Onbekende site, maar verrassend goed , makkelijk om te bestellen. Snelle bezorging. Goed product. En vooral niet onbelangrijk, scheelt flink in de prijs in vergelijking met Nederland.
Unternehmen hat geantwortet
5 dagen geleden schreef ik dat ik dacht met een malafide bedrijf in zee was gegaan,dat moet ik terug trekken, ik heb nl mijn geld teruggestort gekregen, echter wel na mijn pittige review. Contact met... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rugzak stond zonder maataanduiding op de site. Ook na vragen konden ze niet vertellen welke maat het was. De gok genomen, de levering was inderdaad zoals aangegeven binnen 8 dagen. Ondanks dat de maa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik wilde graag dezelfde schoen als die ik had , artikel nr stond dr bij , perfect goede prijs en heel nette en vlotte bestelling. Gewoon een perfecte schoen de Trek Expert zaak kende ik niet, en als... Mehr ansehen
Bittet Kunden um Bewertungen
Snelle en correcte levering van de producten die ik besteld had.

Antwort von Trek Expert
Snelle er zorgvuldige levering en goed verpakt.

Antwort von Trek Expert
Goed was het kunnen volgen van je bestelling.
Minder goed was hoelang het duurde eer het pakket in nederland was wel veel info hierover .

Antwort von Trek Expert
Bestelling van winterjas van 28 november werd pas op 29 december overgedragen aan vervoerder. Op een gestelde vraag kwam een (automatische?) standaardreactie. Jas werd uiteindelijk geleverd op 5 januari. Zelfs rekening houdend met de feestdagen, is dit echt veel te lang.
Jas en prijs daarvan prima overigens.

Antwort von Trek Expert
Goedkoper als in een winkel. Goede service.levering duurt wat lang , maar geen probleem voor mij

Antwort von Trek Expert
Na vier weken wachten nog steeds niks ontvangen en na verzoek om update per e-mail alleen een algemene reactie zonder indicatie van de leverdatum.

Antwort von Trek Expert
Verkeerde maat ontvangen. Enige optie is terugsturen en opnieuw bestellen met de mogelijkheid dat ik weer de verkeerde maat ontvang. Ik had de jas nodig voor vakantie. De nieuw te bestellen jas is nooit op tijd binnen. Ruilen is geen optie.

Antwort von Trek Expert
Een broek en een jas besteld en betaald.
Pakketje ontvangen met alleen een broek.
Na enkele mailtjes heb ik nog geen jas ontvangen. Erg teleurgesteld in de klantenservice. Hopelijk komt daar nog verandering in.

Antwort von Trek Expert
Snelle en nette levering, mooie en stevige producten. Bedankt

Antwort von Trek Expert
Bestelling 10 december geplaatst, nog steeds niet binnen. Vorige week zaterdag de verzendbevestiging gehad.👎🏻

Antwort von Trek Expert
Het product wat geleverd was is goed.Maar om je pakket te golgen is een stuk moeilijker.

Antwort von Trek Expert
Slechtste online shop ooit . Verzendkosten voor terugzending kosten meer dan het artikel ! Wees op jullie hoede ! Er zijn absoluut betere sites en die niet eens zo klant onvriendelijk zijn !

Antwort von Trek Expert
Product zoals omschreven, levertijd iets langer echter dit was ook vooraf duidelijk aangegeven

Antwort von Trek Expert
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.