ze paste het ontwerp een beetje aan voor beter comfort en dat zie je meteen terug
Grote bewondering hoe jullie onze trap hebben weten op te knappen. De trap was in zeer slechte staat, toch gekozen voor renovatie ipv een nieuwe trap en heb daar absoluut geen spijt van.
alles was afgeplakt zelfs de trapleuning kreeg bescherming dat gaf vertrouwen
Bedrijf met veel ervaring. Ben erg onder de indruk van het behaalde resultaat.
Vom Unternehmen geschrieben
Bij Traprenovatie Almere zijn wij experts in het transformeren van uw trap tot een centraal stuk in uw huis. Onze diensten bieden een totaaloplossing voor elke traprenovatiebehoefte, of u nu een klassieke of moderne uitstraling wenst. Ons team van ervaren specialisten gebruikt de beste materialen en de nieuwste technieken om uw trap niet alleen veiliger, maar ook esthetisch aantrekkelijker te maken. Elke trap is uniek en wij benaderen elk project met een persoonlijke touch, afgestemd op uw specifieke wensen en de stijl van uw huis. Wij bieden een breed scala aan materialen, zoals hout, laminaat en PVC, en een verscheidenheid aan afwerkingen om precies aan uw verwachtingen te voldoen. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij streven ernaar om elk project op tijd en binnen budget af te ronden. Uw mening is cruciaal voor ons voortdurende succes en wij nodigen u uit om uw ervaringen te delen. Bezoek ons op traprenovatiealmere.com om meer te ontdekken over onze diensten en laat ons helpen om van uw trap een prachtige blikvanger te maken.
Mandelaplein 1, 1314 CG, Almere Flevoland, Niederlande
- +31363690337
- contact@traprenovatiealmere.com
- traprenovatiealmere.com
ze paste het ontwerp een beetje aan…
eerlijk geen gedoe ook al was het krap
recent trap laten doen en geen slip…
recent trap laten doen en geen slip meer gehad wat echt fijn is in huis
De trap voelt rustiger om op te lopen…
De trap voelt rustiger om op te lopen omdat alle stappen nu even hoog zijn gemakt
alles was afgeplakt zelfs de…
alles was afgeplakt zelfs de trapleuning kreeg bescherming dat gaf vertrouwen
ik merk t vooral savonds trap voelt…
ik merk t vooral savonds trap voelt stabiel en dat geeft fijn gevoel
opa tikte met stok tegen trede en zei…
opa tikte met stok tegen trede en zei ja hoor geen spleetje te zien vakwerk
ze deden rustig zodat hond niet schrok…
ze deden rustig zodat hond niet schrok heel netjes
hij dacht mee over wat veilig en toch…
hij dacht mee over wat veilig en toch mooi eruitzag
zelfs als je op sokken loopt hoor je…
zelfs als je op sokken loopt hoor je niets meer echt netjes gedaan
ze beloofden vrijdag klaar te zijn maar…
ze beloofden vrijdag klaar te zijn maar donderdagavond zat de hele trap al netjes in elkaar dat scheelde ons veel gedoe
Het Werk Straalt Echt Kwaliteit Uit, Mijn Moeder Vond Dat
Het werk straalt echt kwaliteit uit, mijn moeder vond dat prachtig.
m'n vrouw twijfelde over de kleur
m'n vrouw twijfelde over de kleur, maar hun advies was spot-on
hij wist precies hoe hij het klassieke…
hij wist precies hoe hij het klassieke karakter van onze hal kon behouden met een moderne strakke afwerking er bovenop
hij behandelde de oude houten trap…
hij behandelde de oude houten trap alsof het z'n eigen huis was, heel netjes en met veel aandacht
vlotte communicatie en heldere…
vlotte communicatie en heldere afspraken gemaakt, we wisten precies waar we aan toe waren
echt top hoe hij de kleur afgestemd…
echt top hoe hij de kleur afgestemd heeft, trap en wand lijken nu bij elkaar te horen
super gedaan die trap
Helemaal blij met onze trap
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.