Thekidscars Bewertungen 32

TrustScore 1.5 von 5

1,6

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestellen gaat prima. Zodra er echter iets mis is, laten ze je aan je lot over. Op e-mails en belletjes (telefoon niet online gepubliceerd) wordt niet of extreem laat gereageerd. Afspraken niet nageko... Mehr ansehen

1. Kinderspielzeuggeschäft
  2. Spielwarengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Wij bieden de leukste voertuigen voor kids tegen wel hele scherpe prijzen. Dus ook leuk voor papa en mama!

1,6

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Reageren nergens op.

Reageren nergens op.. 2-3x gemaild geen enkele reactie terug, terugbelverzoek via de website, ook geen reactie op.

16. Mai 2025

Oplichters!

Oplichters!! Niks bestellen hier. Auto’s worden met kapotte accu geleverd. Neem je contact op dan krijg je geen reactie! Koop elders!

17. April 2025

Brandweerauto besteld

Brandweerauto besteld, accu snel kapot, na meerdere malen te hebben gemaild, nog steeds geen reactie!! Zeer slecht!! Heb ik overigens ook in mail geschreven, maar krijg gewoon geen reactie! Hier moet gewoon zo’n tv programma aandacht aan besteden naar mijn mening.

24. Januar 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

2 sterren omdat de auto leuk is

2 sterren omdat de auto leuk is, maar dat is dan ook het enige.. bestelling geplaats en 10 dagen later nog niet ontvangen.. meerdere keren gemaild maar geen reactie. Ik heb een bericht op een facebook groep geplaatst en nog geen 10 min later kon er opeens contact worden opgenomen met mij. er zou een track en trace code zijn verstuurd naar mijn mail, maar niks ontvangen. Uiteindelijk bestelling opgehaald bij afhaal punt. Thuis aangekomen is mijn bestelling niet compleet. Hier over gemaild maar nogsteeds geen reactie. Klantenservice is helemaal niks, niet de moeite waard om hier wat te bestellen als je der telkens achter aan moet gaan. Ze hebben geen telefoonnummer vermeld op hun website maar dit is het nummer waarmee ze mij hebben gebeld 0850045355

2. März 2025

Geen 1 ster waard!

Koop hier niet!

Kapotte auto ontvangen. Meteen een mailtje gestuurd met foto’s van het defect. Ruim een maand en een paar mails verder nog geen reactie.

Zware oplichting!

4. Oktober 2024

Bestel hier niet

Bestel hier niet! De klantenservice… die bestaat gewoon NIET. Ik heb meerdere keren geprobeerd contact op te nemen via e-mail, Instagram, en via hun website, maar krijg helemaal GEEN reactie. Alsof ze compleet verdwenen zijn na de verkoop. Dit is echt het toppunt van slechte service. Het lijkt erop dat ze alleen geïnteresseerd zijn in je geld, en daarna laten ze je keihard vallen.

Kortom, zonde van je tijd, je geld en vooral de teleurstelling voor je kind. Vermijd dit bedrijf als je geen zin hebt in ellende en frustratie. Dit is echt de slechtste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt. NIET aan te raden!

28. August 2024

WARNING ‼️

WARNING: Koop hier niets aub ‼️ Wees niet koppig ik heb onderstaande recensies gelezen maar helaas te laat pas na me aankoop. Ik ben ook gedupeerd. Auto eenmaal binnen, rijdt het niet. Toen netjes de auto terug gestuurd met hoop dat er alsnog wat mee gedaan wordt. Maar zoals verwacht krijg ik nergens antwoord op… Geen auto, en geld kwijt. ronduit belachelijk vraag me af hoelang dit nog zo mag…

14. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb een Range Rover gekocht voor…

Ik heb een Range Rover gekocht voor mijn zoon, maar na een jaar is het voertuig gestopt met werken. Ik heb meerdere e-mails gestuurd om het probleem op te lossen, maar na vijf herinneringen verder heb ik het maar zo gelaten aangezien er geen reactie vanuit jullie kwam. Ik ben teleurgesteld in de service die ik heb gekregen en ik zou het niemand aanraden om hier iets te kopen.

4. August 2024

Eigenlijk nog geen ster waard

Eigenlijk nog geen ster waard

Bijna een week geleden een bestelling geplaatst, nergens wordt op gereageerd. Op de site staat een telefoonnummer vermeld onderaan.
Vandaag vieren we de verjaardag van onze zoon, we hebben hem moeten vertellen dat het cadeau er niet is. Nou leg dat maar uit aan een jong kind.
Thekidscars, geef op zijn minst een berichtje terug over de status van ontvangst. We hebben al wel betaald. Wellicht dat we via een juridische wijze alsnog wel ons pakket binnen krijgen.

9. Juli 2024

Geen reactie bij klacht

December 2023 een auto gekocht voor ons zoontje. Afgelopen april is de afstandsbediening kapot gegaan. Op 2 mei gemaild met deze klacht, geen reactie. Vandaag contact gehad via de chat op de website, geen reactie ondanks dat er naast het groene bolletje ‘reply immediately’. Voor ruim €200,- een auto aangeschaft, 4 maanden plezier van gehad en nu niet meer te gebruiken met als gevolg een verdrietige peuter. Op hun website staat overigens dat ze aangesloten zijn bij Webwinkel Keur, dit is niet juist! Dus je kunt nergens heen met je geschil.

11. Juni 2024

2 juni een bestelling geplaatst

2 juni een bestelling geplaatst. Vandaag nog geen verzend bewijs ontvangen. Niet bereikbaar via telefoon of mail.. ik denk er over juridische stappen te ondernemen. Aangezien ik wel al betaald heb. En heel veel slechte recensies lees. Mochten er meer met mij zijn die ook gedupeerd zijn. Stuur mij dan een bericht via fb of insta dan kunnen we het misschien samen aanvechten l
Linda Hulshof

11. Juni 2024

Niet reageren op mail

Schitterende auto gekocht, alleen aandrijving en sturen met behulp van afstandsbediening werkte niet goed. Hierover diverse mails gestuurd, maar op geen 1 mail reactie gehad! Met als gevolg veel geld uitgegeven, maar een onbruikbare auto!

31. Mai 2024

Fiest besteld

Ik Heb 23ste een fiets besteld voor mijn dochter, kreeg gelijk volgende dag een track and trace van DPD van pakket ontvangen echter volgende dag geen beweging paar dagen later nog niet ik heb DPD gebeld zij zeggen neem contact op met de webshop geen telefoonnummer bekend en ook geen gehoor op meerdere emails heeft iemand een NUMMER ik heb het adres gevonden ik heb al wel betaald via IDEAL

27. Mai 2024

Oplichting!!!

Oplichting!!!

Besteld, betaald, konden niet leveren.
Alternatief, ook niet tijdig geleverd tegen de afspraak in.
Ik wacht nu al een maand op een terugbetaling, die ze per mail hebben bevestigd. Geen enkele reactie op wekelijkse mails.

24. Mai 2024

Niet bestellen!!!

Zondag 19 mei een bestelling geplaatst bij The Kids Cars. Deze wilde ik alsnog (dag erna) annuleren en heb hier meerdere e-mails over gestuurd zonder enige reactie. Ook heb ik The Kids Cars via Instagram benaderd en ook daar 0 reactie. Na 5 dagen een e-mail gekregen dat mijn bestelling alsnog verstuurd is??? Je kan mij niet vertellen dat mijn e-mails niet bekend waren met de wens om mijn bestelling te annuleren. Ook is mijn bericht verwijderd op Instagram waar ik vraag of ze kunnen reageren op mijn e-mails, deze is gewoon verwijderd…. Hele slechte service (geen) en zeker niet hier bestellen. Ook telefonisch niet te bereiken.

23. Mai 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr