FLOT BUTIK Bedste butik 😊 masser af inspiration til bolig. Lækre møbler. Og nu også tøj. God kvalitet og bevidsthed på samme. Den bedste betjening g af parret som har butikken og alle deres søde... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Hurtig levering - modtog allerede pakken dagen efter, smukt pakket ind i gavepapir og med et lille personligt kort til mig i forsendelsen. Helt sikkert et sted jeg trygt vil handle igen.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til T.I.N.G i Silkeborg. Det er et fantastisk sted, hvor man virkelig kan mærke, at de brænder for deres butik. Altid sød og imødekommende service!
Tværgade 13, 8600, Silkeborg, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Super hurtig levering!
Og så er det altså bare god service, med en lille sød personlig hilsen i pakken. Rigtig god sommer til dig også, Helle 🥰
En helst fantastisk service, flot indpakning og hurtig levering. :-)
Hurtig levering og flot indpakning - og super fine produkter :)
Super service, skriver til dem fredag morgen (20 dec) om det er muligt om at en julegave kan nå frem til mandag den 23 dec. Boom boom det kunne den nemt og den var frem dagen efter med postnord..:) første gang jeg handler på det hjemmeside og ikke sidste gang...💪🏼
Total tip service med kæmpe vinger bagud...🦅🦅🦅
Den bedste butik i Silkeborg! Elsker at handle der😍 man får den bedste betjening af virkelig engageret personale.
De pakker i øvrigt gaver flot ind.
Altid smil og god hjælp af hente ☺️👍
Fantastisk service og søde medarbejdere.
Og så med et lille : Ha' en skøn dag på sedlen sammen med min bestilling - dét varmer !

Antwort von t.i.n.g.
Har bestilt for rigtig mange penge havemøbler fra Fermob, hvor kvaliteten har været noget svingende - men det er jo ikke "tings" skyld.
T.I.N.Gs service har været helt i top, de har været hjælpsomme og hele tiden søgt at udbedre fejl fra Fermob.

Antwort von t.i.n.g.
Jeg købte en Fatboy sækkestol med levering 4-6 dage. På 4. dagen bliver beløbet trukket på min konto. På 5. dagen ringer jeg og taler med 2 flinke medarbejdere der fortæller mig at pakken er sendt denne dag. Men hvorfor blev beløbet så trukket før pakken var afsendt? Det koster helt klart en stjerne. De mister også en stjerne for ikke at informere pr. e-mail med track&trace på forsendelsen. Nu går jeg bare og venter på at den dukker op.

Antwort von t.i.n.g.
Super service og flot indpakning af gaver! Kan varmt anbefales :)
Købte en fin papirbakke på tingshop. Leverancen gik hurtigt (i forhold til det nye post Danmark) og der var en meget fin lille personlig hilsen fra en medarbejder. Det var rigtig sødt !
Nem hjemmeside, stort udvalg og utrolig hurtig levering her i juletiden!
Hyggeligt med den lille håndskrevne besked i pakken.
Har handlet hos dem to gange nu, og der ikke så meget at sige andet end det har været perfekt hver gang.
To hay stole og en cubus lyssestage alt leveret til tiden med små håndskrevne noter og mulighed for indpakning er genialt !
mvh. en glad kunde.
De havde kun en af varende jeg bestilte men kontaktede mig hurtigt og var meget fleksible omkring at finde en anden vare som erstatning.
Jeg bestilte en vare den 13.11.2015 . Modtog ordrebekræftelse. Ringede den 19.11.2015 og rykkede. Fik at vide, at jeg nok ville modtage varen fredag den 20.11.2015. Det gjorde jeg ikke. Ringede igen den 20.11.2015 og fik nu at vide, at varen først blev sendt den 20.11.2015, og at jeg kunne hente den lørdag. Har stadig ikke i dag den 23.11.2015 kl. 13.00 fået advisering fra PostDanmark om, at varen er leveret og klar til afhentning. Beløbet er trukket på min konto den 20.11.2015.
Annette J.
Ting er en fantastisk butik. Den er inspirerende, hyggelig og altid opdateret på de nye mærker og designs. Butikkens indehavere er stilfulde og serviceminded. Der bliver altid ydet en god service, både ved nye køb, samt returnering af varer. Jeg har svært ved ikke liiiiige at svinge forbi, når jeg er en tur på gågaden.
Opdatering: Mine møbler ankom d. 07.07.2015
Jeg blev ringet op, med en undskyldning og et gavekort, som plaster på såret.
Én af møblerne var i stykker, så nu sender de en fragtmand, der kan hente det igen. Alt i alt, virker det til, at de har været lidt pressede, måske på grund af ferie? I hvert fald, har de været søde og rare og jeg kom i mål med det hele :)
-----
Opdatering: Det er nu d. 29.06.2015
Har intet hørt :)
---------
Jeg bestilte 2 varer d. 12.06 - da jeg kunne læse på hjemmesiden, at der var hurtig levering på møbler (1-2 dage). Fedt - så kunne jeg nå at få mine møbler inden vi fik gæster.
I dag har vi den 25. juni - jeg har ikke set skyggen af mine møbler. Jeg er ikke blevet ringet op. Jeg har fået en mail med levering - og så en mail til, at de havde skrevet forkert - jeg fik ikke noget alligevel.
Ingne forklaring - ingen ting.
Tror de mon, jeg overhovedet ikke undre mig?
At jeg har glemt det?
Jeg kan ikke helt lure, deres kundeservice-strategi.
Super søde mennesker, der sender søde beskeder med i pakkerne!
Min pakke var desværre gået i stykker i fragten, men det håndterede de virkelig professionelt!
Stor ros herfra :-)
God betjening, lækre varer. God information. Handler der ofte med stor glæde.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.