Bestilte fotballbillett 2 dager før kampstart, og fikk billett tilsendt i god tid før kampstart. De var også raske med å svare på mail, så disse kan anbefales
Das sagen Bewerter
Første bestillingen gikk ikke gjennom. Det står at man skal få mail om den er gjennomført ellers må man bestille ny. Iom mail ikke alltid får mail på sekundet var det vanskelig å vite om man skulle be... Mehr ansehen
Problemer med å få det til å virke. Jeg prøvde utallige ganger, men fant ut til slutt at før jeg valgte "retning" så måtte jeg få overskriften til å lyse rødt. Holdt på å gi opp da jeg utallige gange... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
TicketService.no er en billettmegler med lang erfaring som spesialiserer seg på å tilby internasjonale reisende de beste billettene til arrangementer over hele verden. Fra offisielle fotballbilletter til de hotteste showene i byen, fra sightseeingturer til de mest populære attraksjonene, TicketService har vært en ledende aktør i online billett- og reisebransjen siden 1980. Ticket Service tilbyr personlig service via nettchat og e-post, og du bestiller enkelt og raskt på nett. Du kan trygt bestille hos Ticket Service, da vi kun samarbeider med autoriserte billettleverandører som er pålitelige og yter god service. Siden 2021 har TicketService.no blitt overtatt av Connection Ticketing, en del av Travel Connection Group.
Kontaktinformationen
44 Moreton Street , , London , Vereinigtes Königreich
- 0046 0812 162 091
- info@ticketservice.no
- ticketservice.no
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Enkelt og greit :)
Kjapt og greit
rask tilbakemelding at det var utsolgt…
rask tilbakemelding at det var utsolgt og de ordnet flott andre billetter. Super fornøyd
Bestilte Hop-On-Hop-Off London…
Bestilte Hop-On-Hop-Off London billetter på Ticket service, men den elektroniske billetten ble ikke akseptert av bussjåføren. Spurte på hotellet jeg bodde på om de kunne printe ut billetten for meg, men det var de ikke interessert i, da de selv solgte tilsvarende billetter.. Da jeg omsider (spurte 3 andre hoteller) fikk hjelp til å printe ut billetten hadde jeg brukt nesten 3 timer på dette.. MEN den ble fortsatt ikke akseptert!
Jeg fikk ikke brukt billetten, og ticket service ville ikle refundere 600 kr for billettene. Så heretter kommer jeg ikke til å bestille på denne nettsiden.

Antwort von Ticketservice
Etter mye om og men med bestilling av…Hyggelig ved bestilling. God oppfølging.
Etter mye om og men med bestilling av billetter til forestilling i Verona, ble vi møtt med svært god service hos Ticketservice.
Der ble vi møtt med tålmodighet ved bestillingen og super oppfølging med informason etterpå da bekreftelsen om seteplasser lot vente på seg.
Veldig lett å bestille
Raskt levert!
Rask og god service
Enkelt,raskt og bra pris.👍
Meget kjapp service :)
Perfekt
Fant akkurat det eg leita etter, fort og enkelt.
Får ikke lastet ned billettene
Enkelt og greit
Bestillingen gikk fort og greit
Bestillingen gikk fort og greit. Fin info og rask bekreftelse.
Meget god erfaring!
Min erfaring med Ticketservice er meget god. Sist gang jeg hadde kjøpt fotballbilletter, ble kampen flyttet fra lørdag til mandag. Jeg ble umiddelbart informert om dette slik at jeg fikk anledning til å endre fly og hotell i rimelig tid. Jeg opplevde også at billettene lå klar på hotellrommet ved ankomst. Meget bra!
Tusen takk for at du hjalp meg Anna.
Fotball-billetter
Har bestilt fotballkamp-billetter i Manchester. Veldig enkel og grei bestilling - rask tilbakemelding. Får ikke billettene før ankomst Manchester - så det gjenstår å se om det går like smertefritt som bestillingen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.