Toplady.se Bewertungen 332

TrustScore 3 von 5

3,2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställde en klänning , var inte alls som på bilden, försökte samma dag att komma åt mitt konto för retur. Funkade inte, har mejlat hur många gånger som helst. Och nu har snart 2 veckor gått som ma... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Passade perfekt, bra kvalitet förutom själva strumpebanden som var i plast och tyvärr gick sönder. Frågade om de fanns lösa att köpa men det gjorde de inte. De svarade snabbt och det var inget snack... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fantastiskt dåligt kundservice. Har försökt nå dem i närmare 4 dagar utan något svar. De skriver på hemsidan och på leveransen att det är en garanti att paketet ska levereras före halloween, därför så... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkel och smidig hemsida, kunde hitta alla mina frågor där. Snabb leverans som var väldigt smidig. Returerade en korsett då den var alldeles för stor, och returen gick som smör. Hoppas verkligen bara... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Dessousgeschäft
  2. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Gör som en av våra 18 000 kunder i Sverige och köp en korsett! Vi erbjuder hundratals olika Korsetter, Waist trainer och Raffset. Sveriges största utbud online! https://toplady.se/

3,2

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Leveransen var snabb så det var helt…

Leveransen var snabb så det var helt ok. Däremot så blev jag ganska så irriterad av att det inte skickades med en returfraktsedel i paketet! Antingen får man ladda ner det i mobilen och sen skriva ut det själv ( inte alla som har tillgång till skrivare) Eller så ska man kontakta kundtjänst för att dom genast ska skicka returfraktsedeln till mej?! Och då har jag 2 veckors ångerrätt, för min del blir det nog på håret som paketet hinner returneras innan med tanke på att jag har postbox ( tar någon dag längre innan jag får paketen) och nu ska jag behöva vänta på min returfraktsedel oxå innan jag kan returnera mitt paket. Mycket dåligt!

10. Dezember 2019

Hej Sabina!

Tack för din feedback. Härligt att leveransen var snabb!

Retursedeln laddar du mycket riktigt ner från vår site https://toplady.se/retur/ den kommer direkt till din mail. Vi kan givetvis också posta dig en fysisk retursedel, det tar en dag eller två om du heller vill det. Om du inte vill använda vår retursedel så går det också bra med vanliga frimärken eller det fraktsätt som passar dig bäst.

Vi har öppet köp fram till februari så du behöver inte känna oro för din returtid. Jag skulle säga att vi är mycket tillmötesgående när det gäller returtider generellt till våra kunder.

Om det är någonting som vi kan göra för att hjälpa till eller underlätta för dig så kontakta mig gärna på salome@toplady.se eller vår kundservice på kundservice@toplady.se

Hoppas att allt går bra och att det löser sig på bästa sätt. Varmt välkommen tillbaka Sabina!

Mycket bra fungerande app

Mycket bra fungerande app, lätt att välja, snabb leverans.

8. Dezember 2019

Hej Anna!

Tusen tack till dig för ditt fina omdöme! Varmt välkommen tillbaka nästa gång :)

bra butik

bra butik,bra upplevelser med dom

8. Dezember 2019

Hej Hendrietta!

Stort tack för dina 5-stjärnor! Vad kul att höra att din upplevelse från oss var bra, härligt!

Varmt välkommen tillbaka :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den svarta glitter klänningen är…

Den svarta glitter klänningen är underbar,väldigt snabb leverans också.Är 100% nöjd med TopLady
Jenny Joensuu

7. Dezember 2019

Hej Jenny!

Stort tack för dina 5-stjärnor! Kul att glitterklänningen var bra :)

Hoppas du blir 100% nöjd nästa gång också, vi skall jobba för det!

👍🏻

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻⛄️⛄️⛄️

6. Dezember 2019

Hej Anne!

Vi tackar för dina 5-stjärnor och tolkar dina fina bilder som att du är nöjd med oss :)

Hoppas så även nästa gång, varmt välkommen tillbaka!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jag vet inte men färgerna på bilderna…

Jag vet inte men färgerna på bilderna stämde inte riktigt överrens med varorna jag fick hem. Annars är jag nöjd med med mina varor och snabb leverans.

5. Dezember 2019

Hej Vera!

Tack för ditt betyg och feedback. Hör gärna av dig till oss så att vi kan justera ev. färgskala. För oss är det superviktigt att produkterna ser ut precis som produkterna. Vi finns på kundservice@toplady.se och 031-98 90 91. Även om det bara skiljer sig lite så är det viktigt för oss.

Stort tack och varmt välkommen tillbaka Vera!

Grymt bra!

Grymt bra! Finns inget att klaga på!

5. Dezember 2019

Hej Julia!

Härligt att höra! Varmt välkommen nästa gång! :)

Mycket dålig kvalitet

4. Dezember 2019

Hej Mona!

Tack för din feedback. Jag ber om ursäkt för att du fick en dålig upplevelse av oss. Produkten du köpte är av mycket hög kvalitet, en märkesprodukt från Frankrike. Dock ser jag i ditt kundtjänstärende att den var skadad på något sätt, en reklamation, vilket jag vill be om ursäkt för. Då du inte ville ha en ny av oss så har du ändå blivit återbetald 100%. Hoppas det blev bra? Annars är du varmt välkommen att kontakta oss igen så löser vi en ny till dig så klart.

Ledsen för det inträffade, återigen, tack för din feedback och varmt välkommen tillbaka!

Nicklas
nicklas@toplady.se

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kläder i bra kvalitet som var i den…

Kläder i bra kvalitet som var i den storleken som angavs. Jag är nöjd!

1. Dezember 2019

Hej Sofie!

Tack för alla 5 stjärnorna som vi fick, och för att du är så nöjd med kvalitet och storlek, superkul!

Varmt välkommen tillbaka till oss!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans, bra storlek.

1. Dezember 2019

Hej Jenny!

Tack för 5 stjärnor! Snabba leveranser och bra storlekar är viktig så kul att höra :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snabb leverans! Bra vara!

30. November 2019

Hej Sonja!

Tack för ditt omdöme! Snabba leveranser och bra kvalitet satsar vi hårt på. Var det någonting som vi kunde förbättra/förändra på något sätt? Hör gärna av dig i så fall. Vi finns på kundservice@toplady.se och 031-98 90 91.

Varmt välkommen tillbaka nästa gång!

Det var perfekt

26. November 2019

Härligt!

Det tackar vi för. Varmt välkommen tillbaka! :)

Allt funkade bra!

Kommer handla igen

20. November 2019

Hej Man till glad fru!

Tack för alla dina 5 stjärnor! Så härligt att höra, det glädjer oss :)

Ni är varmt välkomna tillbaka nästa gång!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vårl snygg och sexig korsett min man…

Vårl snygg och sexig korsett min man älskade den, bra service vid frågor

20. November 2019

Hej Rose-Marie!

Tusen tack för dessa fina ord, det värmer verkligen! Jättekul att du är så nöjd. Jag vill bara fråga om det finns någonting annat vi kan göra för dig? Var det någonting som drog ner betyget till en 2:a som vi kan åtgärda på något sätt? Hör gärna av dig till mig på nicklas@toplady.se eller till vår kundtjänst på kundservice@toplady.se eller om du vill ringa oss på 031-98 90 91 så hjälper vi till!

Oavsett så önskar jag dig varmt, varmt välkommen tillbaka! (Blackweek börjar på söndag...)

Nicklas

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans och god service vid…

Snabb leverans och god service vid retur.

19. November 2019

Hej Eva!

Tack för dina 5-stjärnor! Kul att höra att du gillade vår service vid retur :)

Varmt välkommen tillbaka till oss Eva!

Helt okey👏

Helt okey, kanske jag förväntade mig kraftigare tyg.

18. November 2019

Hej Marina!

Tack för ditt positiva betyg, det uppskattas! :)

Om det är så att någonting inte känns helt rätt så kontakta kundservice@toplady.se eller 031-98 90 91 så hjälper dem gärna till om det är något som vi kan förbättra eller göra för dig.

Varmt välkommen tillbaka Marina!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

17. November 2019

Hej PO!

Härligt att det var snabb leverans. Det tackar vi för!

Hoppas allt var bra också? Om det är någonting du funderar på så hjälper vi dig gärna på kundservice@toplady.se eller 031-98 90 91

TopLady

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr