We zijn in de winkel zeer goed geholpen, geholpen door iemand die echt wist waar ze het over had, geen enkele vraag of twijfel over de kleur bijvoorbeeld, was teveel. We vinden 1 ding heel jammer, dat... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
In de winkel in Groningen hebben we direct een goed advies gekregen. We konden diverse matrassen testen, waarbij er gevraagd werd naar wensen en klachten. Vervolgens konden we e.e.a. op maat uitzoeken... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bij aankoop boxspring zeer goed geholpen door Crista in filiaal Groningen. Alles werd uitgelegd en onderbouwd om tot juiste keuze te komen zonder dat dit de duurste keuze was. Ik heb later nog telef... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
We hebben al sinds 2018 een boxsping van Totaalbed en geen moment spijt van gehad. Helaas was 1 motor van het bed kapot (vermoedelijk lange externe stroomstoring). Hierover in de winkel en met klanten... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!
Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.
Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.
Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.
Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.
Omruilgarantie
Hoendiep 97, 9718 TE, Groningen, Groningen, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
deskundige verkoopster.
correcte levering, en snel en goed geplaatst

Antwort von totaalBED - Groningen
Snelle services en een heel mooi bed uit gezocht

Antwort von totaalBED - Groningen
Erg goed meegedacht in de winkel, prachtige boxsprings uitgezocht, vervolgens binnen de afgesproken termijn geleverd en alles naar boven getild en gemonteerd. Een dikke 10!

Antwort von totaalBED - Groningen
Optijd geleverd goede service in de winkel, geen volle punten want een gedeelte van de bestelling was verkeerd geleverd.

Antwort von totaalBED - Groningen
Totaalbed heeft ons correct voor-geligt over juiste matrasaankoop.

Antwort von totaalBED - Groningen
Heel tevreden met totaalbed. Ze zijn professioneel en ik kreeg mijn bed op de afgesproken tijd. Te aanraden

Antwort von totaalBED - Groningen
Het winkelpersoneel is heel erg aardig, luistert goed en geeft adviezen. Dit resulteerde in een bed waarin ik vanaf dag 1(!) heerlijk slaap.

Antwort von totaalBED - Groningen
Snelheid. In de ochtend gebeld en de volgende dag kon ik het bed bij de hoofdvestiging ophalen.

Antwort von totaalBED - Groningen
Goede begeleiding bij maken keuzes.
Prima service

Antwort von totaalBED - Groningen
Het werd ootijd aangegeven wanneer ze zouden langskomen. Ook op de dag zelf was het prima te doen qua tijd om te wachten. Het bed werd voorzichtig bezorgd en geïnstalleerd. Snel en netjes. Ook hebben ze al het afval weer meegenomen. Echt super fijn allemaal.

Antwort von totaalBED - Groningen
Ik werd snel, goed en vakkundig geholpen. Goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering!
Zeer tevreden.

Antwort von totaalBED - Groningen
Bestelling was duidelijk, goed geadviseerd in de winkel, bezorging prima.

Antwort von totaalBED - Groningen
We zijn fantastisch geholpen en het bed was zo in elkaar gezet en slaapt fantastisch!!

Antwort von totaalBED - Groningen
De verkoopster in de winkel in Groningen was super. Wist veel en duidelijk verschil toe te lichten over de verschillende matrassen. Echt heel vriendelijke en behulpzaam. De bezorgers en tevens de monteur waren wel vriendelijk maar heb de kamer niet netjes achtergelaten. Er lagen wat piepschuim achtige dingetjes dat kan ik begrijpen en is zo weg met de stofzuiger maar onder het bed lagen twee scheve schroeven en meerdere stukjes tay-rib. Die vond ik erg jammer. De winkel krijg een 10 maar de bezorgers een 5

Antwort von totaalBED - Groningen
ons bed is prima geleverd en gemonteerd belde vooraf dat ze onderweg waren ben tevreden .

Antwort von totaalBED - Groningen
Zeer goed en netjes in mekaar gezet en alle verpakking weer mee genomen

Antwort von totaalBED - Groningen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.