Snelle levering, maar kwaliteit matig. Een professionele foto aflaten drukken waarvoor ik via wij alleen de verzendkosten hoefde te betalen. Vond het er leuk uitzien maar het beeld was lang niet zo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ze bestaan gelukkig nog, bedrijven die Service hoog in het vaandel hebben staan. Naast kwaliteit en vakmanschap ook oog voor After sales! Zwart wit vergroting 60 x 60 veel groenzweem. Na prettig mail... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dit bedrijf heeft als eigenschap transparant en open te communiceren. Er worden duidelijke afspraken gemaakt over de perfecte afdruk voor de klant, zodat teleurstellingen kunnen worden voorkomen.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wij hebben hier een Plexiglas schilderij besteld, was snel in huis, goed verpakt en duidelijk qua levering wanneer het kwam. Bestelproces ook makkelijk. Mooie kwaliteit en precies wat we verwacht h... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij Timbler maken we herinneringen tastbaar met verrassend leuke producten die een glimlach op je gezicht toveren. Je favoriete foto's verdienen meer dan een verloren plek op je telefoon. Ze verdienen een plekje aan de muur, op hoogwaardige kwaliteit award-winning producten. 🏆
Wij geloven in de magie ✨ van herinneringen delen, daarom willen we mensen inspireren en overtuigen om deze vast te blijven leggen en zichtbaar te maken, zodat ze herbeleefd kunnen worden!
De 3 Timbler-garanties:
✔ Simpel
✔ Verrassend
✔ Glimlach garantie
Waarom Timbler?
Wij zijn dé specialist in wanddecoratie.
✔ Alles in eigen beheer
✔ Kwaliteitscontrole bij elke bestelling
✔ Supersnelle verzending
✔ Jarenlange print ervaring
✔ Meer dan 100.000 blije klanten
Wij printen alles in eigen huis en kunnen daardoor de beste kwaliteit garanderen. We zijn volledig gefocust om van jouw foto's een kunstwerk te maken, waar je trots op zult zijn om in huis op te hangen!
Sonsbeekweg 4, 6814 BA, Arnhem, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen

Antwort von Timbler
Mooi uitgedrukt en zo handig met alleen op het muur plakken❣️aanrader

Antwort von Timbler
Een gratis 'tegeltje' mogen bestellen. Lelijke afwerking aan de zijkanten met een soort grijzig schuim. Ook adverteren ze 'herplakbaar' maar er zit gewoon een dubbelzijdig stukje tape op wat niet echt aan de muur blijft plakken.
Na contact met het bedrijf mocht ik een foto op alluminium bestellen, deze zijn heel erg mooi! Ik denk dat het gelaserd is je voelt ook de schaduwen van je foto terug op het allumiunum, dat maakt het net wat meer 3D.

Antwort von Timbler
De service en snelheid prima, de kwaliteit van de geleverde print erg matig.

Antwort von Timbler
Mijn foto die ik verstuurde was niet geschikt vervolgens heeft Noelle zelf een paar alternatieve aangedragen en hebben we er daar één van gekozen en het resultaat is schitterend geworden.
Dit is een topper.

Antwort von Timbler
Bestelling gedaan bij Timbler. Zeer klantvriendelijk en betrouwbaar!

Antwort von Timbler
Heb van de week mijn derde print besteld.
Wederom een zeer fraai resultaat. Mooie actie met winterkorting. Een betere prijs-kwaliteit verhouding ga je niet vinden. Dit bedrijf is een lot uit de loterij.
Beslist een aanrader. Wederom hulde!

Antwort von Timbler
Bestelling zag er prima uit, en werd snel bezorgd.
Ook de prijs was prima.

Antwort von Timbler
Ik heb fototegels besteld met daarbij de geleverde afplakstrips die aan de achterkant zijn bevestigd zodat ze blijven plakken op de muur.
Helaas blijven de fototegels niet plakken aan de muur en vallen ze er al naar enkele minuten eraf. Het afplaksysteem werkt helaas niet.

Antwort von Timbler
Bedrijf is erg behulpzaam het beste resultaat te leveren. Heb een erg mooie foto van hun op aluminium

Antwort von Timbler
Zeer goede service en alles goed en informatie ook uitstekend

Antwort von Timbler
Prachtige afdruk op aluminium en hele snelle levertijd. Heel erg tevreden!

Antwort von Timbler
Handig bestelproces, prima afhandeling en mooi resultaat. Reageren goed op vragen. Prima ervaring.

Antwort von Timbler
Goede kwaliteit goede prijs en snelle afhandeling! Denkt mee

Antwort von Timbler
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.