Toplady.se Bewertungen 333

TrustScore 3 von 5

3,0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Köpte waisttrainer, efter några veckor börjar hyskorna bli lösa , en månad senare börjar formstavarna i den lossna, väldigt dålig kvalitet och på deras hemsida får man inte lämna negativa recensioner... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Passade perfekt, bra kvalitet förutom själva strumpebanden som var i plast och tyvärr gick sönder. Frågade om de fanns lösa att köpa men det gjorde de inte. De svarade snabbt och det var inget snack... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fantastiskt dåligt kundservice. Har försökt nå dem i närmare 4 dagar utan något svar. De skriver på hemsidan och på leveransen att det är en garanti att paketet ska levereras före halloween, därför så... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkel och smidig hemsida, kunde hitta alla mina frågor där. Snabb leverans som var väldigt smidig. Returerade en korsett då den var alldeles för stor, och returen gick som smör. Hoppas verkligen bara... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Dessousgeschäft
  2. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Gör som en av våra 18 000 kunder i Sverige och köp en korsett! Vi erbjuder hundratals olika Korsetter, Waist trainer och Raffset. Sveriges största utbud online! https://toplady.se/

3,0

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Innan ni handlar på Top lady

Innan ni handlar på Top lady, kolla de billiga ställena som Temu och Shein först. Köpte trosor med vaddering för 299 kr på Top lady, hittade samma (kinesiska) vara på Temu för 72 kr. Jag fattar att företag vill göra vinst men det här är bara lurendrejeri. På Top ladys hemsida står att varorna kommer från England och Frankrike, men på lappen i trosorna står det "Madia in China". Ni får dra era egna slutsatser.

20. Februar 2024

Hej Pernilla!

Vad tråkigt att du känner så :(

Skulle du kunna skicka oss ditt ordernummer så att vi kan se vad du har köpt?

Hoppas verkligen inte att du känner dig lurad till att köpa av oss på något sätt? Det finns ju en uppsjö av butiker att välja mellan och du är helt fri till att välja vem du vill!

Sedan blir vi ju så klart glada över att du har valt att handla av ett Svenskt företag istället för av ett Kinesiskt företag med allt vad det innebär. Så tack!

Hör gärna av dig så kan vi säkert hjälpa dig på något sätt :)

031-98 90 91

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Om ni märker så de flesta varor finns…

Om ni märker så de flesta varor finns på sidan shein toplady säljer en korsett för ca 400kr medans den finns på shein för ca 100kr rekomenderar att kolla shein innan ni handla här. Har köpt varor från både sidorna för att se om de verkligen är samma varor vilket det är! Vill man ha biligare köp på shien.

31. Januar 2024

Hej Adiela!

Tack för att du hör av dig!

Jag kan tyvärr inte svara på hur utländska företag prissätter deras produkter, men jag skulle gissa att de har extremt låga inköpspriser då de säljer globalt, i enorma volymer. Därutöver slipper de betala både tull och importmoms som ofta läggs direkt på slutkonsumenten istället, i efterhand. Deras verksamhet är också av allt att döma även sanktionerad från staten, av politiska skäl.

Vi har också kostnader i form av kundservice, lagerhållning, spårbara leveranser, expressleveranser 1 dag, garantier, öppetköp, returer, gratis faktura 30 dagar, personal med avtalsenliga löner/pensioner, försäkringar osv. Därutöver tillkommer svenska moms och skatt mf. Det är alltså en helt annan affärsmodell än utländska exportföretag. Om du summerar detta så får du säker svar på din fråga.

Kul att du handlat av oss i a f, det uppskattas :)

Varmt välkommen åter!

Med Vänliga Hälsningar / Best Regards

Nicklas Falk @ toplady.se
Dir. +46 737 430 800
Vxl. +46 31 98 90 91

Topp service!!

Topp service!!
Kundbemötandet via kundservice var långt över förväntan. Otroligt snabb leverans och topp kvalitet på produkten. Jag kommer definitivt beställa här igen!

31. August 2023

Antwort von Toplady.se

Hej Rebecca! Tusen tack för ditt fina omdöme :)

Jättesnällt av dig att kommentera här :)

Du är varmt välkommen tillbaka till oss igen!

Besviken

Besviken. Beställde ett par shaping trosor i storlek EU 36-38. Fick hem paketet med storlek L. Mailar företaget som uppger att det är rätt storlek jag har fått och hon tycker jag ska vara nöjd med produkten. När motsvarar en L = EU storlek 36-38. Tråkigt då jag tyckte underkläderna såg bra ut… 250kr bortkastat.

25. August 2023

Hej Charlotte!

Detta skall vi fixa till, låter som att vi har skickat fel storlek. Det låter inte likt vår kundservice heller så någonting har hänt här. Vad har du för ordernummer? Vilken produkt gäller det?

250 kr skall inte vara bortkastat, det är klart vi hjälper dig om det uppstår fel.

nicklas@toplady.se
Dir. 0737-430 800
Kontor: 031-98 90 91

Förvånad?

Att man inte har "Skyddsplast/trosskydd" i sina underdelar ger mig inte möjlighet att byta min produkt som inte motsvarar förväntningarna enligt text.
De flesta kedjorna har en bytespolicy även gällande underkläder.
Nej , tyvärr så rekomenderar jag inte att handla här då du ska vara 100% säker på vad du uppger och det ändå inte stämmer.
Många produkter finns inte ens på en modell så du kan se.
Nej.
Nu kommer ett "autosvar" från kundservice med ursäkter.

19. Juli 2023

Hej LizaP,

- Trosor har ingen returrätt, det stämmer.
- Trosor räknas som intimprodukter, osäker på vilka kedjor som det skulle vara som tillåter retur på det?
- Om någon är osäker så är det bara att kontakta någon av oss här: https://toplady.se/our-story/
- De flesta modellerna finns på modell, här är ett urval på några hundra kunder: https://toplady.se/community/
- Vi har inga autosvar, alla mail besvaras av någon av oss som jobbar här.

Om du är en köpande kund hos oss så får du gärna skicka mig ditt ordernummer så fixar vi lätt till det här utan problem.

Vänligen
+46737430800
nicklas@toplady.se

Bra service

Snabb leverans, bra service, bra återkoppling vid frågor.
Jätte nöjd.bra,kvalitet

8. Juli 2023

Antwort von Toplady.se

Hej Natalia! Tusen tack för dina 5 stjärnor :) Det var jättesnällt av dig och vi uppskattar det verkligen, du är bäst!

Varmt välkommen tillbaka till TopLady :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Worst online shopping experience

I returned 2 waists support belts in original packages. They charge me for 30% damage fee. Also ask to pay 150 kr delivery fee. Worst online shopping experience ever! I wish I can give them minus points

Hi, customer service reached me out and helped me to solved issues finally.

13. April 2023

Antwort von Toplady.se

Hej YY! Kan du höra av dig till oss med ditt ordernummer så hjälper jag dig. Vår returavgift är 99 kr (inte 150 kr)

Prisavdrag sker endast om en retur inte uppfyller returvillkoren som finns här: https://toplady.se/returns/

Jag misstänker att så är fallet, men som sagt hör av dig till oss så fixar vi till detta. Tack!

___

Hi YY! Please contact us with your order number and I will help you. Our return fee is 99 SEK (not 150 SEK).

Price deductions are only made if a return does not meet the return conditions found here: https://toplady.se/returns/

I suspect that this is the case, but as I said, contact us and we will fix this. Thank you very much!

Best Regards

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Falsk markedsføring

Jeg købte en et produkt der bliver beskrevet som Silke
Der står Silkemorgenkåbe
de skriver så Silke/Satin
men det er 100% Polyester så ren plastik
Er virkelig skuffet

Varenummer (SKU): DK Dressing-gown Marion Black
Kategorier: Nattøj, Morgenkåber, Morgenkåbe silke / satin

11. Januar 2023

Hej Kenneth!

Det står klart och tydligt i beskrivingen att det är en silkesimitation. Se länk här:

Vad har du fått 100% Polyester ifrån? (den innehåller 3% polyester)

___

Materiale: 97% Polyester og 3% Elastan.
Stof: Silkeimitation
Farve: Sort
Mærke: Dkaren

___

Sedan gäller ditt köp vårt danska företag, inte vårt svenska. Din review ligger alltså i fel land om du vill rätta till det?

Vi har försökt att kontakta dig utan svar men om du önskar hjälp så hör gärna av dig så fixar vi till ev. missförstånd för dig. Inga problem!

Men kanske har allts löst sig?

Nöjd kund 😍

Super snabb leverans och kläderna var i topp kvalitet. Så nöjd 😍

12. November 2022

Hej Amanda!

Tack snälla, vilken fin kommentar :) varmt välkommen till TopLady!

Julia @toplady.se

Jag är otroligt nöjd

Jag är otroligt nöjd! Beställde på söndagkväll och varorna fanns att hämta på tisdag morgon, förstår inte hur det kunde gå så snabbt. Alla varor i samma paket och allt passade perfekt trots att detta var första gången jag gjorde en beställning. Katarina

13. September 2022

Antwort von Toplady.se

Hej Katarina! Tusen tack för ditt fina omdöme, jättesnällt! Det stämmer som du skriver, alla varor kommer alltid i samma paket eftersom att vi har ett eget lager med egen personal utan mellanhänder, precis som det skall va!

Kul att du hittade TopLady Katrina :)

Nicklas Falk @toplady.se

Oppdatering!

Oppdatering!! Jeg vil trekke tilbake den anmeldelsen jeg gjorde 5 september her på TopLady. Alt ordnet seg da hyggelige Nicklas ringte og sa at de hadde ordnet opp alt og faktura er nå slettet. Denne hendelsen var faktisk Bring Norge sin feil siden de ikke opplyste om toll til Sverige og min retur ble liggende i Tollen i Sverige. Tusen takk for at dere ordnet opp - jeg vil bestille mer fra dette nettstedet om jeg finner noe jeg trenger :) Tommel opp!

9. September 2022

Antwort von Toplady.se

Hej Tove! Tusen tack för ditt fina omdöme :) Du är jättevarmt välkommen till oss igen! Bara kul att få hjälpa till!

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Frekk og lite hyggelig. De ønsker egentlig ikke at du skal returnere varer og har gjort dette meget vanskelig! Nb!!! Bruker du deres reurblanketer koster det deg 149 kr. Vil jeg handle her igjen - NEI! Vil jeg anbefale deg å handle her? - Nope!!!

29. Juli 2022

Hej Natacha!

Från NORGE är det dyrare än Sverige eftersom att vi behöver betala tull och tullavgifter, därav priset. DOCK är ju detta helt frivilligt! Du kan ju skicka med eget porto om du vill?

I Sverige är returen billigare och är även den helt frivillig. Eget porto fungerar toppen!

Nu har nu vi slutat med egna returetiketter i Norge så det är fritt fram att returnera som man själv önskar med eget porto och slipper därav betala 149 nok. för sin retur.

Tack för din feedback!

Bästa tänkbara butik

Bästa tänkbara butik! Hög kvalitet på produkterna, snabba leveranser och enkla returer. Dessutom supertrevlig och personlig service vid eventuella frågor.
Jag rekommenderar varmt att handla här :D

28. Juli 2022

Hej Ida!

Vad kul att höra! Tusen tack för detta :) Du är 100% varmt välkommen åter till oss, du vet vart vi finns :)

TAAACK!

www.toplady.se

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice! Krever betaling for korsetter dem bekrefter å ha fått i retur og beskylder kunder for å ha brukt korsetter som kun er prøvd på!

Det at dem idet heletatt kan påstå at klær er brukt er så indirekte frekt når dem faktisk ikke er det. Men ser jo ut ifra anmeldelser her at jeg ikke er den eneste som blir behandlet dårlig.

Legger til at jeg har sendt dere flere mailer på at jeg ønsker bilder av korsettene. Men jeg får aldri noe svar ifra dere!

Oppdatering på anmeldelse. Festlig at dem først gidder å svare meg på mail etter jeg redigerte denne med å informere at dem ikke svarer på kundeservice.
Korsetten hadde litt hundehår på seg og støv. Dette var grunnlaget dems for at jeg hadde brukt den. Skjønner jeg tydeligvis dret meg ut når jeg mistet korsetten på gulvet under prøving. Nok en gang dårlig kundeservice.

Jeg ser også på bildet dem har sendt meg at vedsiden av korsetten ligger det en klesrulle for å fjerne hår ifra klær. Så regner med dem har til vane å fjerne hårene (i dette tilfellet hundehår) for så å selge korsetten jeg har måttet betale for vidre til en ny kunde. Svindel kaller jeg det.

28. März 2022

Hej Tina og Stian!

Bilderna är skickade, kolla gärna så att de kom fram.

Hör gärna av dig till mig så ser vi till att lösa detta.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pakken er væk og ingen hjælp!

Har bestil et smukt korset til mit bryllup. Min veninde, Dorte, og jeg har ikke modtaget det! Det er TopLady`s ansvar at spore pakken, da den er blevet væk! I henhold til gældende forsendelsesregler i både Danmark og Sverige. Vi har fået at vide, at vi selv skal finde pakken! Tak for hjælpen!
Og nu svares der ikke længere på vores henvendelser.
Så penge er tabt og fortsat ingen korset.
Det var så den oplevelse….

21. Februar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De tar pakken i retur når den aldri…

De tar pakken i retur når den aldri ankom mottakerlandet. Det gir ikke mening. Dette ble bestilt den 08.02. Sier bare at de kan sende den tilbake når den kommer til lageret deres igjen. Dette var en valentinsgave og den kommer ikke uka valentinsdagen er en gang.
Ekstremt dårlig.
Ringte meg i dag og fikk ordnet slik at pakken(e) kommer. Bra kundeservice!

17. Februar 2022

Magiskt

Om jag är djupt imponerad av den snabba leveransen så är det inget emot hur nöjd jag är med produkterna. Fantastisk kvalitet och extremt snygga!

15. Dezember 2021

Antwort von Toplady.se

Hej Emma! Tusen tusen tack för detta otroligt fina omdöme! Så himla kul att se detta, jättesnällt!

Hoppas att du kommer tillbaka till oss igen framöver, du är såå välkommen!

Vänligen Salome @toplady.se
www.toplady.se

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super bra kvalitet på produkterna

Super bra kvalitet på produkterna. Bra kundservice. Kan rekommendera starkt!!

25. November 2021

Heej!

Tusen tack för detta och för din fina rekommendation, igen! :)

Du är varmt välkommen tillbaka så klart!

Salome @toplady.se

Top bemötande från TopLady

Som en person som själv arbetat inom kundservice så tycker jag att det viktigaste med ett företag är bemötandet. På TopLady har jag fått Top bemötande och jag vet vart jag kommer fortsätta handla mina mera intima kläder.

23. November 2021

Hej Rebecca!

Extra kul att se att du varit i "branschen" :) Tusen tack för ditt fina omdöme/betyg och alla 5 stjärnor! Jag hälsar Nicklas detta som jag förstod att du pratat med. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på TopLady så klart Rebecca!

Salome @toplady.se

Toppen butik

Toppen butik! Bästa kundbemötandet jag varit med om! Åkte till deras lager i mölnlycke då jag trodde att de hade en butik där. Det visade sig dock att det endast var ett lager. De var snälla att ta in mig ändå för att prova korsetterna (detta var anledningen till att jag inte beställde via nätet). Jag köpte den där på plats vilket var helt fantastiskt! Korsetterna är av hög kvalite och mycket prisvärda. Supernöjd kund!

11. Oktober 2021

Antwort von Toplady.se

Wow! Vilket fantastiskt och hjärtligt betyg vi fick av dig, det var bara kul att hjälpa till. Stort tack till dig också, du är välkommen in igen så klart! STOOORT TACK! :)

Salome & Nicklas

TopLady Sweden AB
Rådastocksvägen 1
435 44 Mölnlycke
031-98 90 91

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr