Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fupfirma. De køber tingene fr Temu og sælger dem dobbelt så dyrt. Jeg købte en solsikke solcellelampe, som ikke lyser op på den måde, den ellers fremstår på Kobenhouses billeder, som de i øvrigt har... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har bestilt solcelle lamper 3 sstk 278 skrevet mail fået svar fra Eva og jeg skulle bare vente ingen lamper pengene trukket så nu politianmelder jeg dem.hold jer langt væk

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zamówiłem glukometr a otrzymałem badziewny pulsometr z tego co widzę nie jestem pierwszym oszukanym i jeszcze ja mam na swój koszt wysłać. Nie kupuję już tam nic więcej i ogłoszę wśród znajomych aby... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Modeaccessoires
  2. Taschengeschäft
  3. Haushaltswarengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Vi bringer det bredeste udvalg af unikke produkter fra hele verden til Danmark. Vi tilbyder topkvalitet og den bedste kundeservice i særklasse. Vi har fabrikker i hele Asien og Mexico.

Kontaktinformationen

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har stædigvæk ikke fået mine…

Jeg har stædigvæk ikke fået mine varer.tror det er et fupfirma😡😡
Men pengene er blevet trukket med det samme😡

7. September 2023

Antwort von Kobenhavn

Hej, du! Din pakke blev leveret den 13. september. Tjek venligst sporingen her: https://www.dao.as/privat/find-din-pakke?stregkode=00057151272134797720

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rent fup og svindel firma.

Rent fup og svindel firma.
Kvaliteten er så dårlig og pasformen er helt hen i vejret.
Havde bestilt en kjole og 2 par sko for 900,-.
Skrev reklamation over kvaliteten og pasformen, og fik svar på, at jeg kunne få 30% refunderet.
Troede det var en dansk hjemmeside med adresse i Holeby, men jeg kunne sende pakken retur til Kina, hvis jeg ville.

7. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Endelig fik jeg varen jeg bestilte

Endelig fik jeg varen jeg bestilte , bestilte det D, 30-7 , selvom jeg skrev mange , siger den er på vej , indtil jeg skrev til sidst , at jeg lave en indsigelse på dem , så kom varen , det kan da ikke være rigtigt sat der skal gå så lang tid.Det kommer fra Hong Kong.Handler ikke hos dem mere.

30. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har endnu ikke modtaget min vare(…

Jeg har endnu ikke modtaget min vare( sko) bestilt for mindst 14 dage siden og kan ikke komme i kontakt med jeres firma? Pengene er trukket og I skriver at forsendelsen er på vej for over en uge siden. Nu prøver jeg her. ? Men hvor er den???

24. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Leveringstid og trykknappen på tasken…

Leveringstid og trykknappen på tasken er defekt. Vil mail min pakke var på vej, men der gik 3 uger, så er den ikke på vej.

4. Mai 2023

Hej med jer!

Dit produkt blev leveret i går!
Spor venligst ordren her: https://www.dao.as/privat/find-din-pakke?stregkode=00057151271866136982

Hvis du har problemer med tasken, bedes du sende os en e-mail på kontakt@thekobenavn.dk

Lækker lille taske

Lækker lille taske, med nåde plads til arbejds telefonen og den private, glæder mig til, at bruge den😁

4. Mai 2023

Antwort von Kobenhavn

Mange tak for dine venlige ord! Vi ønsker at give dig de bedste produkter for at gøre dit liv endnu bedre!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I skrivende stund har jeg ikke modtaget…

I skrivende stund har jeg ikke modtaget en vare, bestilt og betalt for mere end en måned siden, penge blev dog STRAKS trukket på min konto. Om varen kan jeg af gode grunde ikke udtale mig.

02.06.23. Jeg har efterfølgende modtaget varen, en værre gang plastik ubruelig bras. Og 2 gange rykkere for ændring af min anmeldelse, sidst modtaget dd som en direkte trussel.
Atter modtaget en grim mail fra firmaet som antyder at jeg lyver og skriver at jeg bare har at lave min anmeldelse om, de skriver også at jeg er fuld af løgn og at jeg omtaler bh'er ( det gør jeg nu ikke). Jeg vil derfor tillade mig direkte at advare imod dette firma..
08.06.23. Efter ny henvendelse fra trust pilot, er hermed en kopi af nogle af de mail jeg har modtaget fra firmaet - den hvor de skriver noget o BHèr. "København .
Dig
Hej med jer!

Det produkt, du bestilte hos os, var ikke en bh. Det var en taske.
Vores hensigt er, at du kun skal poste sandheden i stedet for at vildlede folk.

Det var en venlig anmodning fra vores side om at hjælpe vores lille virksomhed. Hvis du vælger ikke at skrive en anmeldelse, er det helt dit valg, men vi forventer, at du skriver sandheden i stedet for at fornærme os.

Vi refunderer med glæde pengene til vores kunder, hvis de nogensinde har modtaget et beskadiget eller uegnet produkt. Det er ekstremt sjældent. Men i dit tilfælde tager du fejl af det produkt, du har bestilt. Du havde bestilt dette produkt fra os:

18. Mai 2023

Antwort von Kobenhavn

Vi er ikke sikre på, hvilket produkt du henviser til.

Du havde bestilt 2 Touchphone Cross body tasker Du kan tjekke produktet her: https://thekobenhavn.dk/products/touchscreen-telefon-taske.

Vi er ikke sikre på, hvorfor du henviser til en bh? Vi har aldrig solgt bh'er på vores hjemmeside. Vi kan meget vel sende beviset på din ordre. Vi ville ønske, at trustpilot ville lade os uploade billeder. Det tillader Trustpilot os desværre ikke.

For det andet har vi aldrig truet nogen. Vi har bare bedt om din "ærlige" anmeldelse. Vi er en ægte virksomhed, der forsøger at betjene kunder som dig med den største oprigtighed.

Ja, vi undskylder for forsinkelsen i leveringen. Dette skyldes årsager uden for vores kontrol, da der har været en forsinkelse i toldbehandlingen.

Din ordre er blevet leveret.
Du kan spore din ordre her: https://www.dao.as/privat/find-din-pakke?stregkode=00057151271866143768

Vi er let tilgængelige på vores e-mailadresse: kontakt@thekobenhavn.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde en rigtig god oplevelse med…

Havde en rigtig god oplevelse med Kobenhavn. Jeg havde bestilt to touchphone etuier til min kone og datter. Jeg ønskede dog at ændre farven på den bestilte taske, jeg mailede dem og fik et hurtigt svar. Vi modtog pakken efter ca. 8-9 dage og den er i god stand. Glæder mig til at købe igen fra denne side.

4. April 2023

Antwort von Kobenhavn

Mange tak for dine venlige ord

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr