Van aankoop tot levering zijn wij zeer tevreden. Bij aankoop werden wij deskundig geadviseerd door verkoopster Manuela. nam ruim de tijd voor ons. Levering was volgens planning en netjes in elkaar... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Goed geholpen bij Totaal Bed Almere door Manuela: alle tijd, mogelijkheden, stofstaaltjes en advies gekregen om tot een goede keuze te komen. De mogelijkheid om later alsnog de matrassen om te ruil... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vriendelijke mensen in de winkel en goede adviezen. Hebben mij echt geholpen bij de keuze van het perfecte bed. Het bed is van een top kwaliteit.
Unternehmen hat geantwortet
De medewerkster zag mij. Ze toonde belangstelling voor mijn persoonlijke situatie en stelde vragen. Ook dacht ze heel goed mee in wat ik fysiek nodig had qua ligcomfort na mijn schouderoperatie. Ook... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!
Bezoek een van onze 25 winkels bij jou in de buurt.
Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.
Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.
Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.
Omruilgarantie
Washingtonstraat 50-52, 1334LT, Almere, Flevoland, Niederlande
In de winkel en bij aflevering vlot en sympathiek geholpen, levertijd volgens afspraak en matras voldoet aan verwachtingen

Antwort von totaalBED - Almere
12 september 2025 zijn we geweldig geholpen door de verkoopster Manuela! Wat een vakmanschap! We zijn goed geslaagd ! Tot dat we thuis om 17.45 uur opmerkten dat we de verkeerde maten hadden door gegeven! Een kwartier voor sluitingstijd naar Totaal bed gebeld en daar nam Manuela toch nog op ( geweldig!!)! Zo aardig en begripvol en nu hebben we a.s zaterdag weer een afspraak gemaakt om het om te rekenen!

Antwort von totaalBED - Almere
Het beste bed voor een eerlijke prijs. Nog nooit zo goed geholpen in de winkel en de levering was top.

Antwort von totaalBED - Almere
Behulpzaam bij het uitkiezen, duidelijkheid voor het bezorgen.Op tijd geleverde en professioneel in mekaar gezet,alles netjes opgeruimd

Antwort von totaalBED - Almere
Vriendelijke en snel werkende jongens. Die het bed wel overwogen en netjes hebben geplaatst

Antwort von totaalBED - Almere
Wij zijn zeer vriendelijk geholpen. Het bed werd op de afgesproken datum bezorgd. De dag voor bezorging kregen wij een mailtje met de tijdsblok van levering van de volgende dag. Ook weer vriendelijke mannen. Er werd netjes zoals afgesproken, gebeld dat ze er aan kwamen. 1 nachtkastje mankeerde iets aan, hun belde gelijk om een andere te bestellen. En die hebben wij ook na de afgesproken tijd op kunnen halen. Al met al heel blij met ons nieuwe aanwinst, en heerlijk geslapen!

Antwort von totaalBED - Almere
In de winkel werden wij uitstekend geholpen. Er werd goed geluisterd en meegedacht en goede adviezen gegeven. Er werd ruim de tijd genomen om een goede keuze te maken. Wij hebben nu een week ons nieuwe bed, met kussens en deken en zijn er super blij mee! Geen last meer van rug of schouders.Raad iedereen aan die een bed nodig heeft om bij deze winkel langs te gaan.

Antwort von totaalBED - Almere
Keurige aflevering van het product.
Uitermate zorgvuldig geïnstalleerd.
Goede toelichting gekregen m.b.t. het gebruik!
De service in de winkel door mevrouw Linda in Almere was ook zeer plezierig. De aanpassing van de gewenste bed-poten verliep soepel, zonder probleem.
Mvg Rupert Wijnmalen

Antwort von totaalBED - Almere
Vanaf het begin tot het eind zeer goed geholpen in het filiaal Almere
Ook het afleveren perfect snel en goed netjes alles meegenomen duidelijke uitleg werkelijk top.
Ook het bed heerlijk top kwaliteit
Dikke 10

Antwort von totaalBED - Almere
Onlangs heb ik bij Beter Bed een aankoop gedaan en ik ben zeer tevreden. Het personeel was vriendelijk en deskundig. De bezorging en montage verliepen perfect; het team was lief, behulpzaam en professioneel. Het product is van uitstekende kwaliteit.

Antwort von totaalBED - Almere
Ik werd op tijd gebeld zodat ik op tijd op mijn nieuwe adres aanwezig kon zijn om mijn nieuwe bed in ontvangst te nemen en het bed werd goed in elkaar gezet en op zijn plek

Antwort von totaalBED - Almere
Wij zijn goed (deskundig) geholpen om een boxspring bed uit te zoeken.
De levering uitgevoerd binnen de afgesproken periode. De boxspring snel en vakkundig geplaatst.
Alleen kwam de toegezegde factuur niet per mail. Na telefonisch kontakt deze alsnog direct ontvangen.

Antwort von totaalBED - Almere
Goede service. Duidelijke afspraken! En hulp bieden bij het afrekenen! Top!

Antwort von totaalBED - Almere
Goede service, vriendelijk personeel alles word meegenomen wat betreft afval
En in de winkel zelf ook al zo vriendelijk geholpen en ze nemen echt de tijd voor je.

Antwort von totaalBED - Almere
Nou ik stapte de winkel in en werd zo goed geholpen en goed begeleid en. Werd op me gemak gesteld de dame was zo vriendelijk kennis was perfect passie voor het vak ik slaap zo lekker echt blij ik wil niet anders

Antwort von totaalBED - Almere
Product was delivered with care. Lot of options to select and also nice guidance from the staffs. Delivered the product on time as committed

Antwort von totaalBED - Almere
Vorige week vrijdag in de filiaal in Almere buiten geweest.
Heb een top service genoten. Met veel geduld geholpen door een super aardige dame Lydia. Ze is echt een topper. Heb last van mijn rug dus wilde wat uitleg en ze was zo lief . Kreeg ook nog €200 aan bedlinnen gratis.
Deze filiaal is zeker een aanrader . Kennis, geduld en klantvriendelijkheid is daar hoog in het vaandel

Antwort von totaalBED - Almere
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.