totaalBED - Amersfoort Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Nijverheidsweg-Noord 21, 3812 PK Amersfoort, Utrecht, NL

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Na 2 jaar toch tot de conclusie gekomen dat het matras bij ons bed te hard was dan goed was voor ons lichaam. Dat werd gelijk serieus genomen en er werd meegedacht. Yvonne creëert zo een prettig winke... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel fijn geholpen door Yvonne bij Totaalbed in Amersfoort. Ze is erg kundig in haar vak. Fijne ervaring. Precies op de afgesproken tijd heeft de levering plaats gevonden. Barry en Michel (bezor... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ons vorige bed kwam ook van totaal bed. Door mijn gevorderde vorm van Parkinson was een harder bed nodig. We zijn weer hartelijk ontvangen met een kopje cappuccino. Sonja kon makkelijk onze gegev... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vanaf het eerste moment in de winkel (Amersfoort) goed geholpen, aangegeven dat ik midden in een verbouwing zat en dat ik dit zelf ook goed kon in planning wanneer het bed bezorgd kon worden. Binnen n... Mehr ansehen

1. Bettenfachgeschäft
  2. Fachgeschäft für Bettwaren
  3. Schlafzimmermöbelgeschäft
  4. Bettwarenfachgeschäft
  5. Matratzengeschäft

Über totaalBED - Amersfoort

Vom Unternehmen geschrieben

Moderne collectie

Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!

Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.

Bekijk onze winkels

Betaalbare kwaliteit

Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.

Familiebedrijf

Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.

De zekerheden van totaalBED

Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.

• Gratis bezorging en montage
  • 90 nachten proefslapen
  • Europese productie
  • Snel in huis
  • Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen

Boxsprings Bedden
Matrassen
Topmatrassen Beddengoed Lattenbodems Kledingkasten Accessoires

90 nachten proefslapen

Omruilgarantie

Omdat we graag zeker willen weten dat je echt lekker slaapt, mag je je nieuwe matras 90 nachten uitproberen.

• Nijverheidsweg-Noord 21, 3812 PK, Amersfoort, Utrecht, Niederlande

Alle Bewertungen

1.639 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Slapen zonder zorgen begint al in de winkel...

Wij zijn erg goed geholpen in de winkel van Amersfoort. Uitleg gekregen over de verschillende slaapsystemen. Verkoopster staat goed stil bij onze wensen en denkt mee.
Bestelling gaat vervolgens vlot en snel.
Aflevering is helemaal top, jongens weten wat ze doen en zijn snel en efficiënt. Slapen er nu een paar weken op en dat bevalt prima.

26. Oktober 2025

Hallo Jaro,

Wat fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen in onze winkel in Amersfoort! We zijn blij te horen dat de uitleg over de slaapsystemen en de aflevering naar wens waren. Dank voor jouw positieve feedback.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bed keurig in elkaar gezet en…

Bed keurig in elkaar gezet en voorzichtig
Toch snel klaar
Vriendelijk

17. Oktober 2025

Antwort von totaalBED - Amersfoort

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. We zijn blij te horen dat tevreden bent met onze service. Voor nu en de toekomst wensen we je veel slaapplezier!

Sharissa
Klantenservice TotaalBED

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De verkoopster deed het prima

De verkoopster deed het prima, goed advies. Bij levering kwamen er nette jongens precies op tijd. Alles keurig geplaatst en opgeruimd.

9. Oktober 2025

Antwort von totaalBED - Amersfoort

Wat fijn dat de verkoopster je goed heeft geholpen en dat de bezorging vlekkeloos is verlopen. We zijn blij met zo'n positieve ervaring en bedanken je voor de review!

Bryan
Klantenservice totaalBED.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne service in de winkel en de…

Fijne service in de winkel en de leveribg vh matras was ook perfect. Ik heb geen enkel kritiekpunt.

2. Oktober 2025

Antwort von totaalBED - Amersfoort

Wat fijn dat u zo'n goede ervaring had in de winkel en met de levering van uw matras! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Dank u wel voor de positieve feedback.

Bryan
Klantenservice totaalBED.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Van super enthousiast naar frustratie… en uiteindelijk toch tevreden

Onze ervaring met TotaalBed was behoorlijk wisselend.
De aankoop in de winkel was echt top — we werden super vriendelijk geholpen en gingen met een goed gevoel naar huis. De levertijd zou 7 à 8 weken zijn.

Aan het einde van week 8 ben ik gaan bellen om te vragen waar ons bed bleef. Vanaf dat moment werd het helaas een stuk minder prettig. We kregen steeds te horen “We zoeken het uit voor u” en “We bellen u terug”, maar op één keer na gebeurde dat gewoon niet. Heel frustrerend om telkens zelf maar weer te moeten bellen met de vraag: “Weet u al iets?”

Na een tijdje kregen we te horen dat de levering misschien 8 weken extra vertraging zou hebben. Bij een totale levertijd van 16 weken stonden we echt op het punt om de order te annuleren. We zijn terug naar de winkel gegaan en daar werden we gelukkig weer netjes geholpen — ons vertrouwen was even terug.

Maar daarna begonnen de loze beloftes over terugbellen helaas opnieuw.

Uiteindelijk is het bed na 14 weken geleverd. De bezorging was echt uitstekend: vriendelijke en vakkundige bezorgers. Het bed zelf ligt na een week gebruik gelukkig prima.

Kortom: het ging van top → flop → weer top. Een rollercoaster, maar het eindresultaat is gelukkig goed gekomen.

3. Oktober 2025

Hallo Jim,

Heel hartelijk dank voor uw review, wij waarderen deze feedback enorm. Inmiddels hebben we telefonisch contact met jou gehad om jouw ervaring te bespreken en hebben we je voor het ongemak nog iets aangeboden. We wensen je veel slaapplezier toe!

Snel en goed

👍👍
Goede en snelle service

22. September 2025

Antwort von totaalBED - Amersfoort

We zijn blij dat jouw ervaring zo positief is geweest!

Hartelijk dank Piet voor je bestelling en de lovende woorden.

Alvast een fijne nachtrust toegewenst!

Susanne

Klantenservice TotaalBED

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deskundig advies en heel aardig…

Deskundig advies en heel aardig personeel! Bed was binnen 6 weken geleverd! Top

15. September 2025

Beste Michiel,

Hartelijk dank voor deze mooie complimenten, dat waarderen we zeer!

Het werd netjes in elkaar gezet ,

Het werd netjes in elkaar gezet ,
De verpakking werd weer meegenomen, de heren waren erg vriendelijk.
Ze hielden zich aan het tijdstip, en je werd vantevoren gebeld dat ze eraan kwamen, dat was fijn.

12. September 2025

Beste De Mooij,

Wat fijn te horen dat de montage goed is verlopen en dat de bezorging aan uw verwachtingen voldeed. Dank u wel voor uw positieve feedback!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles liep volgens de planning en bed…

Alles liep volgens de planning en bed bevalt prima!

7. September 2025

Beste Christian Otten,

Wat fijn om te vernemen dat alles volgens planning is verlopen en dat ook het bed prima bevalt!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede duidelijke service en uitleg in…

Goede duidelijke service en uitleg in de winkel. Goed kunnen proberen.
De gekozen matrassen zijn alleen erg zwaar om op te tillen voor in stoppen beddengoed.

25. August 2025

Antwort von totaalBED - Amersfoort

Fijn dat de service en uitleg in de winkel goed waren en dat u de matrassen kon uitproberen. We vinden het spijtig te horen dat de matrassen zwaar zijn.

Bedankt voor uw feedback!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In de winkel goede uitleg goed geholpen…

In de winkel goede uitleg goed geholpen en de bezorging was prima alles netjes opgeruimd , top mannen

28. August 2025

Beste Icke,

Wat fijn om te vernemen dat je in de winkel goede uitleg hebt gekregen en dat ook de bezorging naar wens is verlopen!
Hartelijk dank voor je positieve review en beoordeling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wil snel een bed hebben en dat werd…

Wil snel een bed hebben en dat werd geregeld.

11. August 2025

Beste meneer, mevrouw Boersma,

Wat fijn om te horen dat we je naar tevredenheid en vlot hebben kunnen leveren. We wensen je veel slaapgenot toe!

Susanne

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In de winkel in Amersfoort goed advies…

In de winkel in Amersfoort goed advies gehad. Verder ook snel alles afgehandeld en geregeld. Van te voren een appje met info over de levering met mogelijkheid zelf een dag te kiezen.

10. August 2025

Beste meneer/mevrouw,

Wat fijn om te zien dat je goed advies hebt gekregen bij totaalBED Amersfoort en dat ook de communicatie omtrent de levering goed is bevallen.

Beste meneer/mevrouw Vogel,

Erg fijn om te zien dat het contact en de begeleiding als prima is ervaren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne hulp in de winkel bij beide…

Fijne hulp in de winkel bij beide bezoeken, en top bezorgers

7. August 2025

Beste Annika,

Wat fijn om te zien dat je fijne hulp in de winkel hebt ervaren en dat ook de bezorging goed is verlopen!
Hartelijk dank voor je feedback en beoordeling!

super vriendelijke beschaafde…

super vriendelijke beschaafde begripvolle monteurs

26. Juli 2025

Beste meneer Taling,

Wat fijn om te zien de levering goed is verlopen en dat je deze ervaring van de monteurs hebt gekregen!

Hartelijk dank voor je reactie en beoordeling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles goed geregeld en mooi bed.

Alles goed geregeld en mooi bed.
Onze zoon is heel erg tevreden

26. Juli 2025

Beste meneer/mevrouw Lenten,

Wat fijn om te vernemen dat alles goed is geregeld en dat jullie zoon erg tevreden is met zijn mooie bed!

totaalBED Amersfoort

Ik ben naar totaalBED Amersfoort geweest en ik ben geholpen door een super aardige medewerkerster. Ze heet Yvonne en ze was heel aardig, erg behulpzaam en had veel geduld. Ik raad het jullie aan om hier naar toe te gaan!

31. Juli 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Beste Palwasha,

Wat fijn om te zien dat je goed bent geholpen door Yvonne!

Bedankt voor je positieve review!

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel. Snelle montage en netjes geleverd. Snel een oplossing voor klein misverstandje

17. Juli 2025

Beste Pè,

Wat fijn om te zien dat je vriendelijk personeel hebt ervaren en dat ook de montage snel en netjes is gebeurd!

Hartelijk dank voor je review en beoordeling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel tevreden met mijn nieuwe bed!

Heel tevreden met mijn nieuwe bed!
Snel geleverd, goed contact en fijn geholpen in de winkel. De montage verliep vlot en professioneel. En het belangrijkste: het bed slaapt héérlijk! Echt een aanrader.

7. Juli 2025

Beste Charell,

Heel hartelijk dank voor jouw mooie, uitgebreide review! Dit is natuurlijk waar wij het voor doen, een tevreden klant die heerlijk slaapt! We wensen jou enorm veel slaapplezier!

Klantenservice totaalBED

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr