Tickets.pl Bewertungen 138

TrustScore 2 von 5

2,1

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oszusci ! Nie rezerwujcie biletów lotniczych przez ich strone, sa przekierowania ze skyscaner ale zmienia sie nie tylko cena ale równiez godziny wylotów. Sytuacja z dzisiaj: rezerwowałam lot na godzi... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Website charges additional service after displaying final price and confirming card details. Edit: I was charged for extra service which wasn’t requested and included in the summary before payment.... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Unternehmensdetails

1. Flugticketagentur

Vom Unternehmen geschrieben

Tickets.pl to wiodące internetowe biuro podróży specjalizujące się w kompleksowej obsłudze turystycznej. Oferujemy szerokiego zakresu usług, w tym rezerwacje lotów, autokarów i hoteli, dzięki czemu planowanie podróży będzie wygodne i bezpieczne. Intuicyjny interfejs naszej witryny ułatwi procedurę wyszukiwania najlepszych opcji podróży w najkorzystniejszych cenach. Naszym głównym celem jest zapewnienie klientom najwyższego poziomu obsługi i wsparcia na każdym etapie zaplanowanej podróży. Zaufaj swoją podróż Tickets.pl – Twojemu niezawodnemu partnerowi w świecie podróży.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Szybka i rzetelną pomoc .Pan Filip…

Szybka i rzetelną pomoc .Pan Filip Turner pomógł mi z zakupem dodatkowego bagażu oraz udzielił wszystkich potrzebnych mi informacji .polecam

6. April 2026

Pani Edyto,

serdecznie dziękujemy za pozostawienie opinii i miłe słowa pod adresem naszego zespołu.

Bardzo się cieszymy, że otrzymała Pani szybką i rzetelną pomoc oraz że Pan Filip Turner mógł skutecznie pomóc w zakupie dodatkowego bagażu i udzielić wszystkich potrzebnych informacji.

Dziękujemy za polecenie naszych usług. Takie słowa są dla nas bardzo ważne i stanowią ogromną motywację do dalszej pracy.

Oszustwo

Bilety zostaly kupione, pieniadze zabrane a po chwili dostalem wiadomosc ze transakcja anulowana a miejsc w samolocie nie ma oraz zwrotu pieniedzy tez

23. März 2026

Panie Jezier,

Abyśmy mogli dokładnie sprawdzić informacje dotyczące tej rezerwacji, prosimy o podanie numeru rezerwacji lub adresu e-mail użytego podczas zakupu. Po otrzymaniu tych danych będziemy mogli zweryfikować status zamówienia oraz przekazać Panu szczegółowe wyjaśnienia.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Website charges additional service…

Edit: I was charged for extra service which wasn’t requested and included in the summary before payment. It wasn’t some additional fee by payment processing party etc., that’s simply not true. I already sent you an email and contracted on support chat but couldn’t get any response. It’s ridiculous that you respond faster here than on official support channels.

23. März 2026

Dear Mr. Meller,

Thank you for your feedback. We have carefully checked the details of your booking and can confirm that no additional charges were made on our side. The amount charged by us matches exactly the amount that was displayed on the payment page before the purchase was completed.

We would kindly recommend contacting your bank’s support service first, as this may be a bank-side fee or commission applied by your card issuer.

If, however, you still believe there was an extra charge, please send us a bank statement containing the transaction details needed for identification to info@tickets.pl
so that we can investigate this matter further.

UPD 26/03
Dear Mr. Meller,

We would like to inform you that your request was successfully reviewed, and 84 PLN was refunded to the purchaser’s bank account on March 24.

We understand that situations related to payment details and additional charges can be especially frustrating, particularly when you expect a quick clarification through the official support channels. Please note that we did review your case, and the matter has now been resolved from our side.

If your issue is now resolved, we would be grateful if you would consider updating your review and rating to reflect the current status of the case. We always strive to resolve our customers’ issues in their favor whenever possible.

Złe doświadczenie

Złe doświadczenie; nie polecam. Kupiłem bilety lotnicze z możliwością wyboru miejsca z dodatkową przestrzenią. To dla mnie ważne. Poleciałbym czymś innym, gdybym nie miał tej opcji. Po kilku dniach dowiedziałem się, że opcja zniknęła. Poprosiłem przynajmniej o miejsce przy przejściu. Odpowiedź: niemożliwe, ale załatwimy na lot powrotny. Informacja tuż przed lotem powrotnym: nie załatwimy.

14. März 2026

Szanowna Pani Joanno,

dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Bardzo nam przykro, że ta sytuacja wywołała u Pani rozczarowanie i poczucie, że usługa nie została zrealizowana w sposób, jakiego Pani oczekiwała. W pełni rozumiemy, że możliwość wyboru konkretnego miejsca, szczególnie z dodatkową przestrzenią, mogła być dla Pani istotnym elementem podróży i mieć realny wpływ na decyzję o zakupie właśnie tych biletów.

Niestety, mimo złożonego wniosku, dostawca usługi nie potwierdził możliwości wcześniejszej rezerwacji wskazanych miejsc. Z tego powodu usługa nie mogła zostać finalnie zapewniona w oczekiwanym zakresie. Rozumiemy, że tym bardziej frustrujące mogło być to, że najpierw pojawiła się nadzieja na rozwiązanie tej kwestii, a następnie okazało się, że także w odniesieniu do lotu powrotnego nie będzie to możliwe.

Chcemy przy tym zapewnić, że środki za nienadaną usługę zostały zwrócone. Mamy świadomość, że sam zwrot kosztów nie zawsze rekompensuje niedogodności, stres oraz dyskomfort związany z brakiem potwierdzenia tak ważnej dla Pani opcji podróży. Dlatego tym bardziej żałujemy, że całe doświadczenie nie spełniło Pani oczekiwań.

Każda taka opinia jest dla nas bardzo ważna, ponieważ pokazuje, jak duże znaczenie mają dla naszych klientów nie tylko same bilety, ale również wszystkie dodatkowe usługi towarzyszące podróży. Dziękujemy, że poświęciła Pani czas, aby opisać swoją sytuację. Jest nam szczerze przykro, że tym razem nie mogliśmy zapewnić Pani takiego poziomu obsługi, na jaki Pani liczyła.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Po opłaceniu zmiana godzin lotu na inne

Sytuacja z dzisiaj: rezerwowałam lot na godzine 6 rano a po zrealizowaniu płatnosci wygenerowały mi sie bilety na godzine 22 !!!! Oczywoscie reklamacja nie uznana. Zgłosiłam do banku transakcje jako oszustwo i licze na pozytywne rozpatrzenie.

18. März 2026

Dzień dobry, Pani Justyno,

Dziękujemy za opinię. Przykro nam, że zaistniała sytuacja wywołała u Pani negatywne emocje.

Chcielibyśmy uprzejmie wyjaśnić, że dodatkowo sprawdziliśmy tę sprawę i w wyniku weryfikacji potwierdziliśmy, że data oraz godzina lotu wskazane w rezerwacji zostały wybrane podczas procesu jej tworzenia. Oznacza to, że bilety zostały wystawione zgodnie z danymi zaakceptowanymi przy dokonywaniu zakupu.

Jednocześnie informujemy, że zgodnie z zasadami taryfy zakupione bilety nie podlegają zwrotowi. Jeśli jednak nadal chcą Państwo wprowadzić zmiany w podróży, możliwe jest złożenie wniosku o zmianę rezerwacji w celu sprawdzenia dostępnych opcji modyfikacji.

Rozumiemy, że taka sytuacja może być rozczarowująca, i dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uwaga ZŁODZIEJE !!!!!Totalne dno !!!!

Uwaga ZŁODZIEJE !!!!!Totalne dno !!!!
LOT odwołany
Od stycznia czekam na zwrot około 10 tysięcy zł.
Sprawę kieruje do sądu i nagłośnię w mediach bo jesteście oszustami i złodziejami .

25. Januar 2026

Szanowna Pani Katarzyno,

Dziękujemy za pozostawienie opinii.

Bardzo nam przykro z powodu tej sytuacji oraz długiego czasu oczekiwania na zwrot środków. W pełni rozumiemy, jak frustrujące i stresujące może to być, zwłaszcza gdy sprawa dotyczy tak znaczącej kwoty.

Chcielibyśmy poinformować, że wniosek o zwrot biletów ze strony naszej firmy został już pomyślnie opracowany. Obecnie przekazaliśmy prośbę o zwrot do linii lotniczej i na ten moment oczekujemy na jej autoryzację. Z naszej strony sprawa jest monitorowana, a zapytanie pozostaje w toku.

Niestety z przyczyn technicznych, dopóki linia lotnicza nie autoryzuje wniosków o zwrot biletów, nie mamy możliwości zakończenia procesu zwrotu po naszej stronie. Rozumiemy, że oczekiwanie jest dla Pani bardzo trudne, dlatego chcemy zapewnić, że nadal pracujemy nad sprawą i dokładamy wszelkich starań, aby zakończyć ją tak szybko, jak tylko będzie to możliwe.

Prosimy o jeszcze odrobinę cierpliwości. Gdy tylko otrzymamy autoryzację zwrotu od linii lotniczej, niezwłocznie poinformujemy Panią mailowo na adres e-mail kupującego.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Wszystko przebiegło ok

Kupiłem z wyprzedzeniem lot czarterowy Enter Air na Maderę w dwie strony z bagażem nadawanym. Od firmy otrzymuje się automatyczną wiadomości na maila i whatsapp co może wyglądać trochę podejrzanie, ale dzwoniłem również na infolinię która działa dobrze i udziela wszystkich informacji. Odprawa odbyła się przy nadawaniu bagażu, nie było żadnych problemów.

10. März 2026

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że wszystko przebiegło pomyślnie i że podróż odbyła się bez problemów.

Doceniamy również, że zwrócił Pan uwagę na kontakt z naszą infolinią i potwierdził sprawne działanie naszego wsparcia. To dla nas bardzo ważne.

Dziękujemy za zaufanie i mamy nadzieję, że ponownie skorzysta Pan z naszych usług.

Pralnia pieniędzy

Zarezerwowałam bilety (nr 3JP3HLCU ) po czym po 3 godzinach dostałam informację że bilety zostały wyprzedane. Płatność przeszła, a ja czekam już 2-gi dzień na zwrot kilkunastu tysięcy złotych. Dodam jeszcze że firma ma konto bankowe w tym samym banku co ja, więc gdyby środki zostały już zaksięgowane to od razu pojawiłyby się na koncie. Pan na infolinii to jakieś dno, nie wiem czemu zatrudniają takich ludzi - na podanie choćby ramek czasowych ile będę czekać na zwrot środków odpowiadał, że nie wie :) może jakby to było 5 złotych zrozumiałabym podejście, ale takie lekceważenie gdy drugi człowiek prosi o informację gdzie wtopił kilkanaście tysięcy złotych na loty powrotne dla rodziców w momencie wojny w Iranie to jest trochę niepoważne. Jeśli pieniądze nie zostaną zwrócone do czasu, który będzie dla mnie akceptowalny (bo ramek czasowych nie dostałam :) - sprawę zgłaszam na policję i do UOKiKu a z firmą spotkamy się na drodze prawnej. Nie pozdrawiam. Nie polecam.

4. März 2026

Szanowna Pani Karolino Dyrda,

dziękujemy za Pani opinię. Bardzo nam przykro, że ta sytuacja wywołała u Pani tyle stresu i frustracji, zwłaszcza biorąc pod uwagę okoliczności, w jakich dokonywała Pani rezerwacji.

Po sprawdzeniu rezerwacji nr 3******U chcielibyśmy wyjaśnić, że w momencie wystawiania biletów niestety nie otrzymaliśmy od linii lotniczej potwierdzenia dostępności miejsc na wybrany lot. Z tego powodu byliśmy zmuszeni anulować Pani rezerwację.

Jednocześnie informujemy, że 8 marca pełna kwota została zwrócona na rachunek bankowy kupującego.

Przepraszamy za zaistniałą sytuację oraz za stres związany z oczekiwaniem na zwrot środków. Rozumiemy, jak ważne było dla Pani szybkie otrzymanie jasnej informacji, dlatego dziękujemy za Pani cierpliwość.

Jeśli uzna Pani to za zasadne, będziemy wdzięczni za aktualizację opinii, tak aby odzwierciedlała również fakt, że pełna kwota została już zwrócona.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kupiłam bilet będąc w mega trudnej…

Kupiłam bilet będąc w mega trudnej sytuacji. Szukałam opcji powrotu w momencie konfliktu na Bliskim Wschodzie. Znalałam bilet FlyDubai. Kupiłam go przez Tickets.pl. Mój lot był anulowany. Kontat z FlyDubai graniczył z cudem. Skontaktowałam się z Tickets.pl- zespół dostępny za pomocą czatu, tel, formularzy! odpowiedzi prawie natychmiastowe, nie że po kilku dniach. Uzyskałam pomoc w znalezeniu nowego terminu czy w anulowania lotu, bo juz jestem w Polsce. Dziękuję serdecznie Khrystyna Malko za pomoc! Polecam tę platformę. Dziękuję <3

3. März 2026

Szanowna Pani Aleksandro,

serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.

Bardzo nam miło, że w tak trudnej i stresującej sytuacji mogła Pani liczyć na szybkie wsparcie ze strony naszego zespołu. Doskonale rozumiemy, jak ważna jest sprawna i dostępna pomoc, szczególnie w okolicznościach związanych z nagłą zmianą planów podróży.

Cieszymy się, że otrzymała Pani potrzebne informacje dotyczące nowego terminu lotu oraz możliwości anulacji podróży, a także że wsparcie udzielone przez Khrystynę Malko okazało się dla Pani pomocne. Z przyjemnością przekażemy jej Pani miłe słowa.

Dziękujemy za zaufanie i rekomendację.

Tragedia

Tragedia. Nie dajcie się nabrać. UOKiK powinien się zabrać za tą firmę. Oszuści i tyle.

4. März 2026

Szanowny Panie Marcinie,

Przykro nam widzieć Twoją opinię i chcielibyśmy zrozumieć, co się stało. Czy możesz podać więcej szczegółów dotyczących problemu, z którym się spotkałeś?

Prosimy również o przesłanie numeru rezerwacji, abyśmy mogli sprawdzić sytuację i spróbować pomóc.

Dziękujemy z góry.

Unikać, totalnie nieuczciwi

W dniu dzisiejszym rezerwowałem przez portal tickets.pl bilet, dokonałem rezerwacji, środki zostały pobrane z konta, otrzymałem numer rezerwacji, po czym po 2 godzinach otrzymałem wiadomość o anulacji rezerwacji. Jako powód podano brak zgody przewoźnika, PLL LOT, na sprzedaż taryfy, a na infolinii Pan lakonicznie stwierdził, iż "dana taryfa się wyprzedała"... Skoro została pobrana pełna kwota za rezerwację to najwidoczniej taryfa nie została wyprzedana. Zgłosiłem już sprawę do Rzecznika Praw Konsumenta i PL i EU. Totalnie nielegalna polityka pseudosprzedażowa, a tak naprawdę wyłudzanie danych od ludzi oraz obracanie czyimiś pieniędzmi.

2. März 2026

Szanowny Panie Sergio,

dziękujemy za Pana opinię. Przykro nam z powodu zaistniałej sytuacji i rozumiemy, że anulowanie rezerwacji po pobraniu środków mogło wywołać frustrację.

W niektórych przypadkach rezerwacja może zostać anulowana, jeśli przewoźnik lub dostawca nie potwierdzi emisji biletu w danej taryfie (np. gdy taryfa przestaje być dostępna w trakcie finalizacji i potwierdzenia po stronie linii lotniczej). W takiej sytuacji środki są zwracane zgodnie z użytym sposobem płatności.

Abyśmy mogli zweryfikować Pana sprawę i przekazać konkretną informację o statusie rezerwacji oraz zwrocie, prosimy o podanie numeru rezerwacji lub adresu e-mail kupującego (do identyfikacji).

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tragiczna firma i tragiczna obsługa

Tragiczna firma i tragiczna obsługa. Nie polecam, zapłaciłem za bilety, po czym dostałem informację, że już bilety zostały wyprzedane a ja dostanę zwrot w 24 godziny. Oczywiście termin minął a ja ani nie dostałem biletów ani pieniędzy. Sprzedają produktów, których nie mają w ofercie i nie dotrzymują umów.

26. Februar 2026

Szanowny Panie Marcinie,

przykro nam, że ta sytuacja wywołała u Pana frustrację. Potwierdzamy, że zwrot środków został zrealizowany dzisiaj, 26 lutego, o czym poinformowaliśmy Pana również wiadomością e-mail.

Zazwyczaj pieniądze są księgowane na rachunku kupującego w ciągu 1–3 bankowych dni roboczych (termin zależy od banku i operatora płatności).

Jeśli potrzebuje Pan potwierdzenia zwrotu, prosimy o kontakt bezpośrednio z naszą obsługą klienta — ze względu na ochronę danych nie możemy udostępniać szczegółów w publicznej odpowiedzi. Przekażemy Panu dokument potwierdzający zwrot, który może Pan wykorzystać do sprawdzenia statusu transakcji w swoim banku.

Szybko i sprawnie

Pani Kate Miller pomogła bardzo szybko i sprawnie przy problemie z odprawą na samolot. Bardzo dziękuję za pomoc 💕

12. Februar 2026

Szanowny Panie Jarku,

serdecznie dziękujemy za pozostawioną opinię. Cieszymy się, że Pani Kate Miller mogła szybko i sprawnie pomóc w rozwiązaniu problemu z odprawą online 💕

Pozostajemy do dyspozycji i życzymy udanych, spokojnych podróży.

NIE POLECAM!!!!

Kupiłam bilet,jednak po 36 godzinach nie dostałam bilet lotniczy. Odpowiedź na pytanie kiedy jednak jego dostanę-prosimy o cierpliwość. Wylot mam po jutrze. I nie wiem,czy dostanę bilet albo informacje, że jednak przepraszamy...masakra. NIE POLECAM!!!!

10. Februar 2026

Dzień dobry,

przykro nam z powodu tej sytuacji i przepraszamy za długi czas oczekiwania na odpowiedź oraz stres, jaki to mogło spowodować przed wylotem.

Potwierdzamy, że bilety zostały już wystawione i wysłane na adres e-mail kupującego. Prosimy również sprawdzić foldery SPAM / Oferty / Inne, ponieważ wiadomość czasem może tam trafić.

Dziękujemy za cierpliwość i przepraszamy za niedogodności. Jeśli będą Państwo potrzebować dodatkowej pomocy, jesteśmy do dyspozycji.

Nie polecam, oszusty

Nie polecam. Chcalem zmienic lot to tszy razy podali mi Inna oferte za zmiane lotus. Raz 600, drugi raz 300 a tszeci raz 400pln a linia lotnicza pisala mi ze zmiana powona kosztowac 150pln.

Zero pomocy. Nie kometentni. Uszusty.

pszepadlo razem 1600pln

wycagaja sobie ceny z dupy

////////

04.02.25

zaplacilem na koniec 400pln a oszusci poprosili doplare 100pln i zamkneli ticket w okresie dwoch godzin.

co za oszusci. pszepadlo 2000pln na koniec

pszeciesz to jest scam ,oszustwo

28. Januar 2026

Szanowna Pani Kristina Karmazina,

Wszystkie prośby o zmianę lotu realizujemy wyłącznie zgodnie z zasadami taryfy ustalonymi przez przewoźnika. Ostateczny koszt zmiany bardzo często nie jest jedną stałą opłatą i może składać się z kilku elementów: opłaty za zmianę zgodnie z taryfą, ewentualnej różnicy w cenie biletu między pierwotnym a nowym lotem (tzw. dopłata taryfowa) oraz warunków dostępności miejsc w danej klasie taryfowej w momencie wyceny. Dlatego kwota może się zmieniać przy kolejnych zapytaniach — oferta zależy od konkretnej daty/godziny, dostępności oraz aktualnej ceny w systemie linii.

Rozumiemy też, że linia mogła wskazać „150 PLN” jako samą opłatę za zmianę w taryfie, natomiast w praktyce całkowita kwota do dopłaty bywa wyższa, jeśli dochodzi różnica w cenie biletu lub inne elementy wymagane przez przewoźnika.

Nie jest naszym celem wprowadzać w błąd ani „wymyślać” ceny — opieramy się na warunkach taryfy i wycenie dostępnej w systemie przewoźnika w danym momencie.

Thank you Natalia

Easy reservation process, we only had an issue with online check in, by Natalia Hrytsan from customer support really helped us very quickly and effectively.

1. Februar 2026

Dear Rafal,

Thank you for your feedback and for taking the time to share your experience. We’re glad to hear the reservation process was easy, and that Natalia Hrytsan from our Customer Support team was able to help you quickly and effectively with the online check-in issue.

We truly appreciate your trust. If you need any further assistance with your booking or travel plans, please don’t hesitate to contact us — we’ll be happy to help.

Dramat

Dramat, przełożyli lot dzień wcześniej i się okazało że też go nie ma. Na razie brak możliwości anulowania i kupna lotu bezpośrednio. Kontakt dramatyczny.

21. Januar 2026

Panie Wiktorze,

bardzo nam przykro z powodu tej sytuacji i stresu, jaki Panu to spowodowało. Przepraszamy za wszelkie niedogodności oraz za to, że kontakt z naszej strony nie spełnił Pana oczekiwań.

Chcemy potwierdzić, że wysłaliśmy już Panu bilet na adres e-mail podany przy rezerwacji (e-mail kupującego). Prosimy również o sprawdzenie folderów SPAM/Oferty, ponieważ wiadomości systemowe czasem trafiają właśnie tam.

Jeżeli nadal ma Pan problem z dostępem do biletu lub potrzebuje Pan naszej pomocy w zakresie anulowania/zmiany, prosimy o kontakt w odpowiedzi na wiadomość e-mail — zajmiemy się sprawą priorytetowo i krok po kroku wskażemy najlepsze rozwiązanie.

Jeśli po otrzymaniu biletu i wyjaśnieniu sprawy Pana sytuacja została rozwiązana, będziemy wdzięczni za aktualizację opinii i oceny. To bardzo pomaga innym klientom oraz naszemu zespołowi.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Helped me via WhatsApp

Helped me via WhatsApp, i got what i needed in 10 minutes:)

16. Januar 2026

Dear Joanna Dabrowska,

Thank you for your review and for sharing your experience. We’re glad to hear our team could help you via WhatsApp and that everything was resolved within 10 minutes.

We also noticed you rated us 3 out of 5, and we would really appreciate your feedback on what we could improve. Was there anything missing, unclear, or inconvenient during the process? Your suggestions help us enhance our service and provide a better experience next time.

Opłata serwisowa za anulowanie

Portal pobiera opłaty 123 zł za anulowanie biletów, których nawet jeszcze nie potwierdził. Przypomnę że zgodnie z prawem mamy prawo do odstąpienia zakupu w przeciągu 24h ale nie tam.

11. Januar 2026

Szanowna Pani Martyno,

dziękujemy za pozostawienie opinii. Abyśmy mogli dokładnie sprawdzić opisaną sytuację i odnieść się do niej w sposób merytoryczny, uprzejmie prosimy o podanie numeru rezerwacji lub adresu e-mail użytego podczas zakupu.

Po otrzymaniu tych danych będziemy mogli zweryfikować szczegóły sprawy i przekazać Pani wyczerpującą odpowiedź.

Pozostajemy do dyspozycji.

Mariia Podvadtsiatnyk bardzo mi pomogła

Bilety łatwo i tanio dostępne. Konsultanci na supporcie bardzo pomocni.

3. Januar 2026

Antwort von Tickets.pl

Dziękujemy za Pańską opinię, Panie Kamilu. Cieszymy się, że Mariia Podvadtsiatnyk mogła okazać się pomocna oraz że proces zakupu biletów był dla Pana łatwy i korzystny cenowo. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr