Trapholt Bewertungen 30

TrustScore 2.5 von 5

2,3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En cafe der svinger sig op til at ville være en restaurant. Det virker slet ikke. Unødvendig lang ventetid, må rykke for at afgive bestilling og betale flere gange for 2 kopper kaffe. Personalet suser... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Trapholt er et spændende sted og jeg har været der en del gange MEN: søndag den 26.10.25 havde jeg købt billetter til Skyggeteater arrangement om Michael Kvium! Med kæmpeballonen på den ene side og... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ekstremt dårlig oplevelse Jeg var på trapholt her forleden det var egentlig fint nok de fleste udstillinger var lidt meningsløse i følge min smag men det er jo subjektivt. Det der skuffe mig mest va... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

1. Kunstgalerie

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Trapholt er Danmarks eneste museum, hvor man både kan se billedkunst, kunsthåndværk og design. Beliggenheden og arkitekturen er en attraktion i sig selv. Museet ligger med en fantastisk udsigt over Kolding Fjord. Åbningstider: Tirsdag - søndag: 10-...

2,3

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde en dejlig madoplevelse i…

Vi havde en dejlig madoplevelse i caféen. Bestilte Social Dining tre retter og måtte konstatere, at der trods stor sult måtte sendes lækker mad ud. Tak for god mad.

15. Juni 2023

Hej
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at I havde en dejlig madoplevelse i caféen og nød Social Dining-menuen. Vi giver de rosende ord videre til caféens team!

De bedste hilsner

Frokost i Cafeen

Frokost i Cafeen, gør jeg ikke igen, en virkelig dårlig smagsoplevelse ….

14. Februar 2023

Hej Inger
Tak for din feedback. Det er vi virkelig kede af at høre — en dårlig smagsoplevelse er selvfølgelig ikke det, vi ønsker for vores gæster. Vi tager din oplevelse med videre til køkkenet. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

De bedste hilsner,

Frokost i Vinterferien

Har i dag midt i vinterferien besøgt Trapholt med 2 børnebørn. Vi havde alle en fin oplevelse, men frokosten i cafe'en ødelagde helhedsindtrykket. Da vi ankom blev vi vist til vores bord, og derefter gik der riiiigtig lang tid før vi kunne bestille. Måtte opleve, at adskillige der kom efter os blev betjent, og da jeg så henvendte mig til tjeneren, var det en forurettet tjener der endelig tog mod bestilling.
Vores børnebørns mad kom først , og da de var færdige med at spise kom vores mad så- det havde vi ikke lige drømt om. Under hele frokosten var der ikke antydning af undskyldning over forløbet. Maden var ok- ikke speciel , men ok. Betjening og afvikling af frokosten var derimod katastrofal dårlig.
Vi kommer med glæde på Trapholt -men kommer aldrig mere i Cafe'en.

14. Februar 2023

Hej Kim,
Tak for din tilbagemelding. Det er vi virkelig kede af at høre. Den ventetid, forvirring omkring serveringen og manglende undskyldning, du beskriver, er naturligvis langt fra den oplevelse, vi ønsker for vores gæster. Vi tager din oplevelse meget alvorligt og giver den videre til caféen, så vi kan sikre, at både service og afvikling forbedres.

Det glæder os, at jeres besøg på Trapholt ellers var godt. Tak fordi du tog dig tid til at dele det med os.

De bedste hilsner,

Uheld - forsikringen ikke sikker på, det er Trapholts ansvar

Uheld på Trapholt Museum onsdag den 16. februar 2022.

Jeg var på Trapholt med en veninde for at se Verner Panton udstillingen.

Jeg var taget over fra Sjælland (hotelovernatning og planlagte dage i Kolding).

Min veninde var kørt fra Vejle for at mødes.

En del af Verner Panton udstillingen er til brug for gæsterne bl.a. to ophængte gynger.
(Foto med forbudt skilt er taget efter ulykken, hvor rummet blev lukket for
adgang for gæster, men åbnet for at jeg kunne få foto dokumentation).

Desværre faldt min gynge ned, hvorefter jeg fik beslaget og ophænget i hovedet.

Beslaget fortsatte ned over mit højre brilleglas, der blev ridset i synsfeltet.

Venligt personale fik rummet aflåst, og en rapport blev optaget.

Jeg var noget fortumlet, og glemte dele af min adresse i rapporten, som
min veninde overtog, medens jeg sad ned.

Opkald til lægevagt på Kolding Sygehus og besøg på Lægevagten fulgte, og
jeg er på 4. uge sygemeldt med piskesmæld og hjernerystelse.

Ophold i Kolding afbrudt, jeg tog toget til Sjælland næste dag.

Fredag ringede jeg selv til administrationschefen på Trapholt. Hun synes meget
interesseret i, hvor meget det nu kunne koste, mindre om indflydelsen på mig.

Jeg blev henvist til Trapholts ”forsikringsjurister” og brugte tid på at sende
pris på brilleglas, rapport fra Kolding Sygehus og togbilletkvittering.

Efter endnu to uger blev jeg så henvist til Trapholts forsikringsselskab:
Topdanmark.

Pt. er svaret fra Topdanmark, de slet ikke er sikre på, at ”de” (formoder de
mener deres kunde Trapholt) har ansvaret?

Nu ved jeg ikke, om jeg skal tale med arkitekten, producenten af beslaget
eller dem, der har støbt betonloftet….

Mit eget forsikringsselskab TRYG har været på fra starten. Min Ulykkes-
forsikring dækker p.t. behandlinger for piskesmæld, min Indboforsikring
har dækket ét brilleglas fratrukket selvrisiko, udestående er så også en
togbillet m.v. Hvorfor skal jeg være ”bank” for Trapholt?

Jeg er simpelthen målløs over, jeg som tilskadekommet på et museum
overhovedet skal høre på nonsens som: ”vi er ikke sikre på, vi tager ansvaret”,
som en Topdanmark medarbejder fortalte på telefon.

Der er IKKE tale om, jeg har klatret rundt på udstillingsgenstande, man
ikke må røre ved!

18. März 2022
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Trapholts café er ikke til at spøge med...

Spændende udstilling af Arne Jacobsens liv med design og arkitektur, men .... hold Jer væk fra Caféen selvom betjeningen er sød og venlig. Vi bestilte tarteletter og efterfølgende kaffe. Som det desværre ofte sker når kokken skal overgå sig selv, så falder han i et dybt hul af manglende forståelse for madlavning. Tarteletterne var proppet med sødlige hokkaido stykker, porrer og tilføjet et strejf af citronsaft - Mere misforstået bliver det næppe. Kaffen blev serveret i krus på størrelse med et vildmarksbad og var til gengæld en tynd gang sprøjt. Tak for mad, dér spiser vi ikke en anden gang.

2. Mai 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

HYBRIS, HOVMOD OG VENNETJENESTER - bliv dog ved læsten.

Det er almindeligt kendt i by og opland, at "trappen" er et "howski snowski" sted, hvor ordentlige mennesker kun modvilligt stikker tæerne ind.
Nå årsagerne er mange og buddene endnu flere, så egal.

Det seneste og mere hovedrystende selvpromoverings tiltag, for at kunne fremstå som arrogante og overfladiske er Direktørens optræden i News & co, d.d.
Herre jemini, hvad ved bagere om agurksalat. Her showboater Trappens dronning om finanspolitik, uden at kende en døjt til området, det er tæerkrummende pinligt. Og det er indlysende at dette falder tilbage på Trappen.
Selv en førsteårs studerende på basisår på en handelsskole, ved at det hedder finanspolitik og i dette tilfælde lempelig finanspolitik - altså når man poster penge ud i samfundet med øget forbrug for øje.
Så det er dybt dybt pinligt af tv2, at man spørger lodrette ignor-nter om at deltage (ok det er jo nogen af tv2 isdronningens foretrukne højest profilerede marionetdukker) men alligevel. Det er så flere tænder mere pinligt at de selv samme bravada struttende universialgenier museumsfolk, netop siger ja tak til at deltage, hvor de burde have kendt deres uddannelsesmæssige totalt manglende kompetencer.
Pænt af Engel at han ikke udstiller og hudfletter dem for åben skærm, men så ved vi jo godt hvordan hans fremtid på kanalen havde set ud.
O tempora o mores

15. Juni 2020

Fint museum, skod cafe

Fint museum, virkelig dårlig café! Personalet ved ikke hvad service er. Har været her flere gange, gør det ikke igen. Maden i caféen er så dårlig (brunch buffet), og alt, alt for dyr....

13. Februar 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr