Thinkietoys Bewertungen 47

1,4

Opgepast: Valse website, oplichting. Bestelling geplaatst, nooit iets ontvangen, nooit iets van gehoord ondanks meerdere keren contact proberen opnemen. 64,95 euro kwijt en hopelijk blijft het daar... Mehr ansehen

Ik bestelde op 28/02/2026 een speelgoed "Marble Track Adventure" ter waarde van 49,94 €. Behalve de bevestiging dat het speelgoed op 01/03/2026 verzonden werd, werd ons niets geleverd. 2 mails n... Mehr ansehen

Ik heb 25 december een retroboy besteld. Dat liep prima. 26 december was mijn bestelling verzonden.ik kon alles netjes volgen met een track en trace. De kwaliteit is ook prima. 31 januari heb ik er no... Mehr ansehen

We payed more than 40 Euros for a birthday present for my godchild but after 6 weeks, the package still did not arrive. No tracking information and no response from the seller. Even after more... Mehr ansehen

1,4

Ungenügend

Pure oplichterij !

Pure oplichterij !! Ik wou op facebook andere mensen waarschuwen bij de opmerkingen en ze hebben me geblokkeerd. Ik kreeg beschadigd tekenbord, de kwaliteit is sowieso al waardeloos + op mails wordt er niet geantwoord.

5. Januar 2026

er werd me NIETS geleverd ?

er werd me NIETS geleverd. Ik bestelde en betaalde begin december 2024 ter waarde van 138.94€, en tot nu nog niets ontvangen.
Wel kreeg ik een bevestigingsmail met een bestelnummer #3666.

9. Januar 2026

Iets besteld in oktober

Iets besteld in oktober, niet de hele bestelling gehad en bedrijf antwoordt nergens op.. niet op mails, niet op berichten via Facebook, niet op berichten via andere wegen…. Heel jammer! Tot op heden januari, heb nog niet kunnen bereiken! Komt ook helemaal niet van België.

6. Januar 2026

Thinkie Rommel

Drop shipping en enorm slechte kwaliteit tegen veel te dure prijs. Je kan beter rechtstreeks van een Chinese website kopen!

1. Januar 2026

Dropshipping

Dropshipping, heb helaas de bestelling nog niet eens binnen maar nu al teleurgesteld

23. Dezember 2025

Waardeloze kwaliteit en service

Thinkieboard Led besteld. Snoertje van lampje bleek defect, scherm bleek niet schoon te vegen na 1x gebruik. Goedkope prullaria, duur betaald: ruim 30 euro. Geen reactie op diverse mails. Waardeloos! Weg geld.

22. November 2025

Stel oplichters

Stel oplichters. Duur led tekenscherm gekocht, defect geleverd en echt dramatische kwaliteit. Mail gestuurd: geen antwoord. Contactformulier ingevuld: geen antwoord.
Bestel niks bij dit bedrijf, het zijn gewoon zakkenvullers..

15. November 2025

Drie weken geleden 2 dingen besteld

Drie weken geleden 2 dingen besteld.
1x minecraft magnetische bouwblokken.
1x magnetisch bouw speelgoed.
Wat een drama.... Na 3 weken eindelijk gekomen. Het wijkt totaal af van hetgeen besteld is.
Als je de foto's ziet op de website lijkt het heel erg mooi.
In werkelijkheid is het een ware aanfluiting en lijkt het totaal niet op wat besteld is.
Dit was 1x IK ZAL HIER NOOIT MEER IETS BESTELLEN. WAT EEN AANFLUITING!

27. November 2025

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Is gewoon een dozen schuiver van temu. Alles wat ze aanbieden bestellen ze bij Temu en verkopen het dan voor een veel hogere prijs. Kwaliteit producten zijn waardeloos. Bij levering zit het gewoon nog in de verpakking van Temu. Retour sturen lukt niet omdat ze geen adres en geen telefoonnummer hebben. Kortom bestel niks bij deze oplichters.

15. November 2025

This is really a scam

we had to wait 2 months for delivery and what we got is really cheap . This is really a scam. The manual was only available Chinese to it is clearly drop shipping.

20. November 2025

Kwaliteit en customer service is slecht

Kwaliteit is slecht, contact gezocht om terug te sturen. Wordt daarna aan het lijntje gehouden. Het moet in de originele verpakking terug maar het kwam in een gewone bruine doos. Het kan niet meer terug??
Krijg nu geen antwoorden meer.
Dus customer service ondermaats. Helaas is het speelgoed ook van hele lage kwaliteit

14. November 2025

WAardeloze service

Bestelling niet bij ons afgeleverd. Waar wel weten we niet. Men reageerd nergens op en van telefoon heeft men blijkbaar nog nooit gehoord.WAARDELOOS ZOOITJE

3. November 2025

Ik heb tekenbord besteld maar nooit…

Ik heb tekenbord besteld maar nooit gekregen. Er wordt niets geleverd dus mijn advies is om niets hier te kopen. Heel triest dat dit soort oplichters nog steeds hun gang kunnen gaan op internet zonder enige gevolgen.

7. November 2025

Tekenborden besteld en betaald

Product besteld en betaald. Na enkele weken bestelling ontvangen (tekenborden).
Na 1 keer gebruikt gaat de viltstift er niet meer vanaf.
Hele slechte kwaliteit!!!!
Geen reactie bij aanvraag voor retourformulier!!
Het zijn echte oplichters!! Hier niks bestellen!!

6. November 2025

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen