Tom Travel Bewertungen 8

4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Das haben sich andere Leute angesehen

Snyder og bedrager

Pas meget på med rejser fra Tom-travel.
Jeg har brugt 1/2 år på at få penge tilbage fra smykker købt hos STORKs, en tur som var planlagt af bureauet og som de tjener %er af :( efter den dårlige hjælp jeg fik af Tom, lovede de mig trods alt penge tilbage for forsendelsen af smykkerne, men nu har de lovet mig det i 1/2 år og er hold op med at svare mig.
De løj også om deres kendskab til at andre kunder var blevet snydt hos STORKs, de snyder med voldsomt forhøjet priser på deres smykker, på trods af at alle på disse ture får at vide de vil spare MANGE penge, det er virkelig snyd og bedrag!!!

26. August 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Betal! ellers kommer i ikke hjem

Er kommet hjem d.d fra Tyrkiet.

Min kone og jeg alene uden børn glædet os vildt til en vidunderlig ferie i Tyrkiet med guidet tur til vores forhistorie med andre øjne, med skøn start i luksus hotel så alt godt ud, ikke mindst med en guide der talte fremragende engelsk ( tror han hed kivanc men kaldte sig selv for kiwi, grundet god mande vægt og godt behåret og masser af humor, stor ros.

Startede med IC hotel ( samme ejer som lufthavnen alanya)
Dag 1
Vi var trætte og vil hvile os, hvilket blev respekteret. Efter hurtig frokost op på skøn værelse for at hvile.
MEN jeg får allergisk reaktion og har brug for antihistamin, receptionen kan ikke hjælpe og jeg går i panik efter min hals svulmer, løber op og søger efter apotek på min telefon, hjælper ikke, løber ned i gen men receptionist har travlt med sin telefon.
Ringer efter en taxa og køre byen rund ( ca 100 tyrkiske lite) finder en vagt-apotek.
Kommer tilbage og lader mine frustrationer gå ud over receptionen. Som ikke kan veksle DKK og vil ikke skrive taxa regningen på værelse nr. Kører endnu engang byen rundt efter muligheden for at veksle og ender med sent aften at kører tilbage til lufthavnen grundet alle andre har lukket.
Er hæs og kan ikke tale, ringer til famile og de hjælper mig til Istanbul.
Dag 2
Dagen efter taler vi med guide som beklager hændelsen.
Vi tager første fly til Istanbul grundet mangel på tryghed. Vi bliver med tilhørende omkostninger til efter nytår
2. Januar
Efter ankomst til antalya lufthavn ( 4 timers ventetid) bilver vi stoppet ved checkinn grundet notat fra rejsebureau.
2 personer uden id kommer og informere om at vi skal betale 200 euro for at komme om bord med udeblivelse fra ture fra dem.
Vi er uforstående og beder om id og kvitering som benægtes.
Det forsætter højlydt gennem hele lufthavnen og jeg beder om hjælp fra politiet som efter store frustrationer er behjælpelige og støttende for vores situation.
Med begrundelse for at klage beder jeg gentagagende gange for dokumentation som udleveres med politiets hjælp.
Vi flyver gennem paskontrol osv hvor vi mister telefon og lignende for at nå flyvemaskinen. Politiet udleverer kvitering ved adgang til flyvemaskinen.
***************her kommer så flere problemer********
Vi taler med andre rejsende som har lignende historier
Fx Tina der ikke har været på nogen ture som måtte betale 100 euro for at afhente glemt pas fra hotel og en herre med blodprøve regning på næsten 100 euro
Medarbejder Zafer Çakıl og kollega fortæller at vores guide ikke har informeret om vores situation hvilket havde været forståeligt.

Hvorfor skal der betales kontant og ikke efter hjemkomst med dokumentation?
Vi havde glædet os til turene men hvad hvis vi ikke havde lyst til at køre over 300km den ene dag for en af turene?
Antag vi ikke havde penge?
Antag vores børn der skal afhentes fra skole og lignende efterfølgende dag?
Jeg kunne blive ved.......
Værdibaseret rejse inkludere tryghed og sikkerhed, denne oplevelse for min kone og jeg var ingen af delene.
Jeg vil fraråde selskabet grundet mangel på essensen af rejsebureau og på integretet.
Med mindre de kontakter os vil vi bruge advokat af princippelle grunde.
Anstændig godtgørelse og opførsel hvor de kontakter os før en klage vil kunne definere integritet som et rejse bureau.
Vi afventer reaktion.

2. Januar 2015

horrible!

I had a holiday with TOM TRAVEL via Wowcher and Wowtravel in Turkey and it was a huge disappointment!!!! They charged an additional 199 euros for food etc. as a hidden fee, I had to find out about this on the spot! I had no choice on the food whatsoever as we didn't stop anywhere else but restaurants on the motorway with set menus massively overpriced. They took us to all the touristy places and expected us to spend money, the sales assistants were following us around aggressively pushing sales. The hotels were in the middle of nowhere and they dropped us off at 6 pm, leaving us nothing to do but watching TV. My worst holiday ever, don't recommend them at all!! After contacting the company and waiting around I've been sent away with a 'sorry' which is unheard of!

2. Dezember 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super ferie, til utrolig pris!!

Jeg har lige haft en virkelig dejlig ferieuge på Hotel Arkanus til 1299 kr plus all incl 229 euro. Det var fantastisk til den pris , ALT klappede fly, transport, hotellet, stor ros det det søde og professionelle personale, også til den danske guide Rasmus, som forklarede det hele og anbefalede os all Inc. for at vi kunne sikre os den allerbedste ferie! Og vi fik virkelig noget for pengene.
Kirsten Clausen

29. November 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god ferie til Side tyrkiet

Vi er lige kommet hjem fra et luksus ophold på Arcanus resort i Side vi købte turen til 1299 kr incl morgenmad og forventede ikke det helt store men skal dog love for vi fik en fantastisk ferie og tak til Rasmus fordi han rådede os til alt købe alt incl. Alt fungerede både hotellet, der var en 5 stj hotel (som virkelig fortjente 5 stj) og flytider afh. I lufthavnen osv Tak for en en god ferie

26. November 2014
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig Start på ferien, er ikke engang taget afsted endnu.

vi havde bestilt rejsen i feb 14 (afreje i okt) men efter nogle måneder blev vores rejse datoer lavet om, dette kunne vi leve med.
3 dage før afrejse har vi stadig ikke modtaget vores flybilletter, de svarede ikke på mail eller telefon.
sidst på dagen fik vi dog vores flybilletter, men med forkerte datoer.
da vi så endelig fik fat i rejseselskabet, kunne de godt se fejlen og ville sende nogle nye billetter. 2 dage før afrejse har vi stadig ikke modtaget vores rigtige billetter. og når man snakker med Tom travel så er det kun den person som har sendt de første billetter som kan sende nye til os.
vi står nu her 1 1/2 dag før afrejse og ved ikke om vi kommer afsted.
helt sikkert første og sidste gang jeg bestiller rejse hos Tom travel.

7. Oktober 2014

Bondefanget af værste skuffe

Vi fire pers. havde dealet en tur til Antalya i følge tilbud skulle vi bo på 2 hoteller men kom til at bo på 4 inden for en uge, efter introduktion med en dansk person som var meget selvglad oplyste at hvis vi ikke tilkøbte all inclucive skulle vi ikke regne med at vi kunne købe mad på hotellerne ej heller deltage i de tillagte ture så ud over rejsens pris blev det en ret dyr rejse. Vi var ca 80 rejse deltagere som alle følte sig bondefanget med falske oplysninger.Men når det så er sagt det var fine hoteller høfligt personale god mad fine værelser.
Venligst
Kristian

13. April 2013
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Luksusferiefornæsteningenpenge

Rigtig god ferie. Vejret var godt, personalet var meget flinke, maden var rigtig god. 5 stjernet hotel. Det kan kun anbefales. På min rejse var der 2 udflugter indkluderet den ene med overnatning i Kamukkale. Vores rejsguide var meget flink .
Det eneste minus jeg har på min tur var at min søster og svoger fik værelse langt fra hvor vi havde værelse. D.V.S. man kan ikke være sikker på at man kan komme til at bo på samme etage på Hotellet.
Vi havde halvpension men trods det fik vi alligevel (ca. 10 min. fra lufthavnen) 3 retters meny gratis. Jeg har aldrig før oplevet , på vejen til lufthavnen, at bussen kørte ind på en resstaurant og at maden var inkluderet, så vi ikke gik sulten ombord på flyet.
Tak for en rigtig god ferie.
Irene Grau

9. Februar 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr