Een h-eerlijk product dat ik al vele jaren met veel plezier gebruik. De producten ruiken zalig en voelen nog beter. Bij HappySoaps zijn ze inovatief en werken aan het verder perfectioneren van al hun... Mehr ansehen
Fantastiska produkter och använder ingen plast alls i sina förpackningar och det känns så bra att det finns företag som verkligen själva bidrar på ett klokt sätt till miljön. Happy soaps står verkl... Mehr ansehen
Fantastiska "kakor", av hög kvalité! Har använt dessa duschkakor, i några år nu. Både kropp, och själ mår bra. Lite av aromaterapi, faktiskt. Mitt hår, och hårbotten är väldigt kinkiga. Men här har ja... Mehr ansehen
Fantastiskt initiativ. Älskar allt företaget prioriterar. Deras handtvål är jättebra, jag använder den också som armhåls-tvätt varje morgon. Torkar inte ut, luktar gott och lagom. Har provat deras ros... Mehr ansehen
- Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
- Kosmetikproduktehersteller
- Parfum- und Kosmetikanbieter
- Kosmetikindustrie
- Kosmetikgeschäft
- Drogeriemarkt
Vom Unternehmen geschrieben
Our goal is a 100% plastic-free bathroom. We offer great-smelling alternatives to traditional shampoo, conditioner, shower gel, deodorant, shaving foam, and more. All of our products are handmade, organic, and free of palm oil.
Niederlande
- info@happysoaps.com
- thehappysoaps.com
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Hele goede producten
Hele goede producten. Een supergoede klantenservice.
Heel tevreden.

Super nöjd, rekommenderas
Köpte lavendel deon efter rekommendation och det funkar så himla bra! Jag har testat väldigt många naturliga deo och det här är den enda som verkligen håller hela dagen trots träning!
Enda minuset är att man behöver applicera produkten med händerna men det är värt det med tanke på effekten. Snabb frakt dessutom!
HappySoaps is altijd goed
HappySoaps is altijd goed! Hele fijne producten, waar voor je geld, altijd zeer nette verzending en alles plastic vrij en bijna alle producten van 100% natuurlijke ingrediënten. Mijn gevoelige (hoofd)huid en oksels zijn rustig en verzorgd sinds ik HappySoaps gebruik, nu zo’n drie jaar.
Regelmatig leuke aanbiedingen, kadootjes, en bundel-kortingen (heel fijn als je met het hele gezin de bars en andere producten gebruikt!)
De service is ook goed. Toen bij mijn laatste verzending via DHL de doos was opengegaan en er twee artikelen misten, kreeg ik op mijn email per omgaande een zeer vriendelijke mail van HappySoaps en na twee dagen mijn missende producten alsnog door de brievenbus.

Beste zeep voor kinderen
De zeep voor baby&kind vind ik oprecht een topproduct alsook de tandpasta tabs zonder fluoride en de natuurlijke deodorant met eucalyptus.
Van de shampoos vind ik persoonlijk enkel die met argan lekker ruiken, de rest vind ik qua geur niet echt top. Wellicht zal dit ook niet het belangrijkste zijn als je kiest voor een shampoo bar.
Al bij al zeer tevreden van alles wat ik besteld heb. Zeker aangenaam verrast van de deodorant en de zeep voor kids!

Snelle hulp hij bestelling
Kreeg het niet voor elkaar om een bestelling te plaatsen zoals ik dat wilde. Telefonisch geen gehoor, maar ik werd binnen no-time terug gebeld. Ook contactformulier gestuurd, en daarna is de bestelling aangemaakt en hoefde ik alleen nog maar te betalen. Echt zeer goed en snel opgelost! Wow!!

Superbra produkter!
Superbra produkter! Har använt dem i flera år och stormtrivs! Ansiktstvålen i kamomill är fantastisk, tar lätt bort smink och huden känns len och återfuktad. Har problemhy sen tonåren. AloeVera-schampot är också något jag inte kan vara utan! Dessutom mycket trevlig och engagerad support! Så full pott från mig!
Als je de klantenservice een bericht…
Als je de klantenservice een bericht stuurt met de vraag wat is er mis met de conditioner bar hij werkt echt niet krijg je een onzinnig antwoord dat je haar wel nat moet zijn.. euh als het goed is sta je onder de douche..als je daar een antwoord op terug geeft hoor je niets meer!
Update op het bericht hieronder: waar happy soaps nu aangeeft dat de condition bar totaal niet veranderd is mij vertelt al veel eerder dan deze reactie dat ze werken aan een nieuwe bar en dat ik deze opgestuurd zou krijgen, hier praat de klantenservice zichzelf dus flink tegen ;-(

Meedenkende klantenservice
Ik had een vraag naar aanleiding van de mail over de adventskalender. Daar werd vrijwel meteen op geantwoord en er werd ook met me mee gedacht. Geen ‘robot’ antwoord maar echte mensen bij de klantenservice! Heel prettig.

Vriendelijke medewerker
Een vriendelijke medewerker heeft een foutje in mijn bestelling snel en efficiënt rechtgetrokken. Heel fijn!
En verder: goede producten!

Fan met kritische blik
HappySoaps en ik gaan al een poosje samen. Fan vanaf de oprichting ben ik steeds weer een tevreden klant. Bestellen, service, producten zijn allemaal tip top in orde. Ze groeien met de tijd mee en dat maakt het interessant om steeds weer terug te komen.
Uiteraard vind ik niet alle producten even fijn of handig in gebruik. Dat is puur mijn persoonlijke smaak. En dat mag :-)
Zo vind ik de insectenstick onhandig in gebruik, smelt in de warmte en beschermt maar enkele uren. Te kort voor de nachten kamperen. Andere mensen zijn er blij mee. Factor zonnebrand 50 zit nog steeds niet in een stick. Dus hier ben ik ook op af gehaakt. Product is geweldig, maar in dagelijks leven niet te doen met kleine kinderen.
Andere mensen hebben daar weer geen moeite mee :-) C'est la vie.
Momenteel ontzettend fan van de wasstrips. Ze zijn wel wat prijzig, maar je krijgt er een Hapoy gevoel van wanneer de was weer fris in de kast ligt.

Geweldig service
Ik had een fout gemaakt in een bestelling dus heeft happy soaps geweldig opgelost!
Verder zijn hun producten geweldig! Ze ruiken heerlijk en zijn super duurzaam!

Antwort von HappySoaps
Pas op allergische reactie.
Ik heb vol goede moet veel producten van happysoaps gekocht en gebruikt, maar heb er een hele erge allergische reactie aan overgehouden die nu al enkele dagen duurt. Mijn hele lichaam jeukt.

Decrease in hair loss
Since I have started using happysoaps for my hair, my hair loss has decreased so much! I was always losing many hairs while showering and thought that was normal but apparently it was just the soaps! Only four stars because it feels like the bars are gone a bit quicker than shampoo bottles. But recommend a lot!

Blij met de zeepjes
De producten zijn echt heel goed. Zeker voor mensen met huid problemen.
Geen problemen met bestellen.
Web shop is goedkoper als in de winkel

Prima producten
Ik gebruik de Bright Violet Happy Soaps shampoobar al bijna twee jaar, mijn man gebruikt een andere. Allebei zijn we heel tevreden. Gaat ook mee op vakantie in de blikjes, handig! Een bodylotion bar heb ik geprobeerd. Prima, maar gaat helaas niet heel lang mee als je het elke dag gebruikt.
Daarbij een goede klantenservice, ook belangrijk.
Voor ons een stapje naar minder plastic, samen met andere milieuvriendelijke spullen voor huishouden.

Oplichting!
Oplichting!! producten worden niet geleverd!!
Bestelling met bestelnummer 000094562 van 19 december 2024 nooit ontvangen. i.v.m. de feestdagen pas in januari begonnen met bellen en mailen, maar na tientallen berichten niets geleverd en iedere keer weer de smoes dat het aan het magazijn ligt.
06-03-2025 Schaversclub heeft inmiddels dezelfde kvk inschrijving als HappySoaps.
Ook wel bijzonder dat er geen reactie komt op mijn review.
01-04-2025 update, na tientallen mailtjes eindelijk mailbericht ontvangen dat er contact met het magazijn word opgenomen met een sceenshot (klant klaagt al maanden), maar weer geen levering van producten.
04-04-2025 update, na 15 weken heb ik in volle tevredenheid mijn producten ontvangen, Ik dank u voor de levering en zie mail van 03-04-2025 maar als reactie op mijn review.
Hoi John,
Ik snap dat het vervelend is, maar volgens het magazijn zijn de producten eerder al opgestuurd.
We zullen ze alsnog opsturen met signeer optie zodat je het zeker krijgt.
Hopelijk kan je dat ook vermelden op je trustpilot beoordeling van ons zusterbedrijf. Wanneer iets misgaat, maak jij het bekend, dus als dit nu eindelijk goed gaat, doe jij dit ook in alle "eerlijkheid"!
Bedankt voor je geduld en het spijt me dat je deze ervaring hebt gehad. We willen er alles aan doen om dit goed te maken.
Kees van Shaversclub
Top klantenservice
Top klantenservice, zeer behulpzaam en oplossingsgericht

Antwort von HappySoaps
Duurzaam, maar is het ook praktisch?
Ik ben altijd op zoek naar duurzame verzorgingsproducten en besloot Happy Soaps uit te proberen. Ik bestelde een shampoo bar, conditioner bar, body wash bar en een natuurlijke deodorant. Hieronder mijn ervaring na een aantal weken gebruik!
Happy Soaps scoort hoog op duurzaamheid. Geen plastic verpakkingen, natuurlijke ingrediënten en de producten gaan lang mee. Wat mij direct opvalt, is de heerlijke geur van alle producten – fris, natuurlijk en niet overheersend.
De shampoo bar schuimt goed en is makkelijk aan te brengen, maar mijn haar voelt na het wassen wel stug, dus een conditioner is echt nodig. De conditioner bar ruikt geweldig, maar laat lastig product los, waardoor ik meerdere keren over mijn haar moet gaan voordat ik iets merk.
De body wash bar is een favoriet! Schuimt lekker, ruikt heerlijk en laat mijn huid zacht aanvoelen. De natuurlijke deodorant doet zijn werk goed – geen zweetgeurtjes, frisse oksels – maar de korrelige textuur zorgt ervoor dat er altijd product op de grond valt tijdens het aanbrengen.
De producten ruiken heerlijk en gaan lang mee, maar het gebruiksgemak kan beter, vooral bij de conditioner en deodorant.

Fijne klantenservice!
De zeepjes zijn heerlijke en voor een goede prijs. Omdat ik hiermee meer mijn hoofdhuid was kan ik langer zonder mijn haar opnieuw te hoeven wassen.
De klantenservice is ontzettend aardig en behulpzaam. En je bent ook nog eens lekker bezig voor het milieu!

Totally Happy met Happy Soaps
Ik ben altijd blij met de producten van Happy Soap en gebruik zoveel mogelijk hun producten. Heerlijk en gemakkelijk in t gebruik, geen onnodige plastic troep meer nodig, geen microplastics en natuurlijke ingrediënten. Geweldig toch?!

Antwort von HappySoaps
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.