Ik heb mijn pakket geretourneerd omdat het afhaalpunt waar het bezorgd was niet open was en ook niet bereikbaar. Toen heb ik het gekocht bij een gamma en heb ik het pakketje laten retourneren, echter... Mehr ansehen
Nu 2 weken de nieuwe CarBar geprobeerd met de geuren Cotton Breeze en Vanilla Dreams, geur is nog steeds top, zelfs na een aantal hele hete dagen in de auto. Ook het schuifje werkt goed om die geurste... Mehr ansehen
Op 19-1-2026 om 9:52 een mail gestuurd mbt dat mijn carbar op een connectienaadje was gebroken. Gevraagd of dit binnen de garantie valt en of er nog wat aan gedaan kon worden (wie niet waagt wie... Mehr ansehen
Ga je deze zomer met de auto naar Italië (of ander ver land), dan kan ik je zeker de carspray adviseren. In plaats van een muffe auto na zo lang te zitten,heb je gewoon een heerlijk fris ruikende auto... Mehr ansehen
Niemand wil een auto die muf of onfris ruikt. Toch blijkt het soms moeilijk te zijn om vervelende geurtjes uit je auto verwijderd te krijgen. Gelukkig bieden onze autogeurtjes de oplossing! The Car Parfum verkoopt diverse luchtjes die jouw auto weer heerlijk fris laten ruiken. Bekijk snel ons assortiment auto geuren en bepaal welke geur jou het meeste aanspreekt!
Collse heide 28, 5674VN, Nuenen, Niederlande
- klantenservice@thecarparfum.com
- thecarparfum.com
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
The Car Parfum....Super.....
Heerlijke Parfum voor in auto , makkelijk te bestellen en snel en netjes geleverd.
Heerlijke geur
Heerlijke geur, nu gelijk ook maar voor de 2e auto besteld. Alleen jammer dat de sproeikop iets lekt. Hierdoor is het tankpasje beschadigd geraakt.
Snelle levering goede geur heb hem al…
Snelle levering goede geur heb hem al vaker besteld
Niet waard...kwaliteit lage kant vind ik
Ik vind het goed product maar vind voor 30 euro het niet waard. Ik heb dit keer 1tje gekocht als test om kijken wat ik voor die 30 terug krijg.
Geur gaat snel weg... ik wilde hem eigen terug sturen maar dat kan helaas niet omdat die gebruikt is.
Ik had toch meer kwaliteit verwacht voor dit product.
Ik kan net zo goed mijn eigen parfum in mijn mercedes spuiten dan blijft die iets langer
Heel goede service !
Goede klantenservice
De ervaring die ik heb gehad met de klantenservice van the car parfum is mij erg goed bevallen.
Voor de verjaardag van mijn vriend had ik een variatiebox besteld. Bij het openen van de box, kwamen we erachter dat er een flesje lek was.
Hierop had ik de klantenservice een mailtje gestuurd. Diezelfde dag kreeg ik nog antwoord met een excuus en dat ze een hele nieuwe box zouden opsturen.
Deze heb ik later ook goed ontvangen.
Ruikt goed en eerlijke service!
Tegenvaller
Tegenvaller!
Hoe wel de geur prima is valt het me erg tegen hoe lang je de parfum daadwerkelijk ruikt.. Vooral voor het bedrag dat gevraagd wordt.
Niet wat ik verwacht had
Niet wat ik verwacht had, Na overleg 3 nieuwe parfum monsters opgestuurd en kijken waar het probleem ligt. Zeer vriendelijk en een geweldige oplossing. Zo kan het dus ook...kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Antwort von The Car Parfum
Op de gok million geurtje besteld en is…
Op de gok million geurtje besteld en is echt super !