Een h-eerlijk product dat ik al vele jaren met veel plezier gebruik. De producten ruiken zalig en voelen nog beter. Bij HappySoaps zijn ze inovatief en werken aan het verder perfectioneren van al hun... Mehr ansehen
Fantastiska produkter och använder ingen plast alls i sina förpackningar och det känns så bra att det finns företag som verkligen själva bidrar på ett klokt sätt till miljön. Happy soaps står verkl... Mehr ansehen
Fantastiska "kakor", av hög kvalité! Har använt dessa duschkakor, i några år nu. Både kropp, och själ mår bra. Lite av aromaterapi, faktiskt. Mitt hår, och hårbotten är väldigt kinkiga. Men här har ja... Mehr ansehen
Fantastiskt initiativ. Älskar allt företaget prioriterar. Deras handtvål är jättebra, jag använder den också som armhåls-tvätt varje morgon. Torkar inte ut, luktar gott och lagom. Har provat deras ros... Mehr ansehen
- Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
- Kosmetikproduktehersteller
- Parfum- und Kosmetikanbieter
- Kosmetikindustrie
- Kosmetikgeschäft
- Drogeriemarkt
Vom Unternehmen geschrieben
Our goal is a 100% plastic-free bathroom. We offer great-smelling alternatives to traditional shampoo, conditioner, shower gel, deodorant, shaving foam, and more. All of our products are handmade, organic, and free of palm oil.
Niederlande
- info@happysoaps.com
- thehappysoaps.com
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Ik ben een gelukkige klant van…
Ik ben een gelukkige klant van HappySoaps omdat de kwaliteit van de shampoo bars goed is, de bezorging probleemloos verloopt en omdat ik snel een antwoord krijg als ik contact opneem met het bedrijf. Mijn lievelings product is de Purppe Rain shampoo bar die erg goed riekt.

Top service
Top service! Ik had aangegeven dat de bodylotionbar aloë vera erg brokkelde en rare klontjes had en mocht 2 nieuwe items uitzoeken. Heb nu de bergamot bodylotionbar in gebruik en deze brokkelt gelukkig niet! Heb nog een 3e liggen en hopelijk werkt die ook goed. Moet wel zeggen dat ik de oil bar fijner in gebruik vind.

Antwort von HappySoaps
Benaderd door Happy Soaps nav een…
Benaderd door Happy Soaps nav een vervelende ervaring met de bezorging. 2 artikelen uit mogen kiezen als compensatie. Was niet nodig geweest maar toch erg netjes.
Fijn om te zien dat de verpakking van de Bath Bombs ( waarbij het fout was gegaan) nu aangepast is! Zeer blij met happy soaps en de producten

Antwort von HappySoaps
Schampokakan var otroligt bra men…
Schampokakan var otroligt bra men balsamskakan gillar jag inte. Jättesvår att fördela in i håret... Väldigt starka dofter, något jag tyvärr inte gillar då det luktar starkt så fort man går in i badrummet nu. Köpte även deokakan, luktar gott och känns mjuk och fin men hjälper tyvärr inte någon längre stund. Använde på morgonen efter dusch och senare på em tycker jag att jag luktar svett. Då är jag inte någon som svettas mycket alls.
Op de website van happysoaps zie je…
Op de website van happysoaps zie je alleen maar goede reacties en reviews, mijn iets wat slechtere review zie je nergens terug…. Dus dan maar even hier. Ik heb de aller ergste allergische reactie ooit gehad van de deodorant, het begon met bruinige vlekken en eindigde na 2 a 3 dagen met ernstige ontstekingen onder mijn oksels onderhuids en bovenhuids, ik kon mijn armen niet meer gebruiken en had er zelfs koorts van, nog nooit meegemaakt en erg van geschrokken.
Ook de bodybar gaf een allergische reactie en is tijdens het douchen sowieso niet fijn in gebruik, je huid voelt heel stroef en droog aan. De shampoo bar durf ik niet eens te gebruiken, dus alles direct de prullenbak in! Voor mij nooit meer happy soaps.

Specialty Shampoo Bar
Laatst Specialty Shampoo Bar - Repair & Reinforce - Ceramide gekocht na drie maanden gebruik is mijn soepel en glanst en wordt mijn haar nietmeer vet na 3 dagen. Echt een aanrader

Groene zeep
Ik ben fan van Happy Soap en wilde het ook mee op vakantie. Voor de shampoo - en de soapbar speciale blikjes gekocht.
Tot mijn teleurstelling werd met name de soapbar een steeds kleffer wordende massa. Het leek wel groene zeep en werd lastig om te gebruiken. Wat ging er fout?

Antwort von HappySoaps
Zeer fijne producten en dito service.
Zeer fijne producten en dito service.
Fijn contact met de klantenservice. Snelle reactie en kosteloos toezending van een vervangend product.

Antwort von HappySoaps
Nadat ik van een soort uitslag kreeg en…
Nadat ik van een soort uitslag kreeg en daar een klacht over doorgaf ,wordt er nu een gestuurd die voor de gevoelige huid is . En dit kosteloos 👍

Zoo enthousiast
Zoo enthousiast over jullie keukenreiniger en de glasreiniger. Streeploos schone ramen en een vetvrije kookplaat, Top!!!

Antwort von HappySoaps
Eigen is het enige nadeel de prijs
Eigen is het enige nadeel de prijs, maar dat komt doordat niet biologisch nog altijd goedkoper is dan biologisch (geldt voor alles natuurlijk)..

Antwort von HappySoaps
Tot nu toe steeds tevreden
Tot nu toe steeds tevreden. Goede producten, correct geleverd. Spaarpunten inwisselen is super. Alleen de levertijd mag iets sneller. 5 tot 8 dagen nu al 9 vind ik te lang.

Fantastisch product
Ik had nog nooit van shampoo-bars gehoord maar het concept sprak me direct aan. Fantastisch product. Wast en schuimt net als vloeibare shampoo. Erg handig - ook voor op reis. Koop ook het opbergblikje.

Antwort von HappySoaps
Snelle reactie op vragen en mooie…
Snelle reactie op vragen en mooie producten. Ben er erg blij mee

Klantenservice complimenten!
Klantenservice gemaild omdat mijn bestelling maar niet aankwam met de post. Ze hebben het snel voor me uitgezocht en een nazending in orde gemaakt. Toen bleek een van mijn body wash bars niet op voorraad, dus werd ik gebeld om deze in overleg te vervangen. Vriendelijke en persoonlijke benadering en snelle hulp, wat wil je nog meer? Voor het ongemak (dat bij de post ligt en niet bij HappySoaps) kreeg ik ook nog eens een kortingscode. Complimenten voor een mooie klantenservice!

Extremely slow customer service
Extremely slow customer service, still haven't gotten any answer so I still can't say how many days I have had to wait for an answer. Definitely don't feel appreciated as a customer.

Verkeerde geur.
Toen mijn bestelde bar een mega explosie aan geur was waar ik misselijk van werd ben ik top geholpen voor een andere. Goede kennis van het product en ingrediënten waar ik nog een vraag over had. Top team voor een top product!

Steeds niet op voorraad
Fijne producten, maar je weet nooit wanneer je eindelijk weer kan bestellen. De tandpastatabletten met fluor zijn al heel lang niet te krijgen en ook van andere producten lijkt de voorraad niet te worden aangevuld.

Snabb hjälp av kundtjänst
Inte hunnit prova schampokakorna ännu men har fått väldigt snabb och bra hjälp från kundservice. Snabb leverans var det också
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.