben kunnen staan via de live chat. Onze oprechte excuses voor dit ongemak.😔
Zou je ons een mailtje willen sturen met je bestelnummer? We zullen dan gelijk met je meekijken om het probleem op te lossen.

Een fijne dag gewenst.

Team Trend24😁

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vorig jaar een paviljoen gekocht voor…

Vorig jaar een paviljoen gekocht voor €579, 2 zomers gestaan en er zitten nu al 2 scheuren in, gemaild en foto's bij gedaan, vervolgens geen bericht meer gekregen, slechte zaak dus, inmiddels bericht gehad krijgen een compesatie van €20, wat een bedrijf echt raad een ieder af om daar wat te bestellen

20. September 2024

Beste Anita,

Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring. Wat jammer om te horen dat het paviljoen scheuren vertoont en dat je geen tijdig antwoord hebt ontvangen. 🙁 We begrijpen dat dit vervelend is.
Bij buiten producten zoals paviljoenen is het belangrijk dat je ze goed onderhoud, aangezien deze te maken hebben met meerdere weersomstandigheden. Onderdelen zoals doeken, daken en zijwanden moeten dus ook regelmatig vervangen worden, zeker als ze tijdens de koude maanden buiten blijven staan.❄️

Neem bij verdere vragen of opmerkingen gerust contact met ons op.

Team Trend24

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Reageren op e-mail doen ze niet

Reageren op e-mail doen ze niet! Wachtend op reactie ivm mijn bestelling.
De kopers eens iets laten weten zou niet slecht zijn!

Wat een oplichting...ik bestel een zeil in promo alles betaald. Dan nadagen niks meer te horen van de firma stuur ik zelf email naar hun zonder reactie terug. Dan dagen later krijg ik volgende email.

Ik zie dat de bestelling geannuleerd is, omdat het product helaas met een prijsfout online stond. Onze oprechte excuses voor het ongemak.😔

Als het goed is heb je hier op de 16de ook een mailtje van ontvangen en is het aankoopbedrag al terug gestort.

We snappen natuurlijk dat dit erg vervelend is.

Das nu gemakkelijk....ze zetten een promo op de site je koopt deze en sturen dan dagen later het bericht.

Goed voor 1 keer bij deze site.....

18. September 2024

Dag Marc de Volder,
nogmaals onze excuses voor het ongemak. Ons systeem heeft inderdaad de bestelling automatisch geannuleerd, omdat er sprake was een prijsfout. We vinden het enorm vervelend dat je het zo hebt ervaren. Als je ons even mailt of belt, dan zorgen we voor een goede korting op je volgende aankoop! :)

Groetjes,
Trend24

Paviljoen Cape May

Paviljoen gekocht die vanaf het begin scheef stond. Wij snapte niet waarom. Binnen een paar maanden vol met roest. Klantenservice is daadwerkelijk om te janken. 3x een formulier ingevuld, geen contact gehad. Gebeld, waar je een bandje krijgt en rustig word opgehangen als het 16.45uur is. Ik gok op een mail of 6 verder en meerdere telefoontjes. Om vervolgens te horen te krijgen dat ze hier niks mee kunnen doen.
Het is te belachelijk voor woorden dat hier niks anders dan een roestset voor word gegeven. Het hele frame roest. Wat door de "vriendelijke case manager" word gezegd dat het niet kan roesten omdat het RVS zou zijn. Het is gecoat metaal wat magnetisch is en rvs is dat zeker niet.
Inmiddels maanden verder met bellen en mailen en telkens zijn de mails kwijt of in de spam of is er niemand aanwezig die er iets mee kan.

14. Juni 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Oplossing aangeboden

Het kwijtgespeelde pakket is mits vertraging vergoed.

22. März 2024

Beste Dubois Willem,

Het spijt is enorm dat een van de pakketten niet geleverd kon worden. We begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn. We hebben geprobeerd ter achterhalen waar het mis ging, maar helaas is dit niet gelukt.
Na goed overleg hebben we samen een passende oplossing gevonden in de vorm van een vergoeding. Klanttevredenheid is voor ons zeer belangrijk, dus zullen we er alles aan doen om problemen goed op te lossen.

Hartelijke groet,
Trend24.nl 🙇‍♂️🔍

Zie reactie Trend 24

Zie reactie Trend 24, ongeveer 11 dagen later reactie. Blijkbaar was mijn eerste reactie toch waar

14. März 2024

Beste Maarten,

Dank je wel voor het delen van je feedback. We bieden onze oprechte excuses aan voor het niet consequent controleren van onze reviews. Onze klantenservice streeft er echter altijd naar om binnen 24 tot 48 uur te reageren. Als je ons een e-mail stuurt, helpen we graag met het oplossen van het probleem met je bestelling.

Het Trend24.nl Team

perfect voor studenten

De groene eetkamerstoelen van Trend24 zijn de perfecte toevoegingen aan mijn studentenwoning. Ze bieden niet alleen stijlvol design, maar ook comfort voor studie- en eetmomenten. Duurzaam en betaalbaar - een absolute aanrader voor studenten en budgetbewuste shoppers.

2. November 2023

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd. Goed verpakt en fijne kwaliteit maar daarnaast heel betaalbaar. Met bijgeleverde instructies stond het buto en de kast snel op hun plek. Blij mee.

5. Oktober 2023

Mooie nachtkastjes

De nachtkastjes die ik heb besteld kon ik snel in elkaar zetten met de handleiding, kwaliteit en prijs is goed. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van wanneer mijn bestelling werd geleverd via de tracking link. Erg tevreden.

15. Oktober 2023

Vertrouwbaar en vriendelijk personeel

Meerdere keren besteld bij Trend24, als je vragen hebt word je goed geholpen. Vriendelijk personeel en ook telefonisch bereikbaar wat in mijn ogen heel positief is. Ik werd zelfs teruggebeld met een oplossing

1. November 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vreemde gang van zaken doen

Vreemde gang van zaken doen! Pakket bijna een maand geleden retour gestuurd en nog geen geld ontvangen. Oplichterij?

15. September 2023

Beste Jurre,

Dank voor je review, en onze oprechte excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden. We begrijpen je frustratie en waarderen je geduld terwijl we proberen dit probleem voor jou op te lossen.

Allereerst willen we je verzekeren dat dit niet de normale standaard is van onze klantenservice. We betreuren het ten zeerste dat je moeite hebt gehad om contact met ons op te nemen en dat het door jou bestelde artikel niet aan je verwachtingen voldoet. We willen je graag assisteren bij het retourneren van het artikel en streven naar een passende oplossing.

Om je zaak snel en efficiënt af te handelen, vragen we je vriendelijk om je bestelling nummer naar ons (info@trend24.nl) door te mailen.

Zodra we deze informatie hebben, zullen we onmiddellijk aan de slag gaan om dit voor je op te lossen. Als blijk van onze excuses willen we ook graag iets extra's voor je doen. Laat ons alsjeblieft weten hoe we je verder kunnen helpen.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren. We waarderen je feedback, omdat het ons helpt om onze service te verbeteren. Dank je voor je geduld en begrip.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De informatie op de website is niet altiid juist!

De informatie op de website is niet altijd correct. Door deze foutieve informatie werd een product gekocht dat helemaal niet voldeed. De voorwaarden zijn dat je retour kan sturen maar dat alle kosten voor de 'misleide' koper zijn. Dit is een 'not done'. Wacht ondertussen op enige reactie.

9. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Via bol.com een easy up tent gekocht…

Via bol.com een easy up tent gekocht begin maart door omstandigheden vorige zondag voor de eerste maal geopend meteen stuk frame aan de zijkant twee staven gebroken vier stage van het dak worden samengehouden door een pvc bol deze ook stuk dus slechte aankoop 152 euro in de vuilnisbak maar na contact met de klantendienst boven alle verwachtingen in zeer goed opgelost ik heb namelijk een volledig nieuw frame gekregen dank daar voor en zal jullie zeker aanbevelen bij de vrienden

11. Mai 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afgelopen week sneller dan verwacht…

Afgelopen week sneller dan verwacht onze bestelling ontvangen. Erg goed geholpen, en zijn bijzonder te spreken over de service en communicatie, daar kunnen nog veel bedrijven iets van leren! Een bedrijf met normen en waarde die we van harte aanbevelen!

6. Februar 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr