Brian er den bedste kørelærer man overhovedet ku forstille sig! Han har styr på at få en undervisning til at være interessant og ku formulere det så alle vil ku forstå det. Han er meget tålm... Mehr ansehen
Kan varmt anbefale trafikmester.dk Brian er seriøs, overholder aftaler og underviser grundigt og tilpasset den enkelte elev. Man føler sig godt rustet til at få til køreprøve efter endt undervis... Mehr ansehen
Trafikmester er et dejligt og super godt sted at tage sit kørekort. Ved første indtryk er man klar over, at kørelæreren er professionel og gør sit arbejde godt! Fuld forståelse for hver enkel person... Mehr ansehen
Bedste kørelærer!
Brian er den bedste kørelærer man overhovedet ku forstille sig!
Han er meget tålmodig og mega venlig, han tar det i det tempo man har behov for og er altid klar på at forklare tingene igen og igen indtil at man forstår det.
Brian er virkelig en hyggelig kørelærer, som kan gøre køreturen helt vildt god og mega hyggeligt!!
Jeg kan 100% anbefale Brian da han virkelig gør et godt stykke arbejde og har rigtig godt styr på tingene og altid klar til en god snak i bilen :)
Brian er en virkelig god lære
Brian er en virkelig god lære, tålmodig og hjælpsom. Mine børn skal nok bruge ham når de skal tage deres kørekort!
Fejlbehandling, misvisende og mangelende betaling
Jeg har lagt 2000 kroner kontant ud for min kone, den dag hun fik vide at hun skulle starte helt hvorfra selvom hun havde bestået en teoriprøve, og ventede kun på køreprøven. Brian havde uden havde informeret hende, bestilt to køreprøver og aflyst dem uden hendes viden. Selvom min kone nægtede at starte forfra og valgte at klage til Færdselsstyrelsen. Da jeg vitterligt troede på Brians udsagn at vi ikke kunne få medhold, og det var spild af tid. Så forud betalte jeg ham 2000 kroner på stedet, for teoriprøven, og resten skulle gå til nogle kørertimer inden hun skulle på til køreprøven. Efter ca. halv andet år har min kone fået medhold i hendes klage, og jeg valgte at kontakte Brian i håb om at han kunne hjælpe med at få bestilt køreprøven og give noget kompensation for den tid det har tage som er nu på ca. 3-4 år. Pga corona og lang klage behandlingstid. Det chokerende er nu, at Brian ikke vil give pengene tilbage, da hun ikke skal op til en ny teoriprøve, og vil ikke give noget kompensation. Vi var heller ikke vejledt til at klage over hans behandling til ankesag.dk, som er Ankenævnet for Kørerlærer. Sidst men ikke mindst, så har Brian fået mange penge for ekstra undervisning, og min kone har kørt med hans bil uden en eneste uheld. Brian efter have afvist at betale de 2000 kroner tilbage, krævede han ovenikøbet at han ønsker flere kørertimer inden hun skal op til prøve, velvidende at min kone har fået nogle måneders dispensation. Brian vil heller ikke hjælpe med at booke en ny tid, da der er fejl i bookingsystemet, hvor der tydeligt står hun skal op til en teoriprøve. Selvom han har set dokumentet for at hun har fået dispensation og kravet for en ny teoriprøve er fra viet.
Personligt er jeg dybt skuffet over fejlbehandlingen af min kone. Hun har fået medhold i Færdselstyrens ift. hun ikke blev informeret om de kørertider som Brian har booket og aflyst uden hendes viden.
De 2000 kroner som Brian ikke ville give tilbage er kommet som et shock for mig. Det skal siges i den personligt fremmøde, sagde han måske til 1000 kroner teoriundervisning. Men han kunne ikke huske de ekstra 1000 kroner. Fordi der er gået så lang tid, så kunne jeg heller ikke huske den præcise årsag til de ekstra 1000 kroner. Men min kone forklarede mig, at jeg var opsat på der ikke skulle være nogle ydeligere forsinkelser. Derfor forud betalte jeg 2000 kroner for teoriprøve og køretimer. I hele anke perioden på ca. halv andet år, så havde Brian disse penge. Han havde oplyst mig, hvis hun fik medhold i sin klage og fik dispensation, så vil han refundere beløbet. Dette er ikke sket, efter jeg har anmodet om pengene via e-mail, sms og ved fysisk fremmøde. Min kone som er hørehæmmet, og bruger ASL tegnsprogstolke kan slet ikke forstå Brians handlinger. Brian har misledt hende, mig og tolkende som han aldrig forud infomerede om nogle køreprøver.
Jeg har givet Brian muligheden for at rette hans fejl, fordi jeg har kendt ham i rigtige mange år. Det var blandt andet derfor jeg stolede på ham, selvom min kone valgte at klage. Jeg har betalt ham for alle de ekstra køretimer, som han mente skulle til pga Corona nedlukning, sygdom m.m. Jeg sætter ikke et spørgsmål tegn ved hans egenskaber og evner til at være kørelærer. Jeg er en mand af principper, og dette er blevet en principsag for mig. Når en anden mand prøver at tage mine hårdtjente penge, fordi han ikke kan huske det. Det er ikke en undskyldning jeg vil købe. Når en anden mand ikke overholder deres ord ift. at hjælpe med at få taget det kørekort, hvis vi fik en dispensation. Det gør mig ondt, at vi igen skal igennem et langtsomt bureaukratisk klage system. Jeg har dog fået den følelse at tilliden er brudt, og vi har ingen andre udveje end at gå rettens vej. Heldigvis bor vi et land, hvor der er fungerende retssystem.
Jeg vil klart anbefale Brian’s…
Jeg vil klart anbefale Brian’s kørerskole.
Igennem hele forløbet har han været en utrolig god kørerlærer, der har lyttede på en og givet en god tid til at lærer tingene i ens eget tempo. Han lytter og respekterer en, og hjælper en på vej til at blive en god bilist, der tror på sig selv...
Kæmpe anbefaling herfra
Har i dag fået mit kørekort
Har i dag fået mit kørekort og jeg er pavestolt!
Brian har været en god, tålmodig og utrolig støttende kørelærer, der har været rigtig god til, at imødekomme mine behov igennem hele forløbet.
Selvom jeg har været lidt langsom til at lære, har han forstået, at gøre selv små fremskridt til store sejre.
Jeg har altid følt mig tryg i hans hænder og han blev ved med at tro på mig, selv når jeg har virket lidt opgivende.
En stor tak til Brian!
Jeg vil til hver en tid anbefale ham som kørelærer. Især, hvis du har brug for en, der er omsorgsfuld og kærer sig om sine elever!
Tusind tak Brian!
Har lige fået mit kørekort hos Brian…
Har lige fået mit kørekort hos Brian fra Trafikmester.
Godt forløb, grundig undervisning, gode og behagelige køretimer hvilket resulterede i en bestået prøve i første forsøg.
10 ud af 10!
Rigtig god køreskole
Rigtig god køreskole med fin teori undervisning og kørsel. Kørelæren Brian er dygtig og og god til at lære fra sig. Kan varmt anbefales!
Varm anbefaling
Jeg har lige afsluttet et godt forløb hos Brian. Brian er en super dygtig kørelærer, som er god til at lære fra sig - både teoretisk og praktisk. Dette har gjort det til en sand fornøjelse at komme til både teori og kørsel. Han er super betryggende at køre med, og god til at tilpasse kørslen efter elevens evner. Yderligere er han utroligt retfærdig i planlægning af kørelektioner. Desuden bestod jeg teori og køreprøve i første omgang. Min varmeste anbefaling går til TrafikMester. Tak for et godt forløb, Brian
100% i orden køreskole
100% i orden køreskole. Brian - indehaver af TrafikMester.dk i Aarhus - har så meget styr på tingene, er god til at lære fra sig, og er samtidig en gudsbenådet pædagog. Kør, kør, kør.
Er 100% tilfreds med min oplevelse
Er 100% tilfreds med min oplevelse
Brian er skide flink og kan klart anbefale ham som kørelærer!!
Total dårlig oplevelse
Total dårlig oplevelse, anbefaler absolut ikke denne køreskole til nogen.
Brian er god som dagen er lang
Brian er god som dagen er lang - tålmodig, rolig og med stor menneskekendskab hjælper han selv sine mest kværulerende køre-elever igennem.
Min lærings-strategi har været at diskutere mig frem til en forståelse - en trættende strategi for kørerlæreren, der har måttet høre på konstante påstande om dit og dat.
Men alligevel har der altid været plads til smil og hyggelige samtaler.
Brian går gerne den ekstra mil for sine elever - han er fleksibel og har et stort fagligt overblik, der gør det muligt for ham at differentiere sin undervisning.
Jeg bestod - og glæden var stor!
Jeg føler mig rolig og sikker i trafikken takket være Brians mange utrættelige timers ihærdige undervisning.
Rigtig god kørelærer
Brian er en sød og professionel kørelærer. Han er rolig og tager sig tid, hvis man er nervøs.
Jeg kan helt sikkert anbefale at tage kørekort her.
Kvalitet i højsædet
Jeg har lige bestået min køreprøve takket være super god undervisning hos Brian - både til teori og i praksis. Det fungerer virkelig godt at han kører med små teorihold, i mit tilfælde 5 personer, for så er der plads til spørgsmål og dialog. Brian er en god og rar kørelærer, og så har han styr på hvornår man er klar til køreprøven, så hvis man lytter til hans gode råd baseret på hans store erfaring er kørekortet sikkert i hus.
Fremragende! Men hvorfor?
Hvis du leder efter et fremragende sted, hvor fagligheden, pædagogikken og ikke mindst den praktiske del er intet mindre end fantastisk, så er Trafikmester det bedste valg! Jeg var som de fleste ret skeptisk, hvad angik valg af den rette køreskle iblandt alle de køreskoler, der lovede guld og grønne skove. Mine forventninger til sådan et forløb var trods alt egentlig, at få en grundig teoriundervisning, og mere eller mindre kunne være i stand til beherske en bil i trafikken. Der gik dog ikke særlig lang tid, før jeg blev positivt overrasket. Teoriundervisningerne var utrolig lærerige, og med Brians konstante indput med personlige erfaringer, gjorde hele forløbet markant sjovere. Brian er en rigtig flink og rar mand med de helt rette kompetencer. Han er altid villig til at tage et ekstra skridt, hvis det er det, der skal til. Han formår altid at levere det bedste, og med hans pædagogiske tilgang kan man ikke andet end at glæde sig til den næste tur. Derfor kan jeg med roligt sind fortælle, at det er pengene værd! Det har i hvert fald været noget af en oplevelse, og jeg vil aldrig glemme vores hyggelige teoriundervisninger og køreture. TAK Brian!
Den varmeste anbefaling
Jeg kan kun give min varmeste anbefaling til trafikmester.dk. Brian er en meget rolig og tålmodig kørelærer, som ved hvordan man skubber en elev udenfor komfortzonen, uden at stresse dem.
Da jeg er lidt ældre end de fleste førstegangserhververe var jeg temmelig nervøs for at køre, men Brian gjorde det til en fornøjelse, og jeg kom sikkert igennem både den teoretiske og den praktiske prøve på første forsøg. At prisen er lavere end gennemsnittet gør heller ikke noget.
Kan klart anbefale denne køreskole!
Rigtig god oplevelse
Jeg er meget tilfreds med min oplevelse. Vi var en lille gruppe (4 personer) til teori, hvilket var meget hyggeligt. Brian er meget tålmolig og fleksibel, så det var en fornøjelse at køre med ham. Kort fortalt, den køreskole er meget anbefalet!
Fantastisk Kørelærer
Brian er den bedste kørelærer man kunne ønske sig. Han har hjulpet min mor med at tage sit kørekort som 64-årig.
Brian har et kæmpe overskud og ro. Han er ærlig, troværdig, professionel og meget dygtig i sit arbejde. Min mor er dybt taknemlig, for alt det hjælp han har ydet hende, og kan varmt anbefale Trafikmester Brian.
Jeg har haft en utrolig god oplevelse …
Jeg har haft en utrolig god oplevelse med køreskolen. Med Brian får man en meget behagelig og meget kompetent kørelærer i en skole hvor der er styr på tingene, og jeg vil på alle måder give min anbefaling til Trafikmester.dk.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.