TopSupplies ApS Bewertungen 231

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har brugt Top-Supplies flere gange, og anbefalet dem vidt og bredt. Gode produkter, fin pris, ingen skjulte gebyrer. Det allerbedste er dog kundeservice. De går simpelthen den ekstra meter for at... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en fantastisk god oplevelse i forbindelse med køb af promotionartikler. Jeg havde nogle spørgsmål inden bestilling, og de var både nemme at komme i kontakt med og meget hjælpsomme.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aarhus LinedanZe.dk har i år købt dansetasker - samt skoposer til alle vores 120 dansere - og der var vild jubel og stor begejstring for den flotte gave. Vores handel med TopSupplies har været sup... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

- God service: De svarer hurtigt, vejleder godt og sender gerne vareprøver. - Hurtig levering: Da vores deadline var urimelig kort, gav de den ekstra gas for at nå det. - Gode produkter: Vi har best... Mehr ansehen

1. Werbeartikel-Shop

Vom Unternehmen geschrieben

TopSupplies stræber sig efter at skabe værdi i hverdagen for vores kunder, ved at tilbyde pålidelige løsninger indenfor reklameartikler med logo, der vil gøre en forskel i din virksomhed. Vi arbejder udelukkende med B2B og forstår de særlige behov, der opstår, når drift, kvalitet og tid spiller en central rolle i forretningen. Vores sortiment er sammensat med fokus på funktionalitet, holdbarhed og værdi, så du som kunde kan være sikker på at få produkter, der skaber værdi i praksis. Uanset om din virksomhed er lille eller stor, lægger vi vægt på at tilbyde fleksible løsninger, der passer til netop jeres behov. For os er god service mere end hurtig ekspedition. Det handler om at være en pålidelig samarbejdspartner, som forstår din forretning og kan rådgive, når det er nødvendigt. Vi tror på, at de bedste resultater skabes gennem tæt dialog, gennemsigtighed og gensidig respekt, og det er også her vi ser de bedste resultater. Vi er stolte af de mange relationer, vi opbygger med vores kunder, og vi tror på, at tillid, kvalitet og nærhed er fundamentet for langvarige partnerskaber. Hos TopSupplies får du en professionel partner, der arbejder for at understøtte din virksomhed og skabe værdi, og dette gælder både i dag og på lang sigt.

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hej Ivana,

Tusind tak for de fine ord – vi elsker glade kunder og gør os umage for at det lykkedes hver gang. Vi glæder os til flere samarbejder 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og fin kundeservice

God kundeservice, hurtig kommunikation og fin kvalitet

30. März 2023

Hej,

Mange tak for anmeldelsen.
Vi værdsætter din feedback meget! Det er dejligt at kunne hjælpe med et godt produkt og en god service – vi glæder os til at hjælpe dig igen. 😊

Rigtig god påske...

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

super søde og kompetente…

super søde og kompetente samarbejdspartner....
og så er de rigtig hurtige

28. März 2023

Hej Birgit,
Tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde os på Trustpilot. Vi er glade for at høre, at din oplevelse var god og med hurtig levering. Vi håber på at kunne hilse på dig. 😊

Med venlig hilsen,
Sarah, TopSupplies.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt produkt og god kundeservice

Har bestilt 500 termokrus med gravering af logo. God hjælp fra Signe og Sarah, så vi endte med et super flot resultat.

12. März 2023

Hej Lone,

Tusind tak for de fine ord, dem sætter vi stor pris på – Vi gør os umage for at det lykkedes, og er derfor super glade for I kunne lide termokrusene. Vi håber det bliver til flere gode samarbejder fremover 😊

Ha en skøn påske 😊

Amazing customer service

I have ordered some branded sleeping masks from Topsupplies. The product came quite fast and the quality of the product is great.

I would like to give a shutout for the customer service. They are super nice, and helpful. I also received a thank you note and some candy from them after our purchase which was a great surprise.

14. März 2023

Antwort von TopSupplies ApS

Hi Anna, thank you very much for your nice review. 😊

We do our very best to have happy customers, so it's great to hear that you are one of them. We are happy to hear that everything was of good quality and with good customer service.

Have a wonderful weekend and hope we can help you again soon 😊

Best regards from Sarah/TopSupplies....

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Antwort von TopSupplies ApS

Hej Thomas, tusind tak for din fine anmeldelse.😊

Vi gør vores allerbedste for at have glade kunder, så det er dejligt at høre, at du er en af dem.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig kompetent og ikke mindst venlig…

Hurtig kompetent og ikke mindst venlig vejledning hen mod det rette produkt.
Efter korrektur af logotryk og bekræftelse af ordren, var det bare at vente. Ventetiden blev kort, lidt over en uge after stod varerne leveret på paller.
“Vi samler på glade kunder” jeg er en af dem. De varmeste anbefalinger til topsupplies

Vinterbybadet Skanderborg.

8. März 2023

Hej Bent,
Tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde os på Trustpilot. Vi er glade for at høre, at håndklæderne var i god kvalitet og med hurtig levering samt at du fik serviceminded betjening.
Vi håber på at kunne hilse på dig igen som kunde en gang i fremtiden, hvis du igen skulle få behov for tryksager.

Med venlig hilsen,
Sarah, TopSupplies

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og hurtig tilbagemelding…

Super service og hurtig tilbagemelding med korrektur

19. Februar 2023

Hej,

Tusind tak for de fine ord – vi elsker glade kunder og gør os derfor også umage for at det lykkedes. Vi glæder os til flere samarbejder 😊

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Levering

Produktet var fint og efter aftale - levering blev ikke overholdt.

25. Januar 2023

Hej Troels,
Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os på Trustpilot. Vi er glade for at høre, at produktet var som aftalt. Vi beklager meget at vi ikke kunne nå din deadline, men vi holdte de 1-2 uger som vi normalt har og også oplyser på hjemmesiden. Endnu engang beklager vi meget...

Vi håber på at kunne hilse på dig igen som kunde en gang i fremtiden, hvis du igen skulle få behov for reklameartikler. 😊

Med venlig hilsen Sarah, TopSupplies

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En sikker handel hos TopSupplies!

God kvalitet til prisen og levering til tiden!

25. Januar 2023

Antwort von TopSupplies ApS

Hej Hanne, tusind tak for din fine anmeldelse – det varmer meget.

Vi gør vores allerbedste for at have glade kunder, så det er godt at høre, at du er en af dem.

En SUPER kundeoplevelse

Jeg har haft den store glæde af at samarbejde med TopSupplies i forbindelse med nogle reklameartikler vi havde brug for. En super service med yderst velkvalificeret medarbejdere. Rigtig god sparring og rådgivning for at finde de rigtige produkter. Hurtig responstid og virkelig god value for money.
Jeg kan kun give min varmeste anbefaling af TopSupplies

14. Januar 2023

Hej Ulrik,

Tusind tak for de fine ord – vi elsker glade kunder og gør os derfor umage for at det lykkedes. Det er dejligt at kunne hjælpe med et godt produkt og en god service. Vi glæder os til mere samarbejde fremover 😊

Ha en dejlig dag 😊

Rygsæk

Hurtig levering, super service

10. Januar 2023

Hej Birthe,

Tusind tak fordi du brugte tid på din anmeldelse. Vi gør vores ypperste for netop god service og hurtig levering - så det er virkelig dejligt at det lykkes.

Vi glæder os som altid til at betjene dig igen 😊

Ha en god dag.... De bedste hilsner fra Sarah/TopSupplies

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt igennem fantastisk kundeservice!

TopSupplies leverer et bredt udvalg af gode produkter og har en helt igennem fantastisk kundeservice - både ved besøg i deres showroom og ved efterfølgende korrespondance og bestilling har servicen været helt i top!
Vi har været meget glade for vores oplevelse og kommer uden tvivl til at benytte TopSupplies hver gang vi skal bestille reklameprodukter.

23. Oktober 2022

Hej Sacha,
Tusind tak fordi du brugte tid på din fine anmeldelse. Vi gør vores ypperste for netop service, hurtig kontakt og at det skal være nemt at handle her.

Vi glæder os meget til at kunne hjælpe dig igen 😊

Ha en skøn dag.... De bedste hilsner fra pigerne hos TopSupplies

Nemt og enkelt.

Nemt og enkelt.
Leveringstiden overholdt

14. Dezember 2022

Hej Dennis,

Tusind tak for de fine ord – vi elsker glade kunder og gør os umage for at det lykkedes. Vi glæder os til mere samarbejde fremover 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik mine ting til tiden som aftalt

Jeg fik mine ting til tiden som aftalt. Servicen har været perfekt, fra start til slut.

12. Dezember 2022

Antwort von TopSupplies ApS

Hej Lars, tusind tak for din fine anmeldelse – det varmer.

Altid søde og ansvarsfulde

Altid søde og ansvarsfulde. Leverer til tiden og i aftalt kvalitet.

20. November 2022

Antwort von TopSupplies ApS

Hej Rasmus, tusind tak for din fine anmeldelse – det varmer.

Ha en skøn dag og håber vi snart kan hjælpe dig igen 😊

De bedste hilsner fra Sarah/Topsupplies....

Fint oplevelse :)

Fint oplevelse :) God kommunikation gennem hele processen.

1. Dezember 2022

Hej Flemming,

Mange tak for anmeldelsen. Vi værdsætter din feedback meget! 😊

Rigtig god dag... Hilsner fra Sarah/Topsupplies

Super nemt

Super nemt, og god service hele vejen igennem 😊

18. November 2022

Antwort von TopSupplies ApS

Hej Johannes, tusind tak for din fine anmeldelse – det varmer.

Ha en skøn dag og håber vi snart kan hjælpe dig igen 😊

De bedste hilsner fra Sarah/Topsupplies....

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr