Stay away
Terrible quality, they sell the same stuff as Shein and Temu. Customer service is practically non-existent. Stay away!
En saanut kuljetusyhtiöltä saapumisilmoitusta ja paketti lähetettiin takaisin. Olin yhteydessä topladyyn, kun sain tietää, että olenkin 30€ velkaa heille noutamattomasta paketista. Kuljetusyhtiön mukaan kulut kuuluu lähettäjälle. Asiakaspalvelun vastaukset kuulostavat lähinnä vittuilulta ja vastauksia tulee kerran viikossa. He lähettivät tuotteen uudestaan antaen ymmärtää, että se on ilmainen hyvityksenä ja tein selväksi, etten halua maksaa enää mitään heille. Laittoivat perään laskun tuotteesta ja 10€ postikulut. Laskua eivät suostu mitätöimään eikä selitä miksi johdattivat harhaan. Palautus maksaisi 15€. En tilaa toiste enkä suosittele kenellekkään.
Keinonahkaisessa korsetissa järkyttävä kalamainen muovin haju joka ei ole lähtenyt edes tuuletuksella. Made in China eli todennäköisesti jotain Temu/Shein kemikaaleilla kyllästettyä paskaa. Korsetti muuten ihan ok päällä mikä sinänsä harmi. Hajun takia ei voi käyttää!!
Alusasuja ei voi lähtökohtaisesti palauttaa. Jos jotain voi palauttaa, joudut maksamaan 14,90 palautuskuluja. Jos haluat vaihtaa isompaan, maksat ensin palautuskulut ja sen jälkeen uudet postikulut. Tuotteiden mittataulukko ei pidä paikkaansa. Otin yhtä kokoa isomman koon ja se oli aivan liian pieni. Mittojen mukaan minun olisi siis pitänyt mahtua pienempään kokoon.
Älkää ostako korsetteja/waist trainereitä täältä jos haluatte niiden luovan yhtään muotoja. Topladyn korsetit on todella muodottomia ja tasapaksuja, jolloin ne eivät kiristä vyötäröä ollenkaan.
Finnish returning costs are high 10€. Some of the clothes were smaller than typically that size, so was quite negative suprice. But just a reminder that best to stay with companies having free return.