In de winkel goed en professioneel geholpen, En de medewerkers die het bed kwamen bezorgen, Netjes vriendelijk en namen alle verpakkingen weer netjes mee .
Unternehmen hat geantwortet
We zijn in de winkel goed geïnformeerd en uitgebreid matrassen uitgeprobeerd. En de bezorging was ook goed, alles werd netjes in elkaar gezet en de rommel werd opgeruimd en meegenomen!
Unternehmen hat geantwortet
in de winkel door een zeer vriendelijke mevrouw heel prettig en professioneel geholpen. Alle tijd om de opties door te nemen en bijvoorbeeld verschillende matrassen uit te proberen. Levering zelfs sne... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Onlangs bij totaalBED in Veenendaal contact gehad met mevr. Crystal ivm een voorgenomen aankoop van een pocketveermatras en latex hoofdkussen. De vriendelijkheid, behulpzaamheid, accuratesse én va... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!
Bezoek een van onze 25 winkels bij jou in de buurt.
Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.
Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.
Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.
Omruilgarantie
Groeneveldslaan 41, 3903 AX, Veenendaal, Utrecht, Niederlande
Werden eerst goed geadviseerd in de winkel. Ook het bezorgen was prima. Nette jongens en fijn en mooi bed staat er nu

Antwort von totaalBED - Veenendaal
We zijn goed geholpen in de winkel. En alles is netjes afgeleverd. Een hele goede service

Antwort von totaalBED - Veenendaal
Op de afgesproken dag geleverd en compleet geplaatst. Prima service

Antwort von totaalBED - Veenendaal
Boxspring gekocht bij Totaalbed, in 1e instantie bij Villa Arena geweest, later de aankoop gedaan in Veenendaal. Bij de beide vestigingen werd er helemaal niet gekeken naar slaaphoudingen of iets in deze richting. Achteraf hadden we daar zelf ook beter op moeten letten en er naar gevraagd moeten hebben. Nu naar hoge waarschijnlijkheid aanspraak moeten maken op het eenmalige omruilgarantie maar dat kan pas na 30 dagen. Bijna vanzelfsprekend maar de afgesproken levering termijn werd niet gehaald en weken uitgesteld. Eenmaal bij het leveren werd het installeren van het bed werd het bijna afgeraffeld, erg haastig, werd niet gelet op details en een bepaald element werd ook niet vast geschroefd anders zou het bed gaan piepen. Tja.....Dus overal is er zeker ruimte voor verbetering.

Antwort von totaalBED - Veenendaal
Uitstekende service en zeer vriendelijk, het bed is zeer comfortabel.

Goede servis
Af geleverd zoals af gesproken dus
En op datum en ook in winkel goed geholpen

Op tijd geleverd!
En snelle montage.
Slechts 1 minpunt:
Ik ontving twee dekbedden.
Waarvan er eentje gratis was.
Dat werd niet opgemerkt…
Derhalve heb ik 1x dekbed retour gegeven.
Daar heb ik spijt van.

Antwort von totaalBED - Veenendaal
Het matras is zo goed, dat ik na 7 jaar een nieuwe heb gekocht… inmiddels wonend in Zweden, heb ik hem speciaal laten meenemen. Zo geweldig is het matras. En de service was geweldig! Dankjewel!

Antwort von totaalBED - Veenendaal
Vooral de aflevering was super.
Aangenaam verrast door 2 vriendelijke bezorgers met veel kennis. Snel en kundig gewerkt.

Antwort von totaalBED - Veenendaal
De winkelmedewerkers hebben veel ervaring om je goed te kunnen adviseren. Erg goed geholpen en goed mee gedacht van de medewerkers

Antwort von totaalBED - Veenendaal
Goed geholpen, nette service bij aflevering en uiteindelijk ook een lekker bed!

Antwort von totaalBED - Veenendaal
Snel en goed geholpen in de winkel. Geen kleine lettertjes die je over het hoofd ziet of erachteraan komen. Daarnaast was de service erg behulpzaam en stond mijn bed met 10 min!

Antwort von totaalBED - Veenendaal
Goed geholpen in de winkel, er werd advies gegeven, maar ook goed geluisterd naar mijn wensen.
Er werd de tijd voor genomen, was erg prettig.

Antwort von totaalBED - Veenendaal
wij kwamen op woensdag om ongeveer
17.30.v00r 2 matrassen van 800br bij 2000wel goede
ik moest even gaan liggen daarna meteen gekocht.
inmiddels was het vervoer nog niet gekomen inmiddels was het 18.00 uur deze jongeman had totaal geen probleem om te wachten het wert bijna half 19 00 uur hielp
nog mee inladen. en wenste ons nog een fijne avond.

Antwort von totaalBED - Veenendaal
Prima advies in de winkel, voor 2 e keer hier naar tevredenheid een boxspring gekocht. Montage snel en vakkundig en vriendelijk personeel.

Antwort von totaalBED - Veenendaal
Hele vriendelijke verkoopster en de bezorgers hebben het bed keurig en snel gemonteerd, al het verpakkingsmateriaal mee genomen, en het bed ligt zalig

Antwort von totaalBED - Veenendaal
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.