Banner for Timco Voordeelmarkt

Timco Voordeelmarkt Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bed online besteld , gisteren geleverd . Via het transportbedrijf werden wij , via een site , real-time op de hoogte gehouden waar ze op dat moment waren en wanneer ze bij ons zouden arriveren . Di... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik vind jullie winkel geweldig, maar de laatste tijd erg rommelig en vol gepropt. Enkele jaren geleden was alles mooi overzichtelijk, tegenwoordig kom ik binnen en vliegt de chaos mij meteen aan... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vieze topper, gemeld DOOR bezorger nadat hij het had binnen had neer gezet. De boxspring neer gezet, wijkt aan alle kanyen. Kan alleen aan hoofdbord vast gezet worden. Bij voeteneind gaat het bed al u... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Was bij timco aalst om naar sta op stoelen te kijken. Die staan boven en ze hebben een geen lift 😢. De stoel was voor mijn zus die geen trappen kan lopen. Totaal geen probleem bij hun. Stoel werd... Mehr ansehen

1. Outlet
  2. Bettenfachgeschäft
  3. Bekleidungsgeschäft
  4. Elektrofachmarkt
  5. Möbelgeschäft
  6. Geschäft

Über Timco Voordeelmarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Timco Voordeelmarkt, altijd de hoogste kortingen!

Timco Voordeelmarkt is dé winkel voor iedereen die houdt van kwaliteit en voordeel. Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen van partijen, zoals schadepartijen, overstocks en faillissementsvoorraden, van kleine restpartijen tot grote magazijnen. Dankzij deze manier van inkopen verandert ons aanbod voortdurend en kun je bij elk bezoek weer iets nieuws ontdekken. Altijd met de hoogste kortingen!

Bekijk hier onze actuele partijen

Ons assortiment is enorm divers: van merkkleding, schoenen en woonaccessoires tot meubels van topkwaliteit. In onze meubeloutlet vind je niet alleen een vaste collectie banken, boxsprings en eetkamerstoelen, maar ook unieke meubels uit overstocks, zoals stijlvolle banken, dressoirs en kasten. Zo combineren we vaste favorieten met wisselende partijaanbiedingen voor iedere woonstijl.

Daarnaast profiteer je bij ons van de populaire actie op eettafels: betaal slechts €1 per centimeter: een tafel van 240 cm kost dus maar 240,-!

Let op: onze partijen zijn vaak alleen in de winkels verkrijgbaar. Omdat het om snel wisselende partijen gaat, vind je niet alles terug in onze webshop. Online bieden we vooral onze vaste meubelcollectie en boxsprings aan. Wil je dus geen voordeel missen? Kom dan zeker eens langs in één van onze filialen in Oploo of Waalre.

Bij Timco Voordeelmarkt vind je altijd kwaliteit voor minder. Bezoek onze winkels in Oploo en Waalre, of shop eenvoudig online met de hoogste kortingen!

Ontdek hier ons online aanbod

Promotion box for Timco Voordeelmarkt

Altijd de beste deals!

Pak je voordeel en ga voor goede kwaliteit met de hoogste kortingen!

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

605 Bewertungen

Alle Bewertungen

576 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Prima prijs-kwaliteit verhouding

Prima prijs-kwaliteit verhouding, snelle levering, netjes bezorgd zonder extra kosten.

8. Juli 2026

Beste Fons,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding, de snelle levering en de nette bezorging. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u graag weer terug te zien!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mon colis a été marqué livré et signé…

Mon colis a été marqué livré et signé et je n’ai rien signé !!! C’est HONTEUX
J’ai contacté le service client qui est inexistant !
Je ne recommande absolument pas ce site qui a mon sens est une vraie escroquerie

8. Juli 2026

Beste,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat uw pakket als geleverd is gemeld terwijl u het niet heeft ontvangen.

Wij adviseren u om zo snel mogelijk contact op te nemen met de pakketbezorgdienst. Zij kunnen onderzoeken waar het pakket is afgeleverd en nagaan wat er met de levering is gebeurd.

Mocht u daarna nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard ook contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@timcovoordeelmarkt.nl onder vermelding van uw ordernummer.

Fijn en goedkoper

Fijn en goedkoper

4. Juli 2026

Beste Willie,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent en onze scherpe prijzen waardeert. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen in één van onze filialen!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hele dag zitten wachten op aflevering .

Hele dag zitten wachten op aflevering .
Slecht geregeld.

7. Juli 2026

Beste meneer Van Zuijdam,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u de hele dag heeft moeten wachten op de levering. We begrijpen dat dit erg frustrerend is en bieden onze excuses aan voor het ongemak. We nemen uw feedback mee om de communicatie rondom bezorgingen te verbeteren.

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd. Helaas zat alleen de handleiding niet bij de laptop.

10. Juli 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Beste Erwin,

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de laptop snel en goed is geleverd. Jammer dat de handleiding ontbrak bij uw bestelling. Onze excuses hiervoor. We nemen uw feedback mee, zodat we dit in de toekomst beter kunnen controleren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden met de snelle levering en…

Zeer tevreden met de snelle levering en goede verpakking.
Ook het bestelde product was van goede kwaliteit.
Ik raad dit bedrijf aan

7. Juli 2026

Beste Sandra,

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat uw bestelling snel en goed verpakt is geleverd en dat u tevreden bent met de kwaliteit van het product. Hartelijk dank voor uw aanbeveling. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Wij hebben juiste artikel netjes…

Wij hebben juiste artikel netjes ontvangen. Wel dag later dan aangegeven werd. Dat kan gebeuren
Heel tevreden

6. Juli 2026

Beste Anita,

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u het juiste artikel netjes heeft ontvangen en tevreden bent met uw bestelling. Jammer dat de levering een dag later plaatsvond dan aangegeven. Bedankt voor uw begrip en veel plezier met uw aankoop.

Super service altijd

Super service altijd, leuk en vriendelijk personeel. Denken met je mee en geven goed advies. Met de levering was het perfect, zoals afgesproken op tijd, goede service ! Leuke prijsjes en goed resultaat!

6. Juli 2026

Beste Samirah,

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u onze service en het personeel als vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren. Ook goed om te lezen dat u tevreden bent met het advies, de prijzen en dat de levering precies volgens afspraak is verlopen. We hopen u snel weer in onze winkel of webshop te mogen verwelkomen.

Aardig personeel

Aardig personeel, behulpzaam.
Goede korting op mooie kleding.

Beste Wiel,

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u ons personeel als aardig en behulpzaam heeft ervaren. Ook goed om te lezen dat u tevreden bent met de mooie kleding en de scherpe korting. We hopen u snel weer in onze winkel te mogen verwelkomen.

Altijd goed

Altijd goed

Beste Piet,

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u altijd tevreden bent over Timco. We hopen u nog vaak in onze winkel of webshop te mogen verwelkomen.

Hele fijne communicatie

Hele fijne communicatie, prima produkt, en ook goed geinformeerd, over de bezorging/montage. Kortom uitstekend!

Dit onthoud ik zeker, voor een volgende keer.

9. Juli 2026

Beste Dennis,

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u de communicatie als prettig heeft ervaren en goed op de hoogte bent gehouden van de bezorging en montage. Ook goed om te lezen dat u tevreden bent met het product. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Vriendelijke en geduldige service

Ik had wat gekocht dat ik wilde ruilen en ben daar heel goed geholpen. De dame die mij hielp heeft me ook zorgvuldig uitgelegd hoe het waardepuntensysteem werkt. Heel fijn dat daar de tijd voor is genomen.

3. Juli 2026

Beste Johanna,

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u zo vriendelijk en geduldig bent geholpen bij het ruilen van uw aankoop. Ook goed om te lezen dat onze collega de tijd heeft genomen om het waardepuntensysteem duidelijk aan u uit te leggen. We hopen u snel weer in onze winkel te mogen verwelkomen.

Prima geholpen

Lekker rond neuzen en een mooie parasol gekocht

3. Juli 2026

Beste mevrouw Pennings,

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u prettig bent geholpen. We wensen u veel plezier met uw nieuwe parasol en hopen u in de toekomst opnieuw in onze winkel te mogen verwelkomen.

Leuke winkel

Leuke winkel en vriendelijk personeel

27. Juni 2026

Antwort von Timco Voordeelmarkt

Dank voor de positieve woorden Marga!
Tot snel weer in onze winkel:)

Duidelijke website

Duidelijke website
Goede kwaliteit
Goede prijs

Antwort von Timco Voordeelmarkt

Dank voor de review en positieve woorden Christa!

Goed vriendelijk personeel

Goed vriendelijk personeel

30. Juni 2026

Beste Rianne,

heel erg bedankt voor uw review over ons vriendelijke personeel! Wij hopen u snel weer te verwelkomen in een van onze filialen.

Steeds wisselende aanbiedingen.

Steeds wisselende aanbiedingen.
Heel fijn.
Maar helaas de prijzen die op de supermarkt producten liggen zijn veel en veel te hoog.

En dan vaak ook nog met rook of andere schade.
In de gewone supermarkt in de aanbieding vaak nog stukken voordeliger.
Dat is jammer.

Beste Ineke,

Bedankt voor uw review en uw eerlijke feedback. Fijn om te horen dat u onze steeds wisselende aanbiedingen waardeert.

Jammer dat u onze supermarktprijzen anders heeft ervaren. De prijzen van onze partijen kunnen verschillen per product en zijn afhankelijk van onder andere de inkoop. We nemen uw feedback mee en hopen u in de toekomst alsnog te kunnen verrassen met mooie aanbiedingen.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bed ligt prima, maar klopt niks van.

Bed gekocht. Eerst in de winkel bekeken, daar werd ik vriendelijk geholpen. Ik heb vervolgens het bed online besteld. De bezorgers waren vriendelijk. Toen ik het bed in elkaar wilde zetten klopte de scharnieren helemaal niet. Hierdoor kon ik het bed niet in elkaar zetten. Meerdere keren met klantenservice aan de lijn gehangen (overigens vriendelijk personeel) maar de beloftes die ze maken komen ze niet waar. Je hebt toch echt een bed nodig om op te slapen, maar als ik hun moet geloven is 'urgent' contact opnemen meer dan een week. Het is HUN fout en vervolgens doen ze er helemaal niks aan... Zelf de scharnieren verplaatst maar daar ga je blijvende sporen van zien. Belabberd geregeld daar. Ik zou er GEEN meubels bestellen.

25. Juni 2026

Beste Twan,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u problemen heeft ondervonden met de montage van uw bed. Fijn dat u wel tevreden bent over de service in de winkel, onze bezorgers en de vriendelijkheid van onze klantenservice.

We begrijpen dat de situatie erg vervelend voor u was. We hebben ons best gedaan om zo snel mogelijk een medewerker bij u langs te laten komen, zodra daar ruimte voor was in de planning. Uiteindelijk heeft u ervoor gekozen om de reparatie extern te laten uitvoeren en de gemaakte afspraak met onze medewerker te annuleren.

Nogmaals onze excuses voor het ontstane ongemak. We hopen dat u inmiddels naar tevredenheid gebruik kunt maken van uw bed.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Op kopen goederen maar er wel de…

Op kopen goederen maar er wel de hoofdprijs voor vragen werk zelf bij de groot handel en bij ons is het eet gedeelte een stuk goedkoper

Beste Patricia,

Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat u onze prijzen zo heeft ervaren. We streven ernaar om onze producten tegen scherpe prijzen aan te bieden, maar de prijzen kunnen per product en partij verschillen. We hopen u in de toekomst toch nog eens te mogen verwelkomen in één van onze filialen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Omdat we goed geholpen zijn.

Omdat we goed geholpen zijn.
Vriendelijk personeel a.s donderdag wordt ons bed geleverd dus we wachten even af of dat ook goed gaat.

Beste Annelies,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u goed bent geholpen en tevreden bent over de vriendelijke service van ons personeel. We wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe bed en hopen dat de levering donderdag naar wens verloopt.

Team Timco

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr