Tofkadootje Bewertungen 27

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eerder deze week 4 naamstickers besteld voor onze jongens! Beide hebben zij een nieuwe koffer gekregen voor de geboekte vakantie! Maar hoe houd je die nou uit elkaar, aangezien ze hetzelfde zijn! In h... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Keurig op tijd geleverd ondanks dat ik laat had besteld en zelfs ook nog ingepakt (terwijl ik dat niet had aangevinkt in de opdracht). Daarnaast een persoonlijke bevestiging dat het verstuurd was, wa... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snelle levering, snel contact gehad met de verkoopster omdat er geen bevestiging gestuurd was. Verder was het cadeautje leuk ingepakt.

1. Geschenkeladen
  2. Geschäft für Babybekleidung
  3. Juweliergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Bijzondere, unieke, gepersonaliseerde, toffe kadootjes, voor jezelf of voor een ander!

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Snel geleverd

Na contact over meer items bestellen dan op de website beschikbaar was, is het goed geregeld dat er meer bijbesteld werd. En de bestelling werd meteen afgerond zodra de extra items binnen waren en ze waren voor de afgesproken datum binnen.

10. Dezember 2025

Antwort von Tofkadootje

Beste Saskia wat leuk om te lezen. Bedankt voor het goede contact en de mooie review!

Fijne webwinkel!

Snelle reactie, snel verzonden en een mooi product voor een schappelijke prijs!

22. Oktober 2025

Antwort von Tofkadootje

Beste Han, ontzettend bedankt dat je de moeite hebt genomen een review te schrijven. Dit doet me meer dan goed!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuke producten en snelle levering

Daarnaast een persoonlijke bevestiging dat het verstuurd was, wat een geruststelling was omdat ik het snel nodig had.

10. September 2025

Antwort von Tofkadootje

Beste Karin ontzettend bedankt voor deze mooie review, doet me meer dan goed!

Leuk en prima kwaliteit

Ruim een jaar geleden een emmer besteld met persoonlijke tekst en toepasselijke afbeelding erbij. De emmer is nog steeds in gebruik, en de print zit er nog altijd op 👍🏻

6. August 2024

Antwort von Tofkadootje

Wat ontzettend leuk om na een langere periode deze review te lezen! Heel erg bedankt!

Wat een leuke site

Wat een leuke site! Ik had een heel mooi rompertje besteld. Hij zag er heel leuk uit. Mooi in gepakt. Super goed gedaan!!

8. Juli 2025

Bedankt Eline voor je mooie woorden 😃

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Miskoop

Het plankje was van een stuk onbewerkt hout, dus niet geschikt om buiten te hangen en de letters waren plakletters die er na één dag regen al afgespoeld waren en op de grond lagen, ik heb het meteen in de restafvalbak gegooid en bestempeld als een gigantische miskoop

17. Juli 2024

Antwort von Tofkadootje

Beste Hanneke. Ik schrik van dit bericht omdat dit natuurlijk nooit mag gebeuren.
Het is een feit dat de tekst een sticker is want dat is mijn werk: producten beplakken met stickers. Over het weerstation gaat altijd meerdere lagen vernis dus moet het bestand zijn tegen regen enz.
Ik vind het heel jammer dat je niet even via de mail contact hebt gezocht en nodig je uit om dit alsnog te doen. Dan ga ik het probleem zeker voor je oplossen! Ik hoop van je te lezen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Origineel en leuk cadeau!

Bij tofkadootje een sleutelhanger laten maken voor de juf. Ze brengt ideeën in, en je geeft een origineel cadeautje!

8. Juli 2024

Beste Alice
Bedankt voor deze mooie review, daar word ik heel vrolijk van!

Toffe site

Super service. Leuk contact.
Toffe armband met namen van m'n kids

8. Mai 2024

Antwort von Tofkadootje

Beste Maddie Bedankt voor deze prachtige review, daar word ik heel blij van!

Blikjes gepersonaliseerd

Mooie, gepersonaliseerde blikjes besteld. Snelle levering en fijn contact.
Zeker de moeite waard :-)

26. März 2024

Antwort von Tofkadootje

Bedankt voor deze mooie review en de fijne samenwerking!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super leuke cadeau ideeën voor allerlei gelegenheden

Super leuke cadeau ideeën voor allerlei gelegenheden. Maar ook verzoeken zijn mogelijk. Zoals met (bonus)vaderdag. Na contact en idee uitwisselen is er een heel leuk en speciaal cadeau ontstaan.

14. Juli 2023

Antwort von Tofkadootje

Wat leuk om dit te lezen! Fijn dat je het meedenken zo gewaardeerd hebt. Bedankt voor je mooie review!

Mooie armband

Heel mooi en ook heel snel klaar.
Leuk verpakt en erg compleet met zelfs een zilverpoetsdoek.

9. Mai 2023

Antwort von Tofkadootje

Beste Janine. Hier word ik blij van! Bedankt voor de mooie review.

Super service

Super service ,
Kreeg zelfs voor het iets langer wachten hierover een mail en 2 prachtige armbandjes erbij
Kan idee deze site aanraden
Leuk verpakt ook

17. März 2023

Antwort von Tofkadootje

Beste Marijke Wat fijn om je review te lezen! Ik ben blij dat het (ondanks het langer moeten wachten) zo goed ontvangen is. Veel plezier met het dragen van je armband!

Snel en enthousiast

Snelle respons. Je weet direct wat je krijgt en wat je kunt verwachten. Vlotte, enthousiaste en correcte levering.

7. März 2023

Antwort von Tofkadootje

Bedankt Patricia voor je mooie review! Heel fijn om te lezen :-)

Mooie armband, leuk cadeautje

De armband werd goed verpakt geleverd.
Nadat ik de bubbeltjes envelop had uitgepakt zat er een katoenen zakje in. En daar zat de armband met confetti in. Was alsof ik een kadootje uitpakte. Armband Was mooi en ben er erg blij mee

5. Oktober 2022

Antwort von Tofkadootje

Beste Tridia wat ontzettend leuk om dit te lezen. Bedankt voor je moeite om deze mooie review te schrijven! Veel plezier met het dragen van de armband :-)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Leuk cadeau

12. Juli 2022

Antwort von Tofkadootje

Beste Daisy bedankt voor je mooie review, heel fijn!

Super goede service

Super goede service! Door mijn eigen fout had ik te laat besteld. Maar na contact met de eigenaresse was het alsnog heel snel klaar! Mooie spullen, goede kwaliteit! Top

11. Juli 2022

Antwort von Tofkadootje

Beste Gerlinda bedankt voor deze mooie review, daar word ik heel vrolijk van!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr