We zijn in de winkel zeer goed geholpen, geholpen door iemand die echt wist waar ze het over had, geen enkele vraag of twijfel over de kleur bijvoorbeeld, was teveel. We vinden 1 ding heel jammer, dat... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
In de winkel in Groningen hebben we direct een goed advies gekregen. We konden diverse matrassen testen, waarbij er gevraagd werd naar wensen en klachten. Vervolgens konden we e.e.a. op maat uitzoeken... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bij aankoop boxspring zeer goed geholpen door Crista in filiaal Groningen. Alles werd uitgelegd en onderbouwd om tot juiste keuze te komen zonder dat dit de duurste keuze was. Ik heb later nog telef... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!
Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.
Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.
Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.
Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.
Omruilgarantie
Hoendiep 97, 9718 TE, Groningen, Groningen, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
De mensen in de winkel in Groningen waren erg behulpzaam en erg realistisch. Al met al een top ervaring.

Antwort von totaalBED - Groningen
snelle afhandeling en keurige en nette bezorgers, prima

Antwort von totaalBED - Groningen
Het bed pas net twee week, maar de aankoop, het uitzoeken, ging super. Alles werd goed uitgelegd en we werden goed geholpen.
De aflevering ging ook feilloos. Het bed is netjes in elkaar gezet en de heren die het deden waren heel vriendelijk.

Antwort von totaalBED - Groningen
Heel goed en vriendelijk geholpen in de winkel aan het Hoendiep. Goede uitleg over de mogelijkheden van de matrassen.
Alles verliep gemakkelijk. Het matras werd eerder gebracht dan het plan was en het slaapt fantastisch 👍

Antwort von totaalBED - Groningen
Het hele proces t/m oplevering is prima gegaan. Ook waarderen wij de goede communicatie hierover.

Antwort von totaalBED - Groningen
Top bedrijven, goed geholpen in de winkel. Vriendelijke bezorgers.
Het bed is hoger dan in de winkel, eigenlijk net een tikkeltje te hoog voor mij, daardoor verschuift de topper heel erg.
23-10
Ik ben erg blij met de geboden oplossing! Ik heb de review en de beoordeling hierop nagedacht.

Antwort von totaalBED - Groningen
Prima voorgelicht , hulp bij uitkiezen bed, mochten zelfs stofstalen mee naar huis. Bezorging veel sneller dan verwacht en 👌🏻

Antwort von totaalBED - Groningen
Volgens afspraak goed geïnformeerd en tot op de minuut nauwkeurig

Antwort von totaalBED - Groningen
De ervaring in de winkel was super. Goed en vriendelijk geholpen naar een voor ons passend bed. De levering verliep echter minder. De eerste lever afspraak planden we ca. 3 weken na het eerst voorstel i.v.m. onze vakantie. Een dag voor de levering bleek echter een onderdeel niet compleet te zijn dus kon het bed niet geleverd worden. Twee dagen later ontvingen we opnieuw een lever voorstel 2,5 week later... Toen de levering eenmaal daar was waren de monteurs alles behalve klantvriendelijk en voorzichtig. Ons net gestucte en geverfde trapgat is beschadigd en terwijl dit natuurlijk kan gebeuren is dit niet gemeld. We kwamen hier de avond zelf achter. Niet netjes naar mijn mening en niet wat je verwacht als je bed van ruim 2500 euro geleverd wordt. Al met al vonden we de winkel super, de levering slecht.

Antwort von totaalBED - Groningen
De verkoopster was erg vriendelijk en behulpzaam. Bij het bestellen ging er iets mis met de kleur, maar dat ontdekte ik op tijd en het werd de volgende dag meteen opgelost – super service!
De bezorging verliep ook uitstekend. Voor ik de bezorgers een tip kon geven, waren ze al vertrokken.Ze hebben goed werk afgeleverd en waren erg vriendelijk en behulpzaam.
Het bed zelf overtreft al mijn verwachtingen. de kwaliteit is beter dan ik dacht het bed is erg zwaar dit geeft aan dat er kwalitatief materialen zijn toegepast, de hout is stevig en goed in elkaar gezet, ik ben versteld. Ik slaap heerlijk, heb geen rugpijn en hoefde niet te wennen aan het nieuwe bed. Elke dag kijk ik ernaar uit om erin te slapen.
Kortom: zeer tevreden met zowel de service als het bed!

Antwort von totaalBED - Groningen
We hebben al sinds 2018 een boxsping van Totaalbed en geen moment spijt van gehad. Helaas was 1 motor van het bed kapot (vermoedelijk lange externe stroomstoring). Hierover in de winkel en met klantenservice goed contact over gehad. Uiteindelijk moest er helaas een nieuwe motor gemonteerd worden. Dit is allemaal snel en klantvriendelijk opgelost. Geen garantie meer, maar is ook logisch. Voor een volgende bed staat Totaalbed met stip bovenaan.

Antwort von totaalBED - Groningen
De matrassen zijn goed hoor.
Maar even voorstellen was er niet bij.
En het was alsof ze veel haast hadden.
1 van de jongens was zo weer weg,zonder iets te zeggen

Antwort von totaalBED - Groningen
Goed advies goedde levering vriendelijk personeel in de winkel en ook tijdens levering erg vriendelijke en netjes onze complimenten

Antwort von totaalBED - Groningen
We zijn naar behoren geholpen en werd goed naar onze wensen geluisterd. Bezorging en plaatsing van het bed was uitstekend.

Antwort von totaalBED - Groningen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.