Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik kreeg een eerste bod waar ik niet helemaal tevreden mee was, maar ik had het toch geaccepteerd. Nadien contact over gehad, en het toestel is opnieuw beoordeeld, waarbij een nieuw (hoger) bod is g... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er wordt in 1e instantie meer geboden, dan komt er OPEENS schade tevoorschijn: ZWAAR beschadigd scherm, ZWAAR beschadigde behuizing..... In beide gevallen pure onzin! M.a.w. dit moet niemand meer doen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn Iphone, waar ik extreem zuinig op was en altijd in een booklet hoesje had gezeten, als nieuw opgestuurd zonder ook maar de lichtste beschadiging. In de originele verpakking met de originele... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Telefoon via trade in verkocht omdat ik geen zin had in mensen via marktplaats aan de deur. Bod na controle iets lager dan in 1ste instantie verwacht maar wel binnen 30 min. na akkoord op de rekeni... Mehr ansehen

1. Großhändler für Elektrogeräte

Vom Unternehmen geschrieben

Snel, simpel en slim - Verdien geld met je oude apparaten via Trade in. Trade in is hét platform voor zowel consumenten als ondernemers om hun oude apparaten te verkopen. In enkele minuten verkocht en altijd een eerlijke prijs voor je device.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

227 Bewertungen

1 Stern

Hat 72 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik kreeg aanvankelijk een te laag bod

Ik kreeg aanvankelijk een te laag bod, nadat ik dit bod had afgewezen kreeg ik een hoger bod. Dat vind ik geen prettige manier van zaken doen, ik wil graag in 1x het enige en juiste bod ontvangen.

De afhandeling was wel professioneel.

Antwort von Trade in

Bedankt voor je feedback, Huibert.
We begrijpen dat dit voor jou teleurstellend is. We streven er altijd naar om zo eerlijk en duidelijk mogelijk te zijn in ons bod, en het is nooit onze bedoeling om klanten te laten twijfelen. We nemen je ervaring serieus en zullen blijven werken aan een proces waarbij het bod direct zo goed mogelijk aansluit bij de waarde van het toestel.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een ouder model tablet opgestuurd voor…

Een ouder model tablet opgestuurd voor de verkoop.
Binnen 2 dagen een reactie dat de tablet was ontvangen en dat er naar gekeken ging worden voor de beoordeling. De dag er op stond het bedrag al op mijn rekening!
TOP !!! Geweldige service en prettig zaken doen !!!

Leuk om te lezen, Wim! 😊
Fijn dat alles zo snel is gegaan en dat het bedrag de volgende dag al op je rekening stond. Geweldig om te horen dat je onze service als prettig hebt ervaren!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het was alles duidelijk

Het was alles duidelijk

Bedankt voor je review, Dorro! 😊
Fijn om te horen dat alles duidelijk voor je was. We streven er altijd naar om onze service zo goed mogelijk te maken, hopelijk verdienen we de volgende keer 5 sterren!

Onjuiste communicatie>opgelost!

Onjuiste communicatie: de batterij was aangemeld als >85% maar werd als afwezig bestempeld omdat het geen officiële apple batterij was. Dat werd niet gevraagd op de website. De vermindering van waarde hierdoor is onredelijk.

> Op basis van intitiële review (1 ster) werd contact opgenomen door trade in. De website zal worden aangepast en er werd een schadevergoeding gegeven. Prima opgelost! 5 sterren dus.

Antwort von Trade in

Bedankt voor je aangepaste review, Jannick!

Fijn dat we contact hebben kunnen opnemen en het samen hebben kunnen oplossen. Goed om te horen dat je tevreden bent met de geboden oplossing en dat je ons hierover nog hebt bijgewerkt. We waarderen je feedback en gebruiken dit om onze website en communicatie verder te verbeteren.

Prettige en snelle service

Erg fijn service. Binnen 3 dagen mijn oude telefoon verzonden en aan mij betaald. Nette communicatie verder en een meer dan reëel bod

12. März 2026

Leuk dat je dit deelt, Tom! 😊
Fijn dat alles zo snel en soepel is verlopen, met nette communicatie en een eerlijk bod. Daar doen we het voor!

Geweldig snelle service!

Bij Odido liep ik tegen een muur aan terwijl ik bij het bestellen van een nieuwe telefoon aan kon geven dat ik mijn oude mobiel in wou ruilen. Ben zelfs langs gegaan bij een winkel.

Ik kwam bij Trade in terecht door te zoeken op internet. Direct een reactie, mijn mobiel gelijk opgestuurd en binnen een dag stond het afgesproken bedrag op mijn rekening. Dat is nog eens service!!

Wat geweldig om te lezen, Karin! 😊
Fijn dat je via ons alsnog snel en soepel geholpen bent, zeker na je ervaring bij Odido. Dat je je telefoon direct kon opsturen en dat het afgesproken bedrag binnen een dag op je rekening stond, is precies waar we naar streven. We vinden het belangrijk dat het inruilproces duidelijk, betrouwbaar en snel verloopt, en het is super om te horen dat dit ook zo is overgekomen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik stuurde mijn gsm op

Ik stuurde mijn gsm op , er was me 123€ beloofd. Het toestel was niets beschadigd, altijd een frontcover en backcover gebruikt. Nu krijg ik maar 88€ omdat het zou beschadigd zijn. Spijtig genoeg heb ik geen foto getrokken als bewijs op voorhand

Bedankt voor je feedback, Leen! 😊
We begrijpen dat dit voor jou teleurstellend is. We wilden graag eerst naar het toestel kijken zodat we je de beste prijs konden bieden, en het spijt ons dat dit voor ontevredenheid heeft gezorgd. We willen ook aangeven dat de prijs die op onze site staat altijd een indicatie is en geen gegarandeerd of beloofd bedrag. We nemen je ervaring serieus en doen er alles aan om dit in de toekomst zo duidelijk en eerlijk mogelijk te maken.

Super service

Pakketje opsturen was simpel, alles is goed geregeld en het afgesproken bedrag stond de 2e werkdag na verzending al op mijn rekening.

10. März 2026

Wat fijn om te lezen, Miriam! 😊
Goed om te horen dat het opsturen van je pakketje eenvoudig verliep en dat alles netjes geregeld was. Dat het aangeboden bedrag al de volgende werkdag op je rekening stond, maakt het helemaal compleet.

Apple watch SE 2022

ik had een apple watch se 2022 aan ze verkocht, ze zijden dat ik er €40 voor terug zou krijgen, ik stuur hem op en dan zeggen ze ''ja je krijgt er €10 voor terug'' ik had er trouwens ook een originele doos & oplaadkabel bij geleverd. Dus ik zeg ''nee stuur hem maar terug'' en dan komen ze met een tegen bod van €15. Dus ik zeg nogsteeds ''nee stuur hem maar terug'' nou... dus ik krijg hem terug en ik mis mijn kabel en doos. Dus ik stuur een mail en dan zeggen ze ''omdat we 100+ apparaten per dag binnen krijgen kunnen we niet alle accesoires bij houden. Het is nogsteeds mijn eigendom, niet van jullie. Dus of jullie nou 1 apparaat of 1000 appraten binnen krijgen dat maakt niet uit. Jullie zijn verantwoordelijk voor mijn spullen zolang jullie er niet voor betaald hebben. En daar bovenop ze zijden dat het een se 2020 was terwijl het een 2022 was, dus ze proberen mij ook nog eens zwaar op te lichten.

23. Februar 2026

Antwort von Trade in

Bedankt voor je uitgebreide feedback, Rick.

Het spijt ons dat je zo’n negatieve ervaring hebt gehad. We begrijpen dat het erg frustrerend is als het bod lager uitviel dan verwacht en dat je accessoires ontbraken bij de retourzending. We willen wel duidelijk maken dat je aangemeld had dat het om een Apple Watch SE 2 (2022) ging, terwijl het toestel een Apple Watch SE (2020) bleek te zijn. Hierdoor hanteren we een andere prijs, wat de reden is van het verschil in bod. De prijzen op onze site zijn altijd een indicatie en het afgesproken bedrag wordt gegarandeerd wanneer het toestel ter plaatse overeenkomt met de staat zoals vermeld. Het is nooit onze bedoeling dat klanten zich hierdoor benadeeld voelen, en we nemen je opmerkingen serieus om ons proces te verbeteren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle afhandeling en goede beoordeling…

Snelle afhandeling en goede beoordeling van je telefoon

Leuk om te lezen, Wim! 😊
Fijn dat je onze snelle afhandeling en beoordeling van je telefoon waardeert. We doen ons best om alles soepel en prettig te laten verlopen.

Een TOP-ervaring

Een TOP-ervaring, geweldig gecommuniceerd, makkelijk, uitstekend voorbereid en heel snel te regelen, ook heel snel afgehandeld, ze doen wat ze beloven, ook het overeengekomen geld staat onmiddellijk op je rekening, COMPLIMENTEN!!

Antwort von Trade in

Wat een geweldige review, Stan!
Super om te horen dat je ervaring zo positief was en dat alles duidelijk, snel en soepel is verlopen. Fijn dat ook het afgesproken bedrag meteen op je rekening stond. Complimenten voor jouw mooie woorden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede ervaring met dit bedrijf 🧑‍💼

Goede ervaring met dit bedrijf 🧑‍💼, zoals het op de webpagina staat en de voortgang is uitstekend 👍👍.
De snelheid waarmee je behandeld is zeer goed.
Zeker een aanrader ook voor de toekomst.
Zal zeker het vermelden bij andere mensen.

Wat fijn om te lezen, Rob! 🧑‍💼
Geweldig dat je onze service en snelheid zo goed hebt ervaren. Het is top om te horen dat je ons ook bij anderen wilt aanraden. Daar doen we het voor!

Wijziging inruil bieding.

Na een eerste opgave van €147,- voor de inruil van mijn”oude” telefoon werd het bedrag na opsturen gewijzigd in €80,- wegens “krasjes” op scherm en behuizing. Ik had voor de verzending de glazen bescherming en de siliconenhoes verwijderd. Het toestel zag er net zo goed uit als de telefoon die ik heb gekocht. Dit is de 1e keer dat ik een telefoon heb ingeruild, terwijl ik er al wel 3-4 heb gekocht. Maar hierdoor wel de laatste keer dat ik hier een telefoon zal kopen.

23. Februar 2026

Antwort von Trade in

Bedankt voor je feedback, L.

We begrijpen dat dit voor jou teleurstellend is. We willen graag uitleggen dat de prijs die op de site staat altijd een indicatie is en geen gegarandeerd bedrag. We beoordelen het toestel ter plaatse om het afgesproken bedrag te kunnen vaststellen, en daarbij kijken we naar de werkelijke staat van het apparaat. Het spijt ons dat dit voor ontevredenheid heeft gezorgd; we nemen je opmerkingen serieus en gebruiken ze om ons proces te verbeteren, zodat het voor toekomstige klanten duidelijker en eerlijker verloopt.

Oplichters.

Oplichters.
Via internet bod van ruim 200 euro, na opsturen telefoon, nieuw bod van 30 euro vanwege allerlei problemen/beschadigingen. Vraag gaat u akkoord met bod of sturen we het toestel terug. We wilden het toestel terug en kregen toen een verbeterd bod van 57 euro. Per ongeluk kregen we dezelfde mail die eigenlijk voor iemand anders was.
Hoe toevallig.
Toestel terug laten komen, zat los in een doos, maar zonder al de beschadigingen waardoor het toestel zo weinig waard zou zijn.

5. März 2026

Antwort von Trade in

Bedankt voor je uitgebreide feedback, Anthon.

Het spijt ons dat je ervaring zo teleurstellend is geweest. We begrijpen dat het frustrerend is als het bod lager uitvalt dan verwacht en dat de communicatie niet altijd vlekkeloos was. We willen benadrukken dat de prijs op de site altijd een indicatie is en geen gegarandeerd bedrag; het afgesproken bod wordt vastgesteld nadat we het toestel ter plaatse hebben gecontroleerd en de staat van het apparaat is beoordeeld. Het is nooit onze bedoeling dat klanten zich benadeeld voelen, en we nemen je opmerkingen serieus om ons proces te verbeteren en dit in de toekomst te voorkomen.

Altijd top ervaring gehad

Altijd top ervaring gehad! Opsturen is heel makkelijk en krijg het bedrag snel op de rekening gestort, vaak 1 of 2 dagen nadat ik het verstuurd heb. Bedrag is ook altijd beter dan wanneer ik het zou inruilen via amac of coolblue. Zolang je de staat van je telefoon eerlijk invult, voldoen ze altijd aan het bedrag.

5. März 2026

Wat fijn om te lezen, Nani! 😄
Geweldig dat je altijd een top ervaring hebt gehad en dat alles zo makkelijk en snel verloopt. Goed om te horen dat je onze prijs en service vergelijkt met andere opties en dat je tevreden bent zolang de staat van het toestel correct wordt ingevuld. Daar doen we het voor!

Erg goede ervaring

Erg goede ervaring, makkelijk, snel, duidelijk en correct

4. März 2026

Leuk om te lezen, MP!
Fijn dat je onze service als makkelijk, snel, duidelijk en correct hebt ervaren. We doen ons best om het inruilproces voor iedereen zo soepel mogelijk te maken.

Betrouwbaar en snel

Altijd wel spannend of zoiets legitiem is, maar ik kan zonder meer zeggen dat dit een top bedrijf. Alles loopt gesmeerd en is duidelijk. Het geld was binnen een uur op mijn rekening na goedkeuring.

4. März 2026

Wat fijn om te lezen, Henry! 😎
Goed om te horen dat alles soepel en duidelijk verliep en dat het afgesproken bedrag zo snel op je rekening stond. Geweldig dat je ons als een betrouwbaar bedrijf ervaart!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Een keer maar niet meer

Alles ging vlot. Maar de ‘zware lakschade’ aan de achterkant is echt onzin. Ik heb alles van te voren gefotografeerd. Helaas kun je het niet over hun bevindingen hebben dus uiteindelijk moet je het er maar mee doen. Volgende keer verkoop mijn oude telefoon weer via MP.

3. März 2026

Antwort von Trade in

Bedankt voor je feedback, G.A.

We begrijpen dat dit voor jou teleurstellend is. We beoordelen het toestel altijd ter plaatse om het afgesproken bedrag vast te stellen, en we streven ernaar dit zo eerlijk mogelijk te doen. Het spijt ons dat je het gevoel hebt dat de beoordeling niet overeenkwam met jouw verwachtingen; we nemen je opmerkingen serieus om ons proces te verbeteren en duidelijker te maken voor toekomstige klanten.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

They offered via verkopen.nl for my…

They offered via verkopen.nl for my Model Samsung Galaxy S23 Ultra, Opslag: 256GB, 250 euro. When they received my phone they claimed a heavy scratch on the screen and offered me 220 euro. This is scam! This scratch was never there. Do not trust them!

3. März 2026

Antwort von Trade in

Thank you for your feedback, Ulric.

We’re sorry to hear that your experience was frustrating. We want to clarify that the price shown on the site is always an indication and not a guaranteed amount. The final offer is based on the actual condition of the device when we receive it. It’s never our intention for customers to feel misled, and we take your concerns seriously to improve our process and make it as clear and fair as possible in the future.

Team Trade in

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr