Top prijs-kwaliteit! Een beetje trage verzending, maar wat je betaalt voor deze kwaliteits artikelen maakt dat meteen goed! Een echte aanrader!
Unternehmen hat geantwortet
Onbekende site, maar verrassend goed , makkelijk om te bestellen. Snelle bezorging. Goed product. En vooral niet onbelangrijk, scheelt flink in de prijs in vergelijking met Nederland.
Unternehmen hat geantwortet
5 dagen geleden schreef ik dat ik dacht met een malafide bedrijf in zee was gegaan,dat moet ik terug trekken, ik heb nl mijn geld teruggestort gekregen, echter wel na mijn pittige review. Contact met... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rugzak stond zonder maataanduiding op de site. Ook na vragen konden ze niet vertellen welke maat het was. De gok genomen, de levering was inderdaad zoals aangegeven binnen 8 dagen. Ondanks dat de maa... Mehr ansehen
Bittet Kunden um Bewertungen
De leveringsdienst belt op random moment doorheen de dag in het Frans wanneer ik niet had aangegeven het pakje op die dag in ontvangst te nemen. Na 2 weken nog niet ontvangen en niet duidelijk of het wel komt.

Antwort von Trek Expert
Vlotte service en snelle levering met tracking. Netjes ingepakt.

Antwort von Trek Expert
Backpack besteld op 15 december. Na een paar dagen verscheen via de track en trace van GLS de melding dat het pakket kwijt is. Meerdere mails naar Trek Expert verzonden met de vraag hoe dit opgelost gaat worden. Geen enkele reactie. Ik vrees dat ik de betaalde 130 euro kwijt ben. Hier niet bestelĺen is mijn advies.

Antwort von Trek Expert
Verkeerde product ontvangen 3dagen voor kerst en kan geen mail verzenden omdat er verplicht een foto van moet verstuurd moet worden. Welke niet geaccepteerd word.
Degoutant

Antwort von Trek Expert
2 dingen besteld die op de website op voorraad stonden. Een van beide bleek niet alleen niet voorradig, maar helemaal niet leverbaar.
Ze gaven me niet de kans om de 2e te annuleren. (Het tweede artikel had een lagere waarde dan de verzendkosten!)
Direct een bericht gestuurd via hun contactformulier. Daar komt 2 weken later pas een generiek antwoord op (in het Frans??) dat ik de bestelling kan volgen met een link. De inhoud van de vraag wordt verder helemaal niet op ingegaan.

Antwort von Trek Expert
De informatie over de verzending van de bestelling was prima. Bovendien was de bestelling op tijd geleverd.
Gemakkelijk internet aanbad.
Mooi geleverd op tijd wat besteld was.
Snelle reactie van klantendienst: ik kreeg op dezelfde dag nog antwoord.
Ik had echter 2 items besteld en kreeg 4 werkdagen later een bericht dat ze toch niet op voorraad waren. Heel jammer. Geld werd snel teruggestort.
Leveren verkeerd product & kunnen deze fout niet eens goed maken omdat er een ‘onregelmatigheid’ was in hun computercatalogus. Raad ten sterkste af om bij hun zaken te bestellen!
Ik had een defect onderdeel gekregen aan me huis adres en ik had het gemeelt met foto's en daar wert meteen op gereageert en binne 1 dag kreeg ik me geld al terug gestort gr ben
Omtrent verzending eerste plaats is door de koerier het pakje afgegeven en waardeloos mee om gegaan via gls ,dit is de eerste keer en laaste keer dat ik een pakje van aanneem van gls de verpakking omtrent verzending slecht ingepakt,de item zat in een koker met te veel ruimte erom heen het item had daardoor de kans te botsen en heen en weer te schuiven en het item zelf was ook los in zijn verpakking,er is en was ook sprake van schade later gebleken ,plus dat ik een mail heb gestuurd naar trek expert en nog geen respons heb gehad erover,ben ik tot besluit gekomen de twee sterren te geven ,de twee sterren staan er alleen omdat van correctie bestelling en geld terug gave goed is verlopen had 4 kunnen zijn maar dan komt deze mail op de stapel en weg,daarbij heb ik nog geen reacties gehad van trek expert daarover gehad, en de beoordeling erover met bijgevoegde afbeelding foto s ervan nog steeds wachtend
Groeten frank velders
Wel netjes excuses gehad van gls en dat ze de chauffeur hebben aangesproken erover alleen ben niet zeker of dit is gebeurd is moet voor lief nemen, trek expert niks gehoord na drie keer mail moest opzetten op hun aandringen, vreemd niks van gehoord, minpunt van trek expert.
Goede kwaliteit rugzak, snelle levering en duidelijke communicatie.
Bij retourneren ging alles zeer gemakkelijk. Snel en zorgvuldig.
Bij een volgende bestelling niet moeilijk doen over retourneren.
Goede communicatie, op tijd verstuurd. Het product is zoals verwacht.
Ski jas Spyder Pinnacle besteld. Duurde lang voordat deze geleverd werd. Binnen gekregen toen het donker was en verpakking geopend. Wat bleek: er zitten vlekken in de jas en door openen was een retour niet mogelijk. Dit blijft een Frans bedrijf, dus ik raad dit zeker niet aan. Ze dumpen spullen waar dus soms wat mis mee is en melden dat NIET op de website.
Mijn bestelling kwam beschadigd aan in de beschermkoker. Dit kan dus niet van de transport komen. Ook was de productomschrijving ook nog eens verkeerd en dus niet wat ik ontving.
Snelle levering, alleen track &trace was onduidelijk over de voortgang
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.