topnotch-shop.nl Bewertungen 162

TrustScore 4 von 5

4,0

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik had een gesigneerde elpee besteld en kreeg een ongesigneerde aan. Het duurde wel even voor ik reactie kreeg op mijn melding hiervan (3 maanden) maar ze stuurden een gesigneerd exemplaar na waar mij... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Artikel is vlot geleverd en naar tevredenheid, maar wel irritant veel mail over of ik aan wil geven hoe fantastische de bestelling en bezorging ervan is, nota bene al voordat deze überhaupt geleverd w... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

I received the packages the day before it was expected to arrive. The cover had a small crack so they issued a returnlabel and I ordered a replacement which was intact. Great contact and service throu... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De gelimiteerde editie van 2014 forest hills drive van J.Cole besteld. Binnen 24 uur bezorgd, netjes en proffesioneel ingepakt. Top Notch!

1. Musikgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Top Notch Shop is de officiële winkel van de labels Top Notch en Noah's Ark. Hier verkopen we exclusieve lp's, cd's en merchandise van de Top Notch en Noah's Ark artiesten. Aangevuld met een breed assortiment aan internationale hiphop producten. Voor exclusief vinyl, een snellere levering en goede service kijk je op topnotch-shop.nl.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

162 Bewertungen

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 45 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bad delivery, left outside on the rain

Package not deliverd at neighbours as said. But left outside in the rain.

18. Mai 2026

Antwort von topnotch-shop.nl

Hi Marciano, We’re sorry to hear this. The package should not have been left outside in the rain, and we understand your frustration. Thank you for your feedback. We have sent you an e-mail with a solution.

Helemaal top.

Helemaal top.
Goede communicatie.
Snel geleverd.
Goede verpakking. (Vinyl)

28. April 2026

Antwort von topnotch-shop.nl

Dag Pieter, goed om te horen. Bedankt voor de review!!

Lp Gekocht

Lp gekocht, werd super goed op de hoogte gehouden en goed levering!

12. März 2026

Antwort von topnotch-shop.nl

Dag Denise, Bedankt voor het compliment. We waarden je woorden. Fijn weekend :)

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Verzending duurde lang voor de rest…

Verzending duurde lang voor de rest prima

12. März 2026

Antwort von topnotch-shop.nl

Hey Gijs, Bedankt om dit te melden. We zorgen er altijd voor dat alle bestellingen tijdig worden geleverd. Soms zijn er stakingen waar wij geen invloed op hebben. Ik ben blij dat je jouw order hebt ontvangen.
Fijn weekend!

Snelle levering. Goede muziek

2. Januar 2026

Antwort von topnotch-shop.nl

Hi Eggie, Fijn te horen dat de muziek van Typhoon en Fresku goed vind. We waarderen jouw review. Fijn weekend 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kapotte platen met korting aangeboden

Zoals andere reviews ook al aan geven, bieden ze met korting platen aan die uiteindelijk stuk zijn.
Zo ook bij mij. Mooie plaat gekocht voor 20 euro (10 euro) korting. Vervolgens bleek het stuk te zijn, mocht ik het terug gaan sturen. Om vervolgens 30 euro te moeten betalen voor een werkende plaat "omdat ze het niet konden omruilen".
Ik hoor het al, ze bieden korting om hun kapotte platen aan mensen te slijten. Deze partij dus nooit meer voor mij!

25. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Dag Stefan,

Wat jammer om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. Wij willen benadrukken dat afgeprijsde artikelen niet bewust defect worden verkocht. Helaas kan het uitzonderlijk voorkomen dat een product een fabricagefout bevat.

In dit geval was een omruiling helaas niet mogelijk. Daarom werd er gehandeld volgens onze huidige retourprocedure.

Voor verdere vragen of indien u wenst dat uw dossier opnieuw bekeken wordt, vragen wij vriendelijk om contact op te nemen via ons contactformulier zodat onze klantendienst u verder kan helpen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bedrijf met een klantenservice van…

Bedrijf met een klantenservice van likmevestje.
Twee lp platen besteld. Één had een ezelsoor in de verpakking.
Hiervoor wilde ik graag een andere zonder ezelsoor. Beide teruggestuurd ivm verzendkosten.
In de tussentijd hebben ze de prijzen omhoog gedaan en komen ze niet tegemoet met de oude prijs.
Ik bestel hier niet meer.

12. November 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Dag Julian,

We hebben je vorige review en deze review goed doorgenomen.
Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent over uw ervaring. We begrijpen dat het frustrerend is om een beschadigd artikel te ontvangen.

Omdat de artikelen werden teruggestuurd en de prijs ondertussen gewijzigd was, werd er gehandeld volgens de op dat moment geldende verkoopprijzen en procedures. Wij begrijpen dat dit teleurstellend kan aanvoelen.

Uw feedback nemen wij zeker mee, aangezien klanttevredenheid voor ons belangrijk is. Mocht u toch nog vragen hebben dan kan u steeds contact opnemen via ons contactformulier.

I've only received 2 of the 3 albums

I've only received 2 of the 3 albums. No form of contact possible, no response on my mails.

1. Dezember 2025

Hi,

We’re sorry to hear about your experience. We understand how frustrating it is to receive an incomplete order and not get a response as quickly as expected.

Please note that response times may occasionally be longer during busy periods. We kindly ask you to contact us again through our contact form with your order details so our customer service team can investigate the missing album and assist you further.

Fast delivery

Fast delivery, great music!

1. Dezember 2025

Antwort von topnotch-shop.nl

Hi, Thank you for your review, we appriciate your words :)

Great service

I received the packages the day before it was expected to arrive. The cover had a small crack so they issued a returnlabel and I ordered a replacement which was intact. Great contact and service through email.

31. Oktober 2025

Antwort von topnotch-shop.nl

Hi Annelore, Sorry to hear your packge was arrived damaged, I am happy we could help you with our service.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr