Een h-eerlijk product dat ik al vele jaren met veel plezier gebruik. De producten ruiken zalig en voelen nog beter. Bij HappySoaps zijn ze inovatief en werken aan het verder perfectioneren van al hun... Mehr ansehen
Fantastiska produkter och använder ingen plast alls i sina förpackningar och det känns så bra att det finns företag som verkligen själva bidrar på ett klokt sätt till miljön. Happy soaps står verkl... Mehr ansehen
Fantastiska "kakor", av hög kvalité! Har använt dessa duschkakor, i några år nu. Både kropp, och själ mår bra. Lite av aromaterapi, faktiskt. Mitt hår, och hårbotten är väldigt kinkiga. Men här har ja... Mehr ansehen
Fantastiskt initiativ. Älskar allt företaget prioriterar. Deras handtvål är jättebra, jag använder den också som armhåls-tvätt varje morgon. Torkar inte ut, luktar gott och lagom. Har provat deras ros... Mehr ansehen
- Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
- Kosmetikproduktehersteller
- Parfum- und Kosmetikanbieter
- Kosmetikindustrie
- Kosmetikgeschäft
- Drogeriemarkt
Vom Unternehmen geschrieben
Our goal is a 100% plastic-free bathroom. We offer great-smelling alternatives to traditional shampoo, conditioner, shower gel, deodorant, shaving foam, and more. All of our products are handmade, organic, and free of palm oil.
Niederlande
- info@happysoaps.com
- thehappysoaps.com
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Ik ben reseller geweest voor happy…
Ik ben reseller geweest voor happy soap. Ondanks dat ik zelf geloof in de producten van Happy Soap is mijn consument nog niet overtuigd. We mochten het 3 maanden op proef in de winkel verkopen met recht van retour. na 3 maanden amper iets verkocht te hebben meerdere malen gevraagd of ze de producten wilde ophalen. Na 6 weken werd dit eindelijk gedaan. Je zou denken dat je dan je geld terug krijgt maar niets is minder waar. Ik wacht nu al sinds 17 november 2023 op mijn geld.
producten zijn super fijn in gebruik
producten zijn super fijn in gebruik. had een zeephouder cadeau gekregen die snel kapot ging en ik kreeg hiervoor zonder probleem een nieuwe. zonder aankoopbewijs en ik kreeg een kortingsbon voor de volgende bestelling. service is top. vriendelijke conversatie. ik blijf maar nieuwe dingen bestellen, happy soaps neemt de boel hier over in huis ;-)

Heel blij met happysoaps
Heel blij met happysoaps, mijn huid en haar zijn gezonder geworden, het is makkelijk in gebruik, gaat heel lang mee, ruikt lekker, en via happysoaps website vaak korting en kadootjes

Antwort von HappySoaps
De artikelen kwamen op tijd zoals beloofd.
De artikelen zijn vandaag aangekomen, dus op tijd na de bestelling.
Heel snel reactie bij vragen gekregen.
Jag är sååå nöjd med produkterna och…
Jag är sååå nöjd med produkterna och deras kundsupport. Fantastiska produkter. Deodoranten och shampookakorna och balsamkakorna och ja allt jag köpt hittills. Rekommenderar starkt deras produkter.
Ett stort plus är att produkterna inte är flytande vilket gör att man enkelt kan ta med sig dem ombord om man inte har incheckat bagage. Sååå himla bra!
Ik heb fijn pluizig krullend haar
Ik heb fijn pluizig krullend haar. Heb een bar gekocht op geur( oranje) Eerst half jaar laten liggen. Maar toen toch maar gebruikt. Wow dat had ik eerder moeten doen.
Spoelt snel uit.( handig) en haar voelt er na heel schoon. Stylen ging perfect.
Heel blij mee. Mijn volgende bar voor krullend haar proberen. Ga zeker de andere producten proberen.
En wat een mindering in plastic.
Ik raad het aan ook met moeilijk haar. Voor mij blijvertje iig.
Trevligt bemötande
Jag mailade en förfrågan till kundtjänst och fick snabbt svar.

Snelle en correcte service
Na een pakje niet te hebben ontvangen door PostNL (niet de eerste keer bij die transportfirma) een mailtje gestuurd naar HappySoaps. Heel snelle reactie en snel geregeld. Prima service!

Antwort von HappySoaps
Nu al de derde keer dat mijn bestelling…
Nu al de derde keer dat mijn bestelling niet binnen de 5-8 werkdagen geleverd is. Buiten het het feit dat ik best blij ben met jullie producten maakt dit me kwaad. Want even heel eerlijk 5-8 werkdagen is al een zeer belachelijk lange levertijd (meestal leveren webshops tegenwoordig de eerstvolgende werkdag)….ik mail en zeg dat ik eigenlijk gewoon mijn geld terugwillen…antwoorden jullie doodleuk dat de bestelling opnieuw verstuurd wordt zonder in te gaan op mijn wens. Zeer ergerlijk want de bestelling komt nu gewoon te laat binnen en heb ik er niks meer aan. Denk erover over te stappen op ander merk.
Jullie oplossing is opnieuw versturen…maar het afschuiven op jullie logistiek partners DHL en Post.nl vind ik niet heel chique. Desalniettemin sturen jullie wel keurig een mail met excuses.

Super!
Hele fijne producten en allemaal plastic vrij. Ik probeer steeds meer uit en iedere keer bevalt het uitstekend. Ook de klantenservice is snel en vriendelijk. Ik ben fan!

Amazing company
Amazing products, quick delivery and very kind client support! I have been purchasing Happy Soaps for 3 years now and will keep doing so.

Antwort von HappySoaps
Geen andere shampoo meer!
Ik ben ontzettend tevreden over de shampoo bars en de bijbehorende blikjes. Super handig voor op reis en het gebruikt weinig ruimte in de kast.
We gebruiken meestal You're one in a melon, heerlijk geurend en werkt goed bij dik, pubervet haar. Het haar is schoon en heerlijk zacht wanneer het droog is.
Ook de service is uitstekend. Ik had een andere geur shampoo bar besteld, maar ik kreeg er ontzettend jeuk op mijn hoofd van. Toen kreeg ik een kortingscode voor de volgende bestelling.
Daarnaast ook de tandpasta tabs besteld, mijn dochter vind het lekker, maar voor mij is de smaak te flauw. Geen fris mondgevoel na het poetsen. Maar smaken verschillen.
Daarnaast ook de hand- en voet bars aangeschaft. Erg fijn voor zachte handen en vooral je voeten voelen na een paar keer gebruikt te hebben erg zacht aan.
Voor onze vorige vakantie een travel bar gekocht, handig, ruikt erg lekker, maar je doet er niet lang mee. Hij was veel sneller op dan de shampoo bar. Na een week was er weinig van over. En mijn dochter had haar eigen shampoo bar mee. Wat wel jammer is, want dan is het best duur.
Ondanks dat niet alles is wat ik hoopte, kan ik het echt iedereen aanraden. Wij gebruiken geen andere shampoo meer.

Super service
Super service! Mijn pakket kwam helaas beschadigd aan maar de service is uitstekend, en dat wordt enorm gewaardeerd!

Antwort von HappySoaps
Hele fijne producten en een uitstekende, helpende klanten service.

Antwort von HappySoaps
Met HappySoaps doe je de schoonmaak met een glimlach
Geweldig de sprayreinigers voor sanitair, keuken en de allesreiniger. Sterk geconsentreerd zuinig in gebruik

Echt plastic vrij
Echt plastic vrij. En super veel keuze. En wat misschien even belangrijk, Ze zijn echt super klantvriendelijk met een super goed klant gevoel. Ik ben fan!

Antwort von HappySoaps
Superbra produkt för Väldoftande hår som lämnar håret och samvetet rent!
Superbra produkt för mitt hår jag köpte fyra olika schampon. Jag har börjat med den som luktar kanel ”cinnamon schampoo bar”. Schampot löddrar härligt och lämnar håret väldigt rent och jag tycker också att det fått en annan kvalitet, till det bättre!

Antwort von HappySoaps
Heerlijke producten en goede service
Altijd vlotte reacties. Eerlijke antwoorden die je niet aan het lijntje houden. Meedenkend. Producten zijn van mooie kwaliteit.

Ik ben fan
Ik ben fan, de geuren zijn geweldig, het schuimt heerlijk, mijn huid voelt zacht en mijn haar wordt echt lekker schoon!
Ik heb namelijk krullen en dat droogt vaak uit met normale shampoo, maar nu voelt het schoon maar niet gelijk zo droog.
Ik ben superfan van de lavendel deo. Werkt echt de hele dag. Ik ruik nooit meer en dat zonder aluminium en andere zooi 🙏
En dan is het ook nog allemaal goed voor het milieu?
Dit aanschaffen was niet zo'n moeilijke keus voor mij 🤩

Antwort von HappySoaps
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.