Jeg købte en kuffert, som hurtigt blev sendt afsted, men pludselig stod ordren stille i flere dage, hvilket ikke er normalt. GLS vidste ikke, hvor den var.. Anita, fra Thetraveller.dk har ydet go... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
En søgning efter en bestemt kuffert, ledte mig ind på thetraveller.dk, og jeg blev ikke skuffet. Bestilte den søndag aften, og kunne glædes over mit nye køb få dage efter. Hurtig levering, og løbende... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super lækker kvalitets luksuriøs kuffert fra Delsey jeg har modtaget, også endda til en rigtig god pris. Lynhurtig levering. Glad og tilfreds kunde. 5 stjerner herfra! ⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg handler gerne hos T... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
TheTraveller er en dansk webshop med lager og kontor i Holte, og dansk CVR- nummer. Vi specialiserer os i salg af kufferter, tasker, rygsække, toilettasker og alt indenfor rejseudstyr og relaterede varer, både til rejse og hverdag. Vores sortiment omfatter hovedsaglig danske og europæiske brands, med fokus på kvalitet, holdbarhed og godt design. Vi har altid et godt udvalg af varer til konkurrencedygtige priser, og hurtig levering er en vigtig del af vores kundeservice, via vores fragtpartner GLS. Står du og mangler noget til din rejse og bor indenfor rimelig afstand, kan du bestille varer til afhentning fra vores lager samme dag, eller på et aftalt tidspunkt en anden dag. Du kan afhente både i dag og aften-timerne og i weekenden. Skulle der opstå problemer med fejl på en vare sørger vi for at finde en god løsning i dialog med dig som kunde og vores leverandør på kortest mulig tid. Hvis du fortryder dit køb er det nemt at returnere. Vi har en meget lav returprocent, hvilket indikerer at vores kunder er tilfredse med de varer de køber hos os.
Kildeåsen 20, 2840, Holte, Dänemark
Sikke en sød hilsen der fulgte med, med bemærkning til mit køb. Varerne blev leveret super hurtigt. Jeg faldt over siden ved et tilfælde. Næste gang jeg skal købe rejse tilbehør, så starter jeg der.

Antwort von The Traveller
Det var en helt utrolig hurtig ekspedition ,kan ikke ønskes bedre 👍

Antwort von The Traveller
Meget tilfreds med hele oplevelsen. God pris, hurtig levering og produkter med meget høj kvalitet. Kan varmt anbefales

Antwort von The Traveller
Hurtig ekspedition og hurtig og professionel ekspedition ved returnering af fejlkøb 👍

Antwort von The Traveller
Anita, fra Thetraveller.dk har ydet god kundeservice, og gjorde alt for at lede efter kufferten og kontakte GLS.
Jeg kontaktede også selv GLS, der heldigvis efterlyste kufferten. Der var lidt forskellige misinformationer i processen og forvirring, men pludselig dukkede kufferten op alligevel, og det endte godt, trods det ikke så sådan ud. – dejligt!

Super serviceminded virksomhed.
Alt foregik til min fulde tilfredshed ved bl.a pris, leverings og hastighed, det var nemt at handle ned dem.
Stor anbefaling.
Fin overskuelig, funktionel hjemmeside. Gode priser, spændende produkter og hurtig levering.
Varme anbefalinger her fra, hurtig levering og rigtig god service!
Virkelig god rådgivning og hjælp til at vælge den rette kuffert. Lækker hjemmeside som er nem at navigere i. Hurtig afsendelse af min kuffert som var endnu flottere end foto på hjemmesiden. Kan absolut anbefales at handle hos Thetraveller.dk med meget rimelige priser og den bedste kundeservice.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.