Tigre Tattoo Parlour Bewertungen 35

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er blevet tatoveret der 3 gange af Martin. Har kun haft gode og behagelige oplevelser. Venligt personale, fede omgivelser og hygiejne er i top. Klar anbefaling

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Søde gutter, professionelt håndværk og altid gode til at rådgive. Over halvdelen af mit blæk er lavet hos Tigre tattoo. De ringede oveni købet en tatovør ind samme dag, der lavede den stil jeg ønskede... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har for nylig været hos Martin for tredje gang, og ligesom de foregående to er jeg ovenud tilfreds med såvel proces som resultat. Martin har transformeret 3 af mine tegninger til hvad jeg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Martin is an incredibly talented artist. I've had multiple tattoos designed and done by him and he's always managed to capture my idea perfectly. He has impeccable line work and the tattoos come out... Mehr ansehen

1. Tattoostudio
  2. Tattoo- und Piercingstudio

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hello friends of Tigre Tattoo Parlour. When you want the best, let us take care of the rest! We have more than 40 years of experience combined, so if you want a custom made tattoo, then contact this professional crew! What ever kind of style y...

4,7

1 Stern

Klar anbefaling

12. Dezember 2025

Fantastisk

Det er det eneste sted jeg vil tatoveres.
Fantastisk oplevelse. De er så søde og behagelige. Meget professionelle. Er kommet her i mange år.

5. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik i går mine første streger

Fik i går mine første streger. Er over 60,så var vigtigt, det blev en god og tryg oplevelse.
Var i virkelig gode, kompetente og trygge hænder hos Martin. Vil anbefale Tigre til alle, der måtte spørge efter en anbefaling😃

11. Oktober 2025

Great experience in Copenhagen

I just got my tattoo from Martin, and I'm absolutely thrilled!
Martin is such a nice and friendly person; he easily calmed my nerves and even gave me tips for our stay in Copenhagen.
Everything in the studio is clean and tidy, just as it should be.

It was perfect! And I absolutely love the tattoo!

3. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min lille søster og mig Fik en god…

Min lille søster og mig Fik en god oplevelse med Martin tatovering dernede fra. Det er fedt, at de tænker meget på kroppens bevægelser, hvordan man bevæger sig og hvordan en tatoveringen reagerer. Og så Føler man sig også Tryg og forståelse når man har diabetes.
Så mig og min søster vil gerne tatovering der en anden gang.

24. April 2025

amazing oplevelse

super fed oplevelse. fantastisk resultat, dygtige kunstnere, venligt peronale og bare generalt skide dygtige. 5/5 herfra.

Martin er skide dygtig, til design og udførelsen selv. klar anbefaling

3. Juli 2025

Fantastic experience at Tigre Tattoo

Fantastic experience at Tigre Tattoo - as always!

I just got two new tattoos from Martin today, and I couldn’t be happier! This isn’t my first time with him, and I always leave in a great mood.

Martin is not only an incredibly skilled artist but also a great person to talk to. He creates a relaxed atmosphere where you feel comfortable and at ease. His attention to detail and ability to understand exactly what you want ensure that the result is always spot on.

If you’re looking for a tattoo artist who delivers both quality and a great experience - I highly recommend Martin at Tigre Tattoo! :)

10. Februar 2025

Super sødt personale

Super sødt personale, modtog mig med åbne arme uden nogen former for booking, meget rolige og venlige folk, følte mig meget tryg, havde problemer med at få betalingen til at fungere og flere gange fik jeg lov til at forlade butikken for at fixe betalingen, kan varmt anbefale.

23. Dezember 2024

Topklasse …

Vandvittig kvalitet af tatovering ingen diskussion om det Martin forstår hurtigt en idé og han er mega god til at gøre det til virkelighed og gør det mega godt

18. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god oplevelse med første tatovering hos Martin

Martin fra Tigre Tattoo lavede min første tatovering. Udover at resultatet levede helt op til forventningerne, så var atmosfæren virkelig rar. Martin er både professionel, empatisk og super dygtig til sit håndværk.

Det er bestemt et sted jeg vil anbefale til alle der ønsker en tatovering.

4. November 2024

tigre tattoo

tigre tattoo, fantastisk sted God atmosfære, rent og ordentlig. Min tatovør var Martin en virkelig dygtig kunstner var spot on med det design han havde lavet til mig og resultatet blev perfekt. Kan kun anbefale det sted,et af de bedste i København.

25. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Amazing tattoos by amazing people

Martin is an incredibly talented artist. I've had multiple tattoos designed and done by him and he's always managed to capture my idea perfectly. He has impeccable line work and the tattoos come out perfectly.

Martin and the rest of the team are lovely people and it's always a fun time in the shop!

18. September 2024

De fortjener LANGT mere end de 5 stjerne man kan give

Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner ville jeg det !

Jeg har nu været kunde i butikken gennem de sidste 10-12 år. Jeg har fået tatoveringer af aller højeste kvalitet ! Det er ikke bare en tatovering de laver og Martin som er den der har lavet de fleste af mine er en sand magiker og kunstner ! Han formår at fange alle ideer og præsentere design jeg end ikke i min vildeste fantasi kunne have drømt om ! Venlighed, renlig og omhyggelighed er nøgleord jeg ville bruge til at beskrive Martin og Tigre Tattoo. Jeg går ingen andre steder og jeg glæder mig allerede til at fortsætte igen i næste uge.

Martin er nu godt på vej til at have lavet et fuldt sleeve på mig og det er simpelthen så flot kunst, at jeg også har bedt ham sætte sim sin signatur i tatoveringen, fordi et rigtig kunstværk er ikke ordentligt før det har fået en signatur og Martin er en vaske ægte dygtig og professionel kunster.

16. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Omhyggelighed, perfektion og behagelig atmosfære

Martin har transformeret 3 af mine tegninger til hvad jeg vil betragte som enestående kunst! Han er omhyggelig, dygtig og yderst behagelig at være i selskab med i de timer det varede

Jeg har allerede planlagt mit næste projekt og talt det igennem med Martin, og kommer helt sikkert tilbage til Le Tigre Tattoo Parlour for at få det lavet hos ham🙏🏼

Tusind tak for endnu et smukt og meget tilfredsstillende resultat🙌🏼

Varmeste anbefalinger her fra 🙏🏼

4. September 2024

Lynhurtig og dyb forståelse

Jeg var nede hos Martin og få lavet tre tatoveringer i ét hug. Vi havde talt forbi hinanden omkring designet på en af dem, men i løbet af to minutter havde han lavet et nyt design, der var præcis hvad jeg havde tænkt på.

9. September 2024

Super godt arbejde

Super godt arbejde, min kæreste og jeg er meget tilfreds med vores tatoos og super imødekommende og rart sted at komme. Dejligt at møde ærlighed og tålmodighed. Super tilfreds 🤗

22. Juli 2024

Kunne vi give mere end 5 stjerner

Kunne vi give mere end 5 stjerner, så havde vi gjort det 😍

Min søster og jeg var taget fra Aalborg til København for at holde weekend ☀️ Vi fik en tid hos Lanas, som bare var super sød, dygtig og meget meget behagelig!
Han giver gode råd og er super god til at dele ud af sine erfaringer.
Efter at have prøvet en del tatovører i Aalborg, kan ingen måle sig med det gode humør, service og oplevelse som vi fik hos Lanas.

Vi kommer gerne igen helt fra Aalborg af 🫶
KÆMPE anbefaling herfra.

7. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr