Førstehånds indtryk ved besøg er særdeles kompetent rådgivning. Vi endte med en sovesofa fra Norske Hovden. Der findes rigtige mange andre “billigere” mærker. Men ingen andre føles som en ri... Mehr ansehen
Vi blev modtaget af en dygtig sælger, der spurgte ind til vores ønsker og behov. Vi følte os trygge ved gennemgangen af sengene og fik prøvet sengene og kunne mærke fotskellen som sælgeren beskrev... Mehr ansehen
Vi har købt en Dunlopillo kontinentalseng hos Time2Sleep og har haft en rigtig god oplevelse. Fra første besøg til den endelige beslutning fik vi kompetent og nærværende rådgivning, og vi følte o... Mehr ansehen
Aldrig mere nettet køb seng i en fysisk butik Vi havde næsten opgivet senge junglen på de uoverskuelige netbutikker og så Time2sleep som havde en rigtig butik :-) Vi besøgte dem på en lørdag h... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Time2sleep er specialbutik i senge og madrassen og har siden 2006 hjulpet folk til en god nats søvn. Besøg vores store butik i Brøndby og få hjælp og vejledning i 9 sengebrands. Alle madrasser kan afprøves og de fleste sengemodeller kan ses i butikken.
Søndre Ringvej 41A, 2605, Brøndby, Dänemark
- 36 46 18 41
- info@time2sleep.dk
- time2sleep.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Har fået en rigtig fin betjening
Har fået en rigtig fin betjening, levering til tiden og opsætning af sengen blev udført af 2 flinke unge mænd.
"Time2Buy" er vores forslag hvis I overvejede navneforandring :-)
Kender du det? Man skal bare have en seng og opdager at verden har forandret sig de sidste 20 år. En seng er ikke "bare" en seng. Det stod klart efter vores første besøg hos Time2Sleep. Og det stod klart efter vores andet besøg. Efter at have været 4 forskellige steder, måtte vi sande at de professionelle herrer i Time2Sleep skulle gå med handlen. Så på tredje besøg kom kortet med glæde frem i lyset. Nu venter vi blot på at få opgraderet den gamle dobbeltseng til en ny og bedre, med KÆMPE hjælp og information fra Jer.
Tak for eminent indstilling og vejledning igennem denne jungle af latex, fjedre, memory og ikke mindst afprøvning ned til mindste detalje.
Time2Sleep er bestemt værd at slå vejen forbi - og hvem ved? Måske du i første "hug" føler det samme som os, nemlig at de ved hvad de taler om :-)
Ganske fin behandling.
Ganske fin behandling.
Søde sælgere og gode rabatter, men grundet pengene trækkes med det samme og leveringstiden er lang, næsten 8 uger, får time2sleep kun 4 stjerner.

Antwort von time2sleep - Senge & Madrasser
Køb din nye seng hos Time2sleep
Aldrig mere nettet køb seng i en fysisk butik
Vi besøgte dem på en lørdag hvor der var godt gang i butikken, selv de to ekspedienter havde kunder var der overskud til at byde os velkommen.
Der blev spurgt ind til vores behov og buget.
Efter en grundig gennemgang nåede vi frem til hvilken seng der var vores drømmeseng.
Vi fik leveret den til aftalte tid af to dygtige senge montørre. og sovet fantastisk lige siden.
Tak til Time2sleep
Dato for oplevelse: 06. januar 2025
Købte 2 Auping madrasser.
Købte 2 Auping madrasser.
Alt blev leveret som aftale, så jeg er 100% tilfreds
Da I endnu ikke har leveret det købte…
Da I endnu ikke har leveret det købte produkt-kan vi ikke dele vores oplevelse!! Derfor laveste vurdering- måske I skal vente med disse henvendelser til I reelt HAR leveret…
God service og gode priser
Vi modtog den bestilte seng som aftalt.
Det viste sig, at der manglede 2 små dele til elevationsbunden. Da problemet var klarlagt, blev fabrikken kontaktet, og få dage efter modtog vi de manglende dele med posten.
Vi er meget tilfreds med den behandling, som vi fik.
Meget venlig og hjælpsom service
Fantastisk service og vejledning
Dejlig venligt og hjælpsomt personale i…
Dejlig venligt og hjælpsomt personale i butikken. Selvom vi allerede havde besluttet os for en seng, inden vi besøgte butikken, havde vi en god dialog omkring de forksellige senge og madrasser. Personalet havde tydeligvis indgående viden om deres produkter og kunne fortælle om både for og imod.
Sengene endte med at blive leveret hurtigere end forventet ved bestilling af en yderst venlig og hjælpsom chauffør.
Elendig service
For nogle år siden købte jeg en ret kostbar seng hos time2sleep - ikke længe efter begyndte sengen at knirke kraftigt. Jeg kontaktede dem inden for reklamationsperioden, men blev afvist på en ret uforskammet måde. De ville absolut ikke hjælpe. Nu er der så gået et par år mere og sengen knirker nu så meget at jeg må skifte den ud, da det påvirker nattesøvnen med al den knirken. Jeg køber helt sikkert ikke min nye seng der, og fraråder andre at handle der.

Antwort von time2sleep - Senge & Madrasser
Hurtig levering og let at bestille
Venlig og hjælpsom ved levering
Det var bare perfekt
Det var bare perfekt! God service og rådgivning i butikken. Tak Kenneth for personlig og munter dialog😊 Aftalt levering til tiden og god kommunikation og information undervejs😊 Vi kommer igen! Eller - det gør vi så om lang tid, når vi skal have en seng igen 😃
Fik en fin betjening og god service.
Fik en fin betjening og fik faktisk anbefalet en billigere model, der var pænere end den vi troede, vi skulle købe. God service.
Fantastisk oplevelse
Vi har været nede og besøge time2sleep af hele tre omgange i en time hvor vi har testet og hver gang har vi fået hjælp og god vejledning af både Kim og Kenneth, som har udvist rigtig god tålmodighed, på trods af vi har været lidt svære at handle med. Vi kom jo efter en mellemklasses seng men løb afsted med en luksus model fra Viking med een stor madras kerne som vi er ganske tilfredse med. Og vi har endda fået den til en pris som vi føler os trygge ved.
Butikken har et stort udvalg af spændene produkter og servicen har været over alle forventninger. Kan kun anbefale at tjekke Time2sleep ud inden i kaster jer ud i alt for mange af de andre sengekæder og især dem på nettet!
En virkelig venlig og imødekommende…
En virkelig venlig og imødekommende sælger (Kim) vi fik en virkelig god behandling og fik prøvet mange senge før vi valgte den rigtige. Kan kun anbefale Time 2 sleep hvis man skal have ny seng
Kompetent rådgivning
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.