Toolye Bewertungen 8

2,2

Mangelhaft

TrustScore 2 von 5

This Company is Deceptive

This company's site is setup to make you order extra items and charge you with NO way to contact them, there is a Email address for customer support but you will NEVER GET A RESPONSE. Please AVOID THIS COMPANY OR YOU WILL REGRET IT. The website keeps telling you to submit your order as if it hasn't received your order but you're just ordering more product with NO WAY TO CANCEL AND NO WAY TO CONTACT TO GET YOUR MONEY BACK.

1. April 2026

Fraudulent company I ordered a Tire…

Toolye .com Fraudulent company I ordered a Tire Pressure monitor reset tool paid for it and never arrived at my house.An email they sent me said product was delivered which was not delivered I wrote them to their email address they have.They haven't returned an email.

31. Januar 2026

Please do not do business with this…

Please do not do business with this company.
Item was ordered on 2/6/26 and then shipped from China. Telemetry says it's been at JFK airport for six days now. I think this is one of those companies that pretends to ship your stuff and then it gets "lost". At this point I have no hope of getting item.

18. Februar 2026

Seemingly Legit, But NO. A Total Scam!

Total scam! Do NOT click "Buy." In fact, do NOT even consider navigating to this website!!! Took my money as soon as I hit "Buy." A few minutes later, once I thought about it & realized I had made a mistake & could get the exact SAME item -- same size, same color -- through at least 2 other known, legit websites for at least two-thirds less, I emailed them -- not once, but TWICE -- to cancel my order. Their website states I have that right. BUT 24 hours later and I STILL haven't heard anything. Likely won't either. Now, I'll have to dispute the charge & this will turn into a fiasco, instead of the company merely cancelling my order and not taking my money. This is one of those new, awful realities of life: "Fifty ways to scam people out of their hard-earned, small amount of money to put it in the hands of those who refuse to work and instead cheat people every day while making gobs of $$$ doing so." Be smart. STAY FAR AWAY from this website!!!!!

1. Januar 2026

Price isn't for what add shows

The add showed a silicone base phone mount that didn't need a suction cup. 3 for 27.99
A second page came up that looked like ordering a upgrade that added additional units.
Than the receipt showed suction cup units.
Feels like bait and switch.

23. Dezember 2025

Scam

This company is a total scam. I ordered a product, they took my money as soon as I hit buy and now 1 month later I haven't head from them or received my product, what a rip off.

13. November 2025

Obscure new online company

Saw online advertising for a space heater. There's no physical address given. No phone number given. I am questioning their legitimacy. There is no BBB listing or rating. Do they actually exist???

25. November 2025

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen