Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een h-eerlijk product dat ik al vele jaren met veel plezier gebruik. De producten ruiken zalig en voelen nog beter. Bij HappySoaps zijn ze inovatief en werken aan het verder perfectioneren van al hun... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiska produkter och använder ingen plast alls i sina förpackningar och det känns så bra att det finns företag som verkligen själva bidrar på ett klokt sätt till miljön. Happy soaps står verkl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiska "kakor", av hög kvalité! Har använt dessa duschkakor, i några år nu. Både kropp, och själ mår bra. Lite av aromaterapi, faktiskt. Mitt hår, och hårbotten är väldigt kinkiga. Men här har ja... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fantastiskt initiativ. Älskar allt företaget prioriterar. Deras handtvål är jättebra, jag använder den också som armhåls-tvätt varje morgon. Torkar inte ut, luktar gott och lagom. Har provat deras ros... Mehr ansehen

1. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
  2. Kosmetikproduktehersteller
  3. Parfum- und Kosmetikanbieter
  4. Kosmetikindustrie
  5. Kosmetikgeschäft
  6. Drogeriemarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Our goal is a 100% plastic-free bathroom. We offer great-smelling alternatives to traditional shampoo, conditioner, shower gel, deodorant, shaving foam, and more. All of our products are handmade, organic, and free of palm oil.

4,4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ben reseller geweest voor happy…

Ik ben reseller geweest voor happy soap. Ondanks dat ik zelf geloof in de producten van Happy Soap is mijn consument nog niet overtuigd. We mochten het 3 maanden op proef in de winkel verkopen met recht van retour. na 3 maanden amper iets verkocht te hebben meerdere malen gevraagd of ze de producten wilde ophalen. Na 6 weken werd dit eindelijk gedaan. Je zou denken dat je dan je geld terug krijgt maar niets is minder waar. Ik wacht nu al sinds 17 november 2023 op mijn geld.

17. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

producten zijn super fijn in gebruik

producten zijn super fijn in gebruik. had een zeephouder cadeau gekregen die snel kapot ging en ik kreeg hiervoor zonder probleem een nieuwe. zonder aankoopbewijs en ik kreeg een kortingsbon voor de volgende bestelling. service is top. vriendelijke conversatie. ik blijf maar nieuwe dingen bestellen, happy soaps neemt de boel hier over in huis ;-)

16. Januar 2024

Beste Erika,

Bedankt voor je leuke review! 😉

Wat ontzettend leuk om te lezen dat je zo blij bent met HappySoaps! We worden helemaal warm van je enthousiaste review. We zijn super trots op onze producten en het doet ons goed om te horen dat je ze fijn in gebruik vindt.

We vinden het heel jammer dat de zeephouder die je cadeau had gekregen snel kapot is gegaan. We zijn dan ook blij dat we je zonder probleem een nieuwe konden sturen, zelfs zonder aankoopbewijs. En extra leuk dat je de kortingsbon voor je volgende bestelling waardeert.

We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met onze service. We zijn dan ook erg blij dat je onze service als top ervaart en dat je onze vriendelijke conversaties waardeert.

We hopen dat je nog lang plezier zult beleven aan HappySoaps. We kijken ernaar uit om je te verwennen met nog meer fijne producten!

Keith van HappySoaps 💚🌍

Heel blij met happysoaps

Heel blij met happysoaps, mijn huid en haar zijn gezonder geworden, het is makkelijk in gebruik, gaat heel lang mee, ruikt lekker, en via happysoaps website vaak korting en kadootjes

16. Januar 2024

Beste Astrid,

Bedankt voor je leuke review! 😉

We worden helemaal warm van je enthousiaste review. We zijn super trots op onze producten en het doet ons goed om te horen dat ze jouw huid en haar gezonder hebben gemaakt.

We vinden het belangrijk dat onze producten makkelijk in gebruik zijn, lang meegaan en heerlijk ruiken. We zijn blij dat je dit ook ervaart. En extra leuk dat je geniet van de kortingen en cadeautjes die we via onze website aanbieden.

We waarderen je feedback enorm en hopen dat je nog lang plezier zult beleven aan HappySoaps.

Keith van HappySoaps 💚🌍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är sååå nöjd med produkterna och…

Jag är sååå nöjd med produkterna och deras kundsupport. Fantastiska produkter. Deodoranten och shampookakorna och balsamkakorna och ja allt jag köpt hittills. Rekommenderar starkt deras produkter.

Ett stort plus är att produkterna inte är flytande vilket gör att man enkelt kan ta med sig dem ombord om man inte har incheckat bagage. Sååå himla bra!

7. Dezember 2023

Aanrader!

Super service!

28. Dezember 2023

Beste Marijke,

Bedankt voor je korte, maar krachtige review! 😉

Deze dienstverlening zullen wij zeker ook continueren!

Met happy groet!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb fijn pluizig krullend haar

Ik heb fijn pluizig krullend haar. Heb een bar gekocht op geur( oranje) Eerst half jaar laten liggen. Maar toen toch maar gebruikt. Wow dat had ik eerder moeten doen.
Spoelt snel uit.( handig) en haar voelt er na heel schoon. Stylen ging perfect.
Heel blij mee. Mijn volgende bar voor krullend haar proberen. Ga zeker de andere producten proberen.
En wat een mindering in plastic.
Ik raad het aan ook met moeilijk haar. Voor mij blijvertje iig.

27. Dezember 2023

Trevligt bemötande

Jag mailade en förfrågan till kundtjänst och fick snabbt svar.

8. Dezember 2023

Kära Camilla,

Tack så mycket för din feedback!

Vi är glada att höra att du fick snabbt svar på din förfrågan från vår kundtjänst. Vi uppskattar din tid och är här för att hjälpa till när som helst.

Tack för att du valde HappySoaps! 🌿💙

Hälsningar
Keith från HappySoaps 💚

Snelle en correcte service

Na een pakje niet te hebben ontvangen door PostNL (niet de eerste keer bij die transportfirma) een mailtje gestuurd naar HappySoaps. Heel snelle reactie en snel geregeld. Prima service!

6. Dezember 2023

Beste Herman,

Bedankt voor je leuke review! 😉

Wat fijn om te horen dat we snel konden reageren en het probleem met het niet-ontvangen pakketje snel hebben kunnen oplossen! We streven er altijd naar om onze klanten de beste service te bieden.

Bedankt voor je positieve feedback en waardering! 🚀😉

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nu al de derde keer dat mijn bestelling…

Nu al de derde keer dat mijn bestelling niet binnen de 5-8 werkdagen geleverd is. Buiten het het feit dat ik best blij ben met jullie producten maakt dit me kwaad. Want even heel eerlijk 5-8 werkdagen is al een zeer belachelijk lange levertijd (meestal leveren webshops tegenwoordig de eerstvolgende werkdag)….ik mail en zeg dat ik eigenlijk gewoon mijn geld terugwillen…antwoorden jullie doodleuk dat de bestelling opnieuw verstuurd wordt zonder in te gaan op mijn wens. Zeer ergerlijk want de bestelling komt nu gewoon te laat binnen en heb ik er niks meer aan. Denk erover over te stappen op ander merk.
Jullie oplossing is opnieuw versturen…maar het afschuiven op jullie logistiek partners DHL en Post.nl vind ik niet heel chique. Desalniettemin sturen jullie wel keurig een mail met excuses.

4. Dezember 2023

Beste Petra,

Bedankt voor je review!

We begrijpen je frustratie en willen ons oprecht verontschuldigen voor de vertraging die je hebt ervaren met je bestellingen. Het spijt ons zeer dat dit niet aan je verwachtingen heeft voldaan, en we begrijpen dat tijdige levering essentieel is.

We willen dit probleem graag voor je oplossen en hebben je een persoonlijke e-mail gestuurd om verdere details te bespreken en een passende oplossing te bieden. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je HappySoaps ervaring, en we nemen je feedback zeer serieus.

Alsjeblieft, neem even de tijd om onze e-mail te bekijken, en als er nog andere vragen of zorgen zijn, laat het ons dan alsjeblieft weten. We zijn toegewijd aan het oplossen van dit probleem en hopen dat we de kans krijgen om je vertrouwen terug te winnen.

Team HappySoaps 💚

Super!

Hele fijne producten en allemaal plastic vrij. Ik probeer steeds meer uit en iedere keer bevalt het uitstekend. Ook de klantenservice is snel en vriendelijk. Ik ben fan!

2. Dezember 2023

Beste Linda,

Bedankt voor je leuke review! 😉

Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze plasticvrije producten en dat je fan bent geworden! 🌟
We waarderen je positieve feedback en zijn blij dat onze klantenservice aan je verwachtingen heeft voldaan.

Bedankt voor je steun en het uitproberen van onze producten! 🌍🌿💚

Amazing company

Amazing products, quick delivery and very kind client support! I have been purchasing Happy Soaps for 3 years now and will keep doing so.

22. November 2023

Dear Denise,

Thank you so much for your kind words and for being a loyal HappySoaps customer for the past three years! 🚀 🙏🏻

We're thrilled to hear that you love our products, appreciate our quick delivery, and find our client support team kind. Your continued support means the world to us! 💚 Here's to many more years of happy and sustainable choices together. 🌿🌍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geen andere shampoo meer!

Ik ben ontzettend tevreden over de shampoo bars en de bijbehorende blikjes. Super handig voor op reis en het gebruikt weinig ruimte in de kast.
We gebruiken meestal You're one in a melon, heerlijk geurend en werkt goed bij dik, pubervet haar. Het haar is schoon en heerlijk zacht wanneer het droog is.
Ook de service is uitstekend. Ik had een andere geur shampoo bar besteld, maar ik kreeg er ontzettend jeuk op mijn hoofd van. Toen kreeg ik een kortingscode voor de volgende bestelling.
Daarnaast ook de tandpasta tabs besteld, mijn dochter vind het lekker, maar voor mij is de smaak te flauw. Geen fris mondgevoel na het poetsen. Maar smaken verschillen.
Daarnaast ook de hand- en voet bars aangeschaft. Erg fijn voor zachte handen en vooral je voeten voelen na een paar keer gebruikt te hebben erg zacht aan.
Voor onze vorige vakantie een travel bar gekocht, handig, ruikt erg lekker, maar je doet er niet lang mee. Hij was veel sneller op dan de shampoo bar. Na een week was er weinig van over. En mijn dochter had haar eigen shampoo bar mee. Wat wel jammer is, want dan is het best duur.
Ondanks dat niet alles is wat ik hoopte, kan ik het echt iedereen aanraden. Wij gebruiken geen andere shampoo meer.

20. März 2023

Beste Love the Sunshine 🌞

Bedankt voor het delen van je ervaringen met onze producten😉

We zijn zo blij te horen dat de shampoo bars, vooral "You're one in a melon," goed werken voor dik haar en een heerlijk zacht resultaat geven. Ook fijn dat je de service waardeert, en we zijn blij dat we je goed konden assisteren met de kwestie van de jeukende shampoo bar.
We begrijpen je opmerking over de tandpasta tabs en de travel bar. Smaakvoorkeuren verschillen inderdaad, en we waarderen je eerlijke mening.

Bedankt voor je vertrouwen en het aanraden van onze producten! We staan altijd klaar om te helpen. 🌿💙

Super service

Super service! Mijn pakket kwam helaas beschadigd aan maar de service is uitstekend, en dat wordt enorm gewaardeerd!

14. November 2023

Beste Caroline,

Wat vervelend om te horen dat je pakket beschadigd is aangekomen! Zou je contact met ons willen opnemen?

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele fijne producten en een uitstekende, helpende klanten service.

10. November 2023

Beste Moeder,

Wat geweldig om te horen dat je blij bent met onze producten en service!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Met HappySoaps doe je de schoonmaak met een glimlach

Geweldig de sprayreinigers voor sanitair, keuken en de allesreiniger. Sterk geconsentreerd zuinig in gebruik

10. November 2023

Beste Alain,

Wat fantastisch om te horen dat je tevreden bent met onze sprayreinigers! We streven ernaar om effectieve en duurzame producten aan te bieden. Bedankt voor je positieve feedback!

Echt plastic vrij

Echt plastic vrij. En super veel keuze. En wat misschien even belangrijk, Ze zijn echt super klantvriendelijk met een super goed klant gevoel. Ik ben fan!

9. November 2023

Beste Vlissingen,

Wat geweldig om te horen dat je onze plasticvrije producten waardeert en tevreden bent met onze klantenservice! We streven ernaar om een positieve ervaring te bieden. Bedankt voor je enthousiasme en support!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superbra produkt för Väldoftande hår som lämnar håret och samvetet rent!

Superbra produkt för mitt hår jag köpte fyra olika schampon. Jag har börjat med den som luktar kanel ”cinnamon schampoo bar”. Schampot löddrar härligt och lämnar håret väldigt rent och jag tycker också att det fått en annan kvalitet, till det bättre!

8. November 2023

Hej Anne,

Tack så mycket för din fantastiska recension! 😉

Vi är glada att höra att du gillar vår Cinnamon Shampoo Bar och att den har uppfyllt dina förväntningar. Det är alltid härligt att höra när våra kunder är nöjda med resultatet.

Vi strävar alltid efter att erbjuda produkter av hög kvalitet som inte bara är bra för håret utan också för miljön. Om du har fler frågor eller om det är något annat vi kan hjälpa dig med, tveka inte att höra av dig.

Tack igen för din feedback och hoppas att du kommer att njuta av fortsatt användning av våra produkter! 🌿🌍

Hälsningar
Keith från HappySoaps 💚

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heerlijke producten en goede service

Altijd vlotte reacties. Eerlijke antwoorden die je niet aan het lijntje houden. Meedenkend. Producten zijn van mooie kwaliteit.

7. November 2023

Beste Regina,

Wat fijn om te horen dat je onze service waardeert en tevreden bent met de kwaliteit van onze producten. Bedankt voor je positieve feedback!

Ik ben fan

Ik ben fan, de geuren zijn geweldig, het schuimt heerlijk, mijn huid voelt zacht en mijn haar wordt echt lekker schoon!
Ik heb namelijk krullen en dat droogt vaak uit met normale shampoo, maar nu voelt het schoon maar niet gelijk zo droog.

Ik ben superfan van de lavendel deo. Werkt echt de hele dag. Ik ruik nooit meer en dat zonder aluminium en andere zooi 🙏

En dan is het ook nog allemaal goed voor het milieu?
Dit aanschaffen was niet zo'n moeilijke keus voor mij 🤩

7. November 2023

Beste Yvette,

Wat geweldig om te horen dat je fan bent van onze producten en dat ze zo goed werken voor jouw haar en huid! De positieve impact op het milieu maakt het plaatje compleet. Bedankt voor je support en mooie woorden! 🌿

Marlini van HappySoaps

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr