Time2bike Bewertungen 95

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har fået lavet stort service samt skiftet slange og dæk på baghjulet. Undervejs ringede de at der skulle skiftes bremse og gear kabel hvilket jeg sagde ok til. Pris i alt kr. 1256 hvilket er dyrt. Kom... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var nemt, hele proceduren var simpelt og jeg er meget glad for min ny cykel. Høj kvalitet til billig pris, som bonus var cyklen 100% samlet ved modtagelsen. En ren fornøjelse at handel med jer .

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I got a bicycle from time2bike.dk at a really great discount, and the quality is far better than I expected — absolutely worth it. What impressed me the most was that Jamsheed took the time to carefu... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har købt en mountainbike hos Time2Bike til en virkelig god pris, og jeg er meget tilfreds med hele forløbet. Alt gik nemt og hurtigt fra bestilling til levering. Ham der leverede cyklen fra T... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fahrzeug & Transport

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Super billig cykler fra kvalitetsmærker. Vi har cykler fra mærker Trek, Merida, Raleigh, Centurion, GT, Principia, både Mountainbike, Citybike, Racercykler

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Top service

Bestilte cyklen om søndagen og den blev allerede leveret om mandagen, tilmed fuldt samlet. Prisen var god og servicen i top! Vi vil helt sikkert handle hos time2bike igen. Stor anbefaling herfra.

6. Februar 2021

Verdensklasse service!

Jeg ringer og forespørger på en Trek Roscoe 8 torsdag d 17/december. Jeg forespørger da jeg ved mange er presset og lagerføringen ikke altid kan følge med. Jeg får at vide den er på lager og jeg bare kan bestille den online. Jeg siger jeg håber jeg kan få den i kommende weekend. Allerede næste dag bliver jeg kontaktet om jeg vil have udstyr på og at de vil komme og aflevere den allerede om aftenen fredag d 18/december. Cyklen kommer som aftalt og endda med en ringeklokke monteret i cyklens farve som jeg ikke betaler for. Når man bestiller en cykel vil man bare gerne have den med det samme og her var time2bike bare fantastiske lige fra bestilling til levering. Tak for jer!

20. Dezember 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har ikke købt cykel på nettet før..

Har ikke købt cykel på nettet før. Ringede til firmaet inden og fik god vejledning i hvad der skulle monteres. Bestilte cyklen, og 2 dage srnere kom den velemballeret med fragtmanden. Alt vat i orden, og ingen transportskader som jeg frygtede lidt. Virkelig god oplevelse hele vejen igennem

10. Oktober 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte cykel 16/7-2020 og fik den…

Bestilte cykel 16/7-2020 og fik den leveret 20/7 i det aftalte tidsinterval om aftenen!!
God hjemmeside, let ordreafgivelse, flink fragtmand.
Cyklen blev leveret samlet og udpakket fuldstændig som forventet. Fin ordrebekræftelse og information omkring leveringstidspunkt.
Alt i alt en super oplevelse.

22. Juli 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan kun anbefale dem

Jeg kan kun anbefale dem, da man får en rigtig god service og hurtig levering, og den nye cykel var pakket godt ind, så der ikke kom skader på den under transport

9. Juli 2020
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Værkstedet i Birkerød kan bruges i nødstilfælde

Værkstedet i Birkerød er ok. Der er problemer med sproget, da der tales afghansk imellem de ansatte. Det er uhøfligt over for kunder i en dansk butik. Værst er det, at de lover at ringe, når bestilte reservedele er kommet hjem. Det er 3 måneder siden og de har ikke ringet endnu. Fandt et andet sted.

5. Juni 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Manglende lagerstyring og dårlig kundeservice.

12-05: Bestiller en cykel på deres webshop der står angivet som "På lager"
13-05: Forespørger på leveringstid, da leveringstiden på lagervarer ikke angives i antal dage
14-05: Ringes op af en medarbejder der fortæller mig at varen alligevel ikke er på lager, han tilbyder et alternativ som jeg skal tænke over.
14-05: Beder dem pr mail bekræfte at alternativ er tilgængelig inden jeg foreslår det til min søn, intet svar.
14-05: Kontakter dem pr telefon og får af vide at de heller ikke har den model de tilbød og sælgeren lover at tjekke op.

.... Jeg har stadig INTET hørt fra dem, hverken på mail eller telefonisk, altså kommer de ikke retur på ens henvendelser og reklamerer med varer de slet ikke har. Jeg er skuffet :-(

18. Mai 2020

Henvendte til Time2bike på Østerbro mig…svindelbutik

Henvendte mig til Time2bike på Østerbro mig da mit baghjul var kaput og fik tilbud på et nyt. Tilbudet lød på 1 baghjul med 8speed kassette 1 kæde og montering til 750 kr. De ringede og spurgte om de måtte skifte kabel så mine gear kunne køre ordentligt og ja svarede jeg. Da jeg hentede cyklen var prisen på 1589kr for prisen var 750 kr for kassette og kæde, 139 kr for kabel og så lige 700 for hjulet ? Så kan kun sige hold jer langt væk fra den butik.

3. April 2020

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr