Torrocleaning Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afgelopen weekend ben ik heel leuk ontvangen door Fabienne bij Torro in Rucphen. Ze vroeg netjes waar ik naar opzoek was en legde daarbij de producten goed uit. Ook demonstreerde ze de producten op de... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bij het Auto-evenement bij de Torrocleaning-stand een combi pakket gekocht, met daarin een microvezeldoek, uitveegdoek en een flesje detailingsspray. Heel tevreden! Het is makkelijk te plaatsen door e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb nu 2x wat besteld bij Torro cleaning én ben dik tevreden.goede producten en de website is lekker simpel en overzichtelijk. Ga hier zeker weten mijn volgende spulletjes ook hier bestellen en de... Mehr ansehen

1. Kfz-Chemikalienhandel

Vom Unternehmen geschrieben

Torro Cleaning heeft een uitgebreide interieur en exterieur lijn ontwikkeld voor auto’s, motoren en vrachtwagens. Naast ons brede assortiment hebben wij ook diverse accessoires, geuren en cadeausets. Wij bieden de juiste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Onze flessen zijn voorzien van een duidelijke Nederlandse etikettering, zodat iedereen onze producten gemakkelijk kan gebruiken. Onze producten vind u online en in onze winkel. Deze is gevestigd in Schiedam. Hiernaast zijn onze producten te vinden bij diverse tankstation, automaterialen shops en garages door Nederland. Waar dit precies is vind u op onze website. Het hele jaar door zijn wij actief op diverse evenementen en shows. Wij hopen u graag eens te zien en zouden het leuk vinden als u ons alvast volgt op Facebook en Instagram.

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Ik heb meerdere producten

Ik heb de insectenspray, bekledingreiniger en velgenreiniger gekocht. Alle producten doen erg goed hun werk en maken goed schoon. Zijn fijn en makkelijk in gebruik en doet wat word beloofd.

26. Juni 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super Fijne shampoo met wax!

Super Fijne shampoo met wax!! Die is echt goed, en alle andere producten zijn ook egt Fijne spullen om mee te werken en te gebruiken! De reinigers doen wat ze moeten doen!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Echt een top bedrijf.

Echt een top bedrijf.
Mooi optijd geleverd.
Wanneer je ze conect dan reageren ze vrijwel gelijk erna.
Altijd mooi schone voertuigen.
Om het al echt een top bedrijf ga alleen maar deze producten gebruiken.

Goede spullen en service

Naast dat de verschillende producten precies doen wat je er van mag verwachten (de velgenreiniger is écht top!), wordt je in Schiedam altijd hartelijk ontvangen en geholpen. Tip: reserveer wat extra tijd, want je bent niet zomaar weer weg... 😉

20. Mai 2023

Torro = Top!!

Ik gebruik de producten van Torro al een heel lange tijd en heb er nooit wat aan op te merken. Goede prijs, goede qualiteit en fijn verpakt.
Ook voor vragen over de producten kun je altijd bij hun terecht.
Bezorging is snel en alles zit goed verpakt.
Torro is in een woord: Top!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Droogdoek slechter gaan werken.

Had de droogdoek XL blauw besteld maar is na 2x gebruiken al slechter gaan werken.
Laat strepen achter.
had hem daarna met de hand gewassen en uitgehangen om te drogen. Dat hielp ook niet.

20. Juli 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top bedrijf leuke connectie met de klanten

Torro is op elk aspect gewoon een top bedrijf prijzen zijn top verzending is snel en niet te vergeten de producten werken PERFECT mijn eerste aankoop bij torro was op autofest in assen en daar heb ik nog een leuk praatje met de medewerkers kunnen maken en ook hun zijn geweldig behulpzaam en aardig bij mijn 2de aankoop heb ik nog een "halloween gift" gekregen met een doek en een flesje shampoo en ook nog een handgeschreven kaartje dat maakt naar mijn mening de conectie bedrijf tot klant compleet
Kortom een erg fijn bedrijf met zeer goede producten en prijze

20. Oktober 2022

Vaste klant erbij 👌

Super snelle service & spullen die ook echt heel goed hun werking doen had een kauwgom vlek in mijn bekleding en kreeg het super makkenlijk weg met de interieur reiniger zeker een vaste klant erbij!😁

16. Oktober 2022

Zeer Tevreden!

Al een tijdje bekend met Torro, via een vriend ooit terecht gekomen.
Ik hou altijd wel van een gok met nieuwe dingen proberen dus ik heb elk product gehaald en er is geen enkel product die ik zou willen inruilen voor een ander merk.

Ik heb ook de koffer er bij genomen, alles past hier precies in, echt perfect!

Als het aan mij ligt zeker een aanrader!

Kjell - NGCupra280

21. August 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg tevreden met de service

Erg tevreden met de service. Ze reageren snel op berichten. Als je wat hebt besteld kan je dat snel verwachten. Helaas was mijn pakket door PostNL kwijtgeraakt. Zonder enig gedoe kosteloos opnieuw bezorgd door Torro!

19. August 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr