Thehuntingshop Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er næsten umuligt at få kontakt med firmaet, efter mere end en måned uden at have modtaget min vare annullere jeg min ordre, var lige ved at give 2 stjerner for efter annullering gik der kun få dage... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Efter en kedelig start ved min bestilling hvor jeg ventede 14 dage på min bestilling uden at den blev reg. Som afsendt var jeg i tvivl om jeg havde handlet det rigtige sted,varen var oplyst at være på... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte 2 stk. vildtkamera. Super seriøst firma som er 100% ups på at kunden får den bedste betjening. Indehaveren vender selv telefonisk tilbage hvis man har spørgsmål til produktet og leverancen.... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

jeg har både købt termisk spotter og nu også ISO Tunes in ear aktive høreværn, og jeg er meget tilfreds både hvad angår varerne, men også med ekspeditionstiden, jeg modtog pakkerne næsten lige efter... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Jagdsportgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

The hunting shop er en online shop, hvor vi tilbyder dig den bedste kvalitet inden for lokkemiddeler til foderpladsen, tilbehør og udstyr til jagt. Vores formål er at samle så mange kvalitetsprodukter på ét sted som muligt og give jægeren mulighed for at købe produkter testet af os. Vi ønsker at glæde, samarbejde og kommunikere med vores brugere, og tager derfor imod råd og vejledning, så vi altid opfylder vores kunders behov.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Problem løst

Problem med leverance løst hurtigt

17. Mai 2023

Antwort von Thehuntingshop

Tak for din fine anmeldelse :) og tak for din ordre, det var godt vi fik styr på GLS. Knæk & Bræk Morten

termisk spotter

service på højeste niveau. hurtig levering. kom ind i min situation og gav mig rabat. Jeg er meget tilfreds med købet

16. April 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Super Go og hurtig levering
Venlig personale

1. April 2023

De er laaaaaangsommmmeeeee

28/3 bestilte (og betalte) jeg 1 Muflon Hat samt 1 Allroung Footbed.
Den 3/4 får jeg besked om at hatten nu er pakket - sålerne er i restordre. Den 5/4 får jeg besked om at jeg kan hente pakken i pakkeshop - da er jeg på vej til Påskeferie, så den bliver hentet den 10/4. Den 11/4 skriver jeg og spørger til status på sålerne. Den 13/4 kl. 20.09 har jeg stadig intet nyt om dem....
Jeg HÅBER på, at de "bare" er langsomme! Og enormt dårlige til at kommunikere.
Opdatering den 29/4: jeg har STADIG ikke modtaget 1 stk Allroung Footbed!!!! Heller ingen information om udsigt til at modtagen dem. Det er meget godt, at I skriver at "hvis den kommer på lager hos leverandøren, vil I sende den...." - Den information kan jeg ligesom ikke bruge til noget! Og det beløb jeg er blevet trukket passer slet ikke på prisen for 1 stk hat samt fragt. Heller ikke på det totale køb.... NEJ: det her er totalt useriøst!

28. März 2023

Antwort von Thehuntingshop

Hej Cira - Tak for din anmeldelse, selv om vi er kede af at få den. Vi sidder desværre ikke altid mange til at besvare vores email, men vil fremover sørge for at automatisk svar så alle er klar over at deres email er modtaget. Når vi skriver at en varer er i restorder betyder det at den PT ikke kan leveres og derfor sender vi den anden vare som du havde bestilt. Kommer den udsolgte vare på lager igen tager vi fat i de eller den kunde der mangler en vare. Vi er altid til at træffe på vores support telefon som er åben kl. 14 - 20 alle hverdage dette nummer er 40604547. Knæk & Bræk Morten

Endnu en god handel

Endnu en god handel, til en god pris.

26. März 2023

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hej Lars Tak for din anmeldelse
Den er vi da kede af at få, jeg kan efter jeg har talt med dig i telefonen forstå at din anmeldelse drejer sig om et svar på en email som er 3 dage gammel, hvor du efterlyser nogle reservedele til en ældre PARD, Disse dele er vi igen med at undersøge om vi kan skaffe og har desværre ikke kunne svare dig på 3 dage. Du vil få besked om vi kan hjælpe dig med delene i starten af næste uge.
Knæk & Bræk Morten

Kan kun anbelale thehintingshop.dk

Kan kun anbelale thehuntingshop.dk. God dialog hele vejen igennem. De svarer hurtig tilbage og ikke mindst super professionelt. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der.
Mvh jesper w

18. November 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Thehuntingshop

Hej Jesper Tak for din fine anmeldelse :) og tak for din ordre. Knæk & Bræk Morten

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forkert vare/vildledende oplysninger på hjemmeside.

Købte en Mjoelner Hunting skydestok Fenris II på shoppen, i produktbeskrivelsen på siden står der:

"Mjoelner Hunting skydestok Fenris II, en forbedring af Fenris I, som formentlig var den bedste på markedet, indtil Fenris II blev født.
Fenris II giver dig en ultrastabil skydningsplatform med et stort udvalg af indstillinger uanset terræn og skydestillinger.
Ergonomisk kontureret silikonehåndtag giver et ikke-klæbende, men varmende bærehåndtag, der samtidig forhindrer klappelyd fra benene. Silikone belagte geværanlæg sikrer et lydløst våbenanlæg umiddelbart før skudafgivelse. Silikone anlægsremme sikrer dit våben vente situationer og gør målskift hurtigt, nemt og lydløst.
Specialforces-lignende fodrem i paracord fungerer som "femte" benet og forbedrer din evne betydeligt til, stående, at afgive sikre skud på lang afstand.
Mjoelner skydestok Fenris II er bare en klasse for sig.
Carbon kun 750 gram"

Da de har en anden og billigere Fenris II skydestok i black alu på siden, gik jeg derfor ud fra at der her var tale om carbon modellen også fordi det fremgår af produktbeskrivelsen...
Jeg har dog modtaget en skydestok i sort alu og har desværre ikke fået svar på min mail til dem???

22. Oktober 2022

Antwort von Thehuntingshop

Hej Jesper - Tak for din anmeldelse, den er jeg godt nok ked af at få.
Du har fuldstændig ret i at vores tekst havde en fejl.
Vi har på vores side rigtigt mange varer og der var desværre en carbon kommentar på Fenris II skydestokken - den har vi slet ikke i carbon så det er rettet.

Vi gør meget ud af at hjælpe vores kunder og det fremgår heldigvis også af Trustpilot, vi har en kundetelefon hvor man er meget velkommen til at ringe såfremt men har spørgsmål til produkter eller som i dit tilfælde har fået en forkert vare, nogle gange kan det også være en størrelse på en jakke der driller.

Man er også meget velkommen til at skrive til os på info eller shop@thehuntingshop.dk - Din mail har vi ikke fået, vi har prøvet og ringe til dig men desværre uden held. Vi sender en email til dig med retur label til den forkerte stok og returnerer selvfølgelig din betaling når skydestokken er retur.

Knæk & Bræk Morten

Kan anbefales.

Butikken har konkurrence dygtige priser, og hurtig forsendelse.

24. Oktober 2022

Tak for din fine anmeldelse :) og tak for din ordre. Knæk & Bræk Morten

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr