TOP El-Teknik ApS - Elektriker København Bewertungen 18

TrustScore 3 von 5

2,9

1. Elektriker
  2. Elektroinstallationsdienst

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vi sætter en stor ære i et godt stykke håndværk. Som el installatør udfører TOP El-Teknik alle typer af elinstallationer både i og uden for private hjem.

2,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Dårlig service og behandling

Vi havde besøg af Top El-teknik ad to omgange, selvom det kun burde have været ét enkelt besøg.

Vores lampeudtag virkede ikke i stuen, og vi mistænkte samtidig, at der skulle trækkes nye elkabler på grund af nogle knitrende lyde inde i væggen, hvilket tydede på en løs forbindelse. De sendte to medarbejdere – en lærling og en elektriker – som vurderede, at en udskiftning af lampeudtaget ville løse problemet. Vi havde fuld tillid til deres vurdering, da de er eksperter inden for deres fag.

De skiftede udtaget, men de knitrende lyde i væggen fortsatte. De understregede dog, at det ikke ville påvirke lampeudtaget, og forlod derefter hurtigt stedet. Der gik ikke mere end 30 minutter, før vores spisebordslampe begyndte at flimre, og problemet var tilbage.

Vi kontaktede dem igen, og efter et par dage kom de samme personer tilbage. Denne gang sagde de, at der skulle trækkes nye elkabler – præcis som vi havde foreslået fra starten. Det tog dem lang tid at udføre arbejdet, men det blev færdiggjort, og de forlod igen stedet hurtigt. Denne gang fungerede installationen dog, da de gik.

Det største problem opstod, da der gik over en måned, uden at vi modtog en regning. Vi modtog den først, efter at min partner selv kontaktede ejeren og spurgte, hvor den blev af. Vi tør ikke tænke på, hvor lang tid der ville være gået, hvis vi ikke selv havde taget fat i dem.

Vi konstaterede også hurtigt skader i lejligheden, som var opstået i forbindelse med arbejdet.

Den mest væsentlige skade er et stort hak i vores egetræsgulv, som formentlig er opstået, fordi en af elektrikerne har tabt en hammer. Da der er tale om et gammelt københavner-egetræsgulv, som er meget blødt, er skaden så dyb, at den ikke kan udbedres med en almindelig slibning. Det pågældende bræt vil sandsynligvis skulle udskiftes. Vi blev ikke informeret om skaden.

Derudover har vi opdaget hvide malingrester på gulvet, som stammer fra bunden af den stige, der blev brugt under arbejdet. Resterne kan ikke fjernes ved almindelig vask og vil formentlig kræve en let slibning for at kunne udbedres.

Da vi forelagde disse forhold for ejeren, var deres eneste svar, at “det er ikke noget, de erindrer er sket”.

Det betyder, at de ikke blot undlod at udføre arbejdet korrekt første gang, men også krævede to besøg for at løse en opgave, som burde være blevet udført ved første besøg – og som vi ovenikøbet skulle betale ekstra for.

Ejeren var på ingen måde villig til at give en prisnedsættelse efter dette forløb, og de kunne end ikke selv fremsende regningen.

Det er bestemt ikke et firma, vi vil anbefale i fremtiden.

28. Januar 2026
TOP El-Teknik ApS - Elektriker København-Logo

Antwort von TOP El-Teknik ApS - Elektriker København

Hej

Vi må desværre konstatere, at denne anmeldelse indeholder en række faktuelle fejl og ikke giver et retvisende billede af forløbet.

For det første har vi ikke haft nogen dialog med dig. Al kontakt, bestilling og efterfølgende korrespondance er udelukkende foregået med din partner.

Det fremgår tydeligt af den oprindelige henvendelse, at opgaven var: “Vi vil gerne have udskiftet et gammelt lampeudtag”, da det ikke virkede. Det var således den konkrete opgave, vi blev bestilt til at udføre.

Det blev samtidig skriftligt oplyst, at en udskiftning af lampeudtaget ikke nødvendigvis ville afhjælpe eventuelle øvrige fejl i installationen, og at sådanne forhold i givet fald ville skulle udbedres separat. Det er derfor ikke korrekt, at opgaven burde have været løst ved ét besøg.

Efter første besøg fungerede installationen som forventet. I kontaktede os efterfølgende igen med yderligere problemer, hvorefter vi ved andet besøg konstaterede fejl i de gamle stofledninger, som blev udbedret. Dette er helt normal fremgangsmåde ved fejlsøgning på ældre installationer.

Det fremgår desuden af jeres egen skriftlige henvendelse efter arbejdet, at I var “overordnet meget tilfredse med det udførte arbejde”, hvilket ikke stemmer overens med den fremstilling, der gives i anmeldelsen.

Vedrørende den påståede skade på gulvet blev denne først rejst 6 uger efter arbejdet var udført. Det må anses som en væsentlig tidsmæssig forsinkelse, og det fremgår desuden af jeres egen mail, at forholdet ikke kan dokumenteres. På den baggrund kan vi naturligvis ikke anerkende, at skaden skulle være opstået i forbindelse med vores arbejde.

Det bemærkes også, at forhold omkring malingrester ikke tidligere er blevet oplyst til os i den skriftlige dialog, men først fremgår i denne anmeldelse.

Vores montører kan ikke genkende, at der skulle være sket en skade under arbejdet, og vi har en fast procedure om altid at informere kunden, hvis noget beskadiges.

Samlet set finder vi derfor ikke, at anmeldelsen er retvisende eller baseret på et korrekt gengivet forløb.

Simon Bjørn Tøttrup
TOP El-Teknik ApS

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik udført fejlfinding og udbedring…

Jeg fik udført fejlfinding og udbedring på mit ventilationsanlæg af TOP Elteknik. Jeg valgte firmaet på baggrund af en anbefaling fra en anden, og det viste sig at være et rigtig godt valg. Allerede fra starten gjorde de det klart, at de havde travlt, men at de ville sørge for at komme forbi og få arbejdet udført – og det holdt de.

Kommunikationen var meget tilfredsstillende hele vejen igennem, og jeg følte mig godt informeret om forløbet. Det var også en positiv oplevelse, at firmaet efter et par måneder selv tog kontakt for at høre, om alt stadig fungerede som det skulle.

Jeg kan varmt anbefale TOP Elteknik for deres professionalisme, gode kommunikation og ikke mindst deres opfølgning efter endt arbejde.

16. Januar 2025

Pas på ved eltjek

Pas på ved eltjek! Forretningsmodellen er et billig tjek, uklar rapport og dyre udbedringer.

Vi valgte Top El fordi de skriver, at de kan udføre eltjek næste hverdag og sende skemaet samme dag, det er udført.

Med besvær får vi lavet en aftale. Ved gennemgangen er eklektikeren helt fåmælt med, hvad der er af fejl, men nævner at der bliver sendt en rapport og tilbud om udbedring. Her nævner han også, at prisen for eltjek vil blive modregnet, hvis man takker ja til tilbuddet.

Vi får en rapport meget forsinket, hvori det er uklart, hvad der skal laves. Prisen anslås til 3.250.

De sender 2 mand (en meget grøn lærling og ung elektriker, hvoraf ingen af dem har lavet eltjekket). Fejlene omhandler små og meget få ting, som krympeplast, skruehuller der skal fuges med akrylfuge mv. Det tager dem under 1 time, hvor meget af tiden gik med overhovedet at finde ud af, hvad der skulle laves. Selv måtte jeg assistere med fejebakke, papir, og opvarme deres fugemasse. Af materialer brugte de lidt akrylfuge og en afstandsklods til 9 kr. Rammerne bliver sat sjusket på efterfølgende.

Med omfang af opgaven, tænker jeg selvfølgelig er sket et fejlskøn af opgaven – omfanget er helt uigennemsigtigt i rapporten, men man må vel stole på at fagpersonen laver en fair vurdering. Vi har kommunikeret på SMS, så jeg skriver en tilbage, den bliver ignoreret. Jeg ringer, hvor Top El holder fast i prisen.

Alt i alt, 3.250 kr. for under 1 times arbejde og minimalt brug af materialer. Eltjekket bliver ikke modregnet tilbudet, selvom vi får det af vide under eltjekket. Rapporten sendes ikke samme dag, selvom det står i materialet. Du har ingen gennemsigtighed, kun en uklar rapport, som i virkeligheden dækker over få og banale fejl.

Forestil dig, at gå til en mekaniker, der tilbyder et billigt bilsyn, men bagefter påstår, at bilen har “kritiske fejl”. Han giver dig en uklar rapport og tilbyder at udbedre fejlen – men når arbejdet er færdigt, viser det sig, at det bare var en løs skrue og en vask af forruden, og han tager en ublu pris for arbejdet. Ikke i orden.

20. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service og svarer ikke

Den ventilator, som de har installeret starter ikke, eller starter på forkerte tidspunkter og er generelt bare ikke særlig god.
Svarer ikke på henvendelser, hvilket bare er dårlig service.

29. Mai 2023

Svare bare ikke

Snakkede med Top E-teknink for snart 3 uger siden, da jeg ønskede opsætning af 2 DUKA-ventilationer. Valgte dette firma - bl.a. pga. de gode anmeldelser her.
Havde en god samtale med firmaet. Sendte (som de bad om) foto og nærmere beskrivelser af opg. + nogle yderligere småopg. med udskiftning af lidt kontakter mv. Da jeg efter 5 dage endnu ikke havde modtaget et tilbud, så tog jeg telefonisk kontakt igen.
Fik oplyst, at de havde modtaget min mail - jeg ville få et tilbud samme dag. Da jeg endnu ikke havde hørt noget ca. 5 dage efter, så skrev jeg til dem igen. Har endnu ikke hørt fra dem....
Hermed en lille advarsel til alle andre. Dette er ikke et 5-stjernet sted - langt fra. De har åbenbart travlt, men i stedet for at oplyse dette, så har de spildt min tid i flere uger. Var aldrig blevet sur, hvis de blot havde oplyst, at de havde for travlt til at give tilbud.
Har heldigvis nu (på kun 1 dag) modtaget svar fra et andet firma, der nu kommer og løser opgaven (en opg. der kunne være løst allerede, hvis blot jeg ikke havde troet at Top El-teknink var et top firma, når de havde så mange fine anmeldelser).

10. Mai 2023

Fantastisk service

Super behagelig oplevelse. Flot udført arbejde og oprydning. En af de bedste håndværkere som jeg har været i kontakt med. Vil helt sikkert bruge dem igen næste gang jeg har brug for en elektrikker.

8. November 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var i dialog med firmaet omkring et…

Var i dialog med firmaet omkring et tilbud på en større opgave. De blev akkurat slået på målstregen i pris, men jeg overvejede næsten at vælge dem alligevel, da de – I modsætning til utallige håndværksfirmaer, jeg har anvendt gennem årene – besvarer alle mails hurtigt, høfligt og med alle nødvendige detaljer. De vil klart være et af de første firmaer, jeg kontakter, næste gang jeg skal have lavet en elopgave.

27. November 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig respons og dygtige fagfolk

Hurtig respons, klar og tydelig kommunikation. Super professionelle fagfolk som monterede 2 stk Duka One S6 varmegenvinding på No time! Kan varmt anbefale top el-teknik og kontakter dem gerne igen

30. März 2021

Duka One S6W og HPFI installation

TOP El-teknik installerede to Duka One ventilatorer i vores kælder samt udkiftede vores HPFI relæ. Det er noget af et monstrum af en boremaskine men den bliver spændt fast efter alle kunstens regler med støtte på loft, vægge og gulv så hullerne kan bores fint og proffesionelt. De dygtige installatører fandt en god løsning så ledingen til den ene ventilator kunne føres skjult i hulmuren i trapperummet. De ryddede pænt op og leverede et flot resultat. Vi har allerede bestemt at hyre TOP El-Teknik igen til endnu en ventilator vi vil have sat op.

22. Februar 2021

5 stjerner herfra!!!

5 stjerner herfra!!!
Hurtig respons og veludført arbejde af Duka ventilation. 2 gæve gutter ordnede opgaven perfekt - Pænt og professionelt udført arbejde.

21. Dezember 2020

Meget tilfreds!

Jeg har fået lavet lidt arbejde på mine stikkontakter samt fået installeret DUKA ventilationskanaler i kælderen. Alt har været super! De har overholdt aftaler til punkt og prikke, de har været super effektive (og dermed mega okay med pris), kommunikationen under arbejdet har været alletiders, og resultatet er blevet så pænt! Og så ydede de super vejledning - jeg havde nogle ideer, som de mødte, men fortalte mig, hvordan kunne blive endnu bedre, og jeg er så glad for resultatet. Alt i alt, ville jeg absolut gå til dem en anden gang!

3. November 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super veludført arbejde til god pris!

Super veludført arbejde til god pris!
Jeg havde haft tre elektrikere (fra 3byggetilbud) på besøg i forhold til at få installeret ventilation i vores kælder. Alle tre håndværkere vendte tilbage med tilbud som var til den dyre side, og som bl.a. indebar, at der skulle trækkes ledninger langs vægge og lofter.
Ved et tilfælde stødte jeg på Top El-Teknik - som specialiserer sig i netop ventilation. Jeg fik kyndig vejledning over telefonen til at vælge nogle mere passende ventilatorer. Trods lidt dyrere ventilatorer, var deres tilbud stadig væsentligt billigere end de andre elektrikeres, og de kunne udføre opgaven hurtigt.
Det hele blev installeret uden at trække synlige ledninger. Ventilationen har nu kørt i knapt en måned - og det spiller!!

Jeg kan varmt anbefale Top El-Teknik.

22. Mai 2020

Profesionelle el arbejde

De fem stjerner gives til TOP El-Teknik, grundet deres professionelle tilgang til det udførende arbejde og deres samarbejde med andre håndværkere. Kan klart anbefale TOP El-Teknik.

15. Januar 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfekt service og solidt arbejde👍

Top-service hele vejen igennem, og alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Jeg fik lavet 6 stikkontakter og arbejdet er perfekt udført. Desuden var oprydningen i top. Jeg kunne slet ikke se, at der havde været håndværkere. Top-el Teknik er klart værd at benytte sig af!

15. August 2019
TOP El-Teknik ApS - Elektriker København-Logo

Antwort von TOP El-Teknik ApS - Elektriker København

Tusind tak for din anmeldelse Anna, den sætter vi virkelig pris på.

Mvh
Simon Bjørn Tøttrup
TOP El-Teknik ApS
Tlf: 30507030
www.topelteknik.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr