Unternehmen hat geantwortet
Da vi blev brændt af, af en anden virksomhed, meget kort inden deadline, troede vi alt håb var ude. Men I var så søde og dygtige til at hjælpe os, så vi kunne få det produkt vi drømte om, og hjalp b... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Nem bestilling. Fint med et obligatorisk tjek af kunden inden print/produktion. Stoffet i mine muleposer virker dog umiddelbart ikke så robust - men det er bare min vurdering her ved modtagelse af ne... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
5 stjerner skal Grevegaver.dk have for fremragende og meget professionel service. Vi har handlet med dem i en årrække og har altid oplevet fantastisk service. Og så har de altid rigtig mange super... Mehr ansehen
The Branding Company er totalleverandør indenfor alt, hvad du kan sætte dit logo på. Reklameartikler, Kundegaver, Profilbeklædning og POS. Vi hjælper dig med din branding, så du øger kendskabsgraden til dit firma/produkt. Vi hjælper dig med at synliggøre dine budskaber og får dem ud over rampen. Vi har inden for branchen mere end 20 års erfaring, og ved hvad det er, der virker. Vi leverer inspiration, sparring og grafisk support uden beregning, så du nemt og bekvemt finder, hvad du søger. Gå på opdagelse i webshoppen og find hurtigt, hvad du søger via. gode sorteringsmuligheder.
Parkboulevarden 31, 8960, Randers NV, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Alt i orden, god pris og hurtig levering, dog ville jeg ønske at man ikke brugte UPS som pakkeleverandør.... det er det mest håbløse og upålidelige pakkefirma man kan tænke sig. Men det er nok ikke The Branding Companys valg, da det kommer fra fjernlager i et andet land.

Antwort von thebrandingcompany.dk
Tak for god service og hjælp og hurtig levering, fordi vi havde brug for det.

Antwort von thebrandingcompany.dk
Jeg synes servicen var for langsomt, og det var altid mig (os) der skulle kontakte jer hvis der skulle ske noget, der var ikke noget fra jer der kontakte os og informere os hvor langt der var noget med hensyn til vores bestillinger

Hurtig levering og altid hurtig respons på mail fra Pia eller Lise 👍🏻

Antwort von thebrandingcompany.dk
Som altid en super god og effektiv service. Villighed til at lytte og komme med forslag. Derudover fokus på bæredygtighed.

Antwort von thebrandingcompany.dk
Vi har haft et virkelig godt samarbejde med The Branding Company i forbindelse med produktion af customized merchandise – og vi har kun ros til overs!
De har været utroligt fleksible i forhold til vores ønsker og ændringer undervejs, og vi har løbende fået klare og jævne opdateringer, hvilket har givet os stor tryghed i processen.
Teamet er både professionelt, imødekommende og super sødt at arbejde med – man føler sig virkelig godt behandlet som kunde. Kvaliteten af både service og produkter har levet fuldt op til vores forventninger.
Vi kan varmt anbefale The Branding Company og ser frem til at samarbejde med dem igen!

Antwort von thebrandingcompany.dk
Man får altid god service hele vejen - fra forespørgsel til levering. Og hvis de ikke har de ønskede ting på hylderne, skaffer de dem.

Antwort von thebrandingcompany.dk
Vi fik 40 kopper leveret med påtrykt logo, som efter få gange opvaskemaskinen blev vasket af. Utrolig dårlig service og ingen returret.

Antwort von thebrandingcompany.dk
TBC er altid hjælpsomme og gode til at finde en løsning på en forespørgsel.

Antwort von thebrandingcompany.dk
Rigtig søde medarbejdere og gode til at hjælpe. Hurtig levering og fint resultat.

Antwort von thebrandingcompany.dk
Good and very friendly service and quick reply to mail.
We ordered aprons - and we were glad with quality and price.

Antwort von thebrandingcompany.dk
Til et jubilæum skulle vi bruge nogle nøgleringe. Hos Branding Company fik vi lige præcis den hjælp vi skulle bruge da vi var lidt i tidsnød.
Super fin service fra Lise som tog imod ordren og til udførslen, hvor hurtig ekspedition var en faktor.

Antwort von thebrandingcompany.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.